banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Ez az egy ilyen tankom van ami nagyban függ a csapattól. De már nem sokáig. Csak még nem tudom hogy mikor aktiváljam a 3 napos prémiumot hogy végig legyen időm, mert ki akarom használni teljesen.

Én tudok alkalmazkodni majdnem minden tankhoz, kivéve azokhoz amiket egy motorsérült Maus is lehagy. De alapvetően én is inkább azokat szeretem amikkel lehet száguldozni, mivel 2 éve közepes tankosként kezdtem el az egész játékot. Emlékszem mikor meglett a VK3002 hogy örültem neki :D Akkor alig volt még belőle, át se tudták lőni szemből, mert a Tigris is ritka volt, nem hogy a nagyobbak.

Mostani nagy kedvencem az E-50, mindene megvan, sebesség, tűzerő, páncélzat. Imádom.

Is-4 helyett? Hát Is-7 :) Erősebb a páncélzata a leglényegesebb helyen, kicsivel gyorsabb is, nagyobb az alfa sebzése, szép is :) Valahogy kezelhetőbb...megvannak a maga hibái, de az Is-4-nek több van.

Tier 9-esként szerettem, 10-esként is jó volt egészen a 7.5-ig, azóta talán 2 csatát mentem vele. Forgatom én mindenfelé, de csak azt érem el vele hogy nem csak átlőnek de még az ammo rack is sérül egyfolytában...

Aztán ott az E-100 is. Nekem tetszik, de 7.5 óta nem mentem vele...sima AP-vel használom 150-es ágyúval, 7.5 előtt szuper volt, de most szerintem az SPG meg az új TD-k szétkapják mint az Is-4-est.

De még buffolni fogják szóval nem adom el, meg amúgy is, 6 millióért vettem...ha más nem akkor marad dísznek.

Ami még nagyon kéne az a T110E5, mert amcsi nehéztankban még nem csalódtam, biztos tetszeni fog.