418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Ismétlés a tudás anyja. Ne akadj fenn ezen, mert csak nyomatékosítottam. Gondolom ha többen fújják ugyanazt, akkor ő is elgondolkozik ezen. Bár ki tudja?
  • Eagle16
    De azért lényegesen egyszerűbb kipróbálni hogy hova lehet felmenni és meddig, illetve milyen tankot milyen tankkal lehet eltolni ha épp nem azzal kell foglalkozni hogy 3-an hátba akarnak lőni...

Ha mindenki rendesen játszana akkor sokkal nehezebb lenne ezeket kitapasztalni, ezért van az hogy a többség csak száguldozik és egymással szórakozik, tologatják egymást.

És ha a többség ezt csinálja akkor szerintem undorító viselkedés hogy valaki tesztelés közben is csak azt nézi hogy hogy gyűjthet sok kill-t...semmi értelme.
    Én teszten addig nem lőttem senkire amíg nem lőtt rám, és 10-ből 9 csatában teljesen jól ki lehetett próbálni a dolgokat, 1 csatában persze kifogtunk pár rambót aki rálőtt az első tankra aki szembejött vele. Ezzel aztán jól leteszteli a fizikát...
  • csoszi87
    Köszi a nyugtatást mind2-töknek.
    11 csata kellett ahhoz, hogy fel tudjam rakni a lánctalpat. Ez kevesebb, mint 300xp/kör prémmel.
    Még valami tippet kérnék, hogy kell forgatni, vagy kell-e. stb
  • lammaer
    És én nem ezt írtam?
    Gábor konkrétan azt írja hogy szerinte a bevétel se +50%....
  • Szpecnyaz
    Mondjuk én csatáznék ott is. Mivel harc közben szeretném próbálgatni a fizikát. Most hiába néz ki jól ha felmászik a buzi vonat a hegyre, ha ezt élesben sose fogják tudni megcsinálni mert 2 méter megtétele után le lesznek vakarva onnan.
  • stoppos
    Logikus. 80-at keresek és 30 elmegy javításra, kontra 120-at keresek és ugyancsak 30 megy el javításra.
  • Eagle16
    Teszten aztán lövöldözhetsz, nagyrészt senki nem lő a másikra, mert az lenne a lényege hogy leteszteld a fizikát meg a a grafikát...
    Persze sokan ott is csak csatázni akarnak ész nélkül, csak nem tudom mi az értelme. Új tank nincs bent, új pálya nincs bent.
  • bujcsik555
    Jah és ha már a prém vita megy, ez prém nélküli :D
  • Mester61
    T-54-el olyan helyre tudtam menni, hogy senki nem látott, kiosztottam 3500 HP sebzést és túléltem, sőt győztünk. nagyon érdekes lesz, hogy már nem tudnak bizonyos 50-60tonnáős járgányokkal feltartani, sajnos TD-m most nincs nem tudom azoknak mit jelent a fizika.
  • bujcsik555
    Imádom ezt a kis bestiát. Bár ebben a körben pont kikaptunk, de akkor is, iszonyat élvezetes tank :D
  • Mester61
    sziasztok!
    Csak az én véleményem és lehet fikázni.
    A teszt szerón vagyok, nagyon jól működik minden 30-40 fps, holott a gépem 2 éves dual cor 2Ghz 2 mag és 2G ram, igaz nem fullon megy , de nagyon jó. A fizika ha első perctől lenne szerintem dupla ennyien játszanának. Érdekes az egész, azokkal a tankokkal amikkel eddig nem ment igazan, most nagyon jó, igaz eddig is úgy játszottam mintha lenne, fizika, nem mentem túl a szakadékokon, nem mentem olyan lejtőn ahol a sebességem csak -5 km/h volt. Most sokan megszívják és újra kell tanulni sokkmindent. Megint élvezetes lesz a játék.
  • szabii98
    nem tudod*
  • szabii98
    Én azt mondom, hogy mivel nem tudsz két kört 100%-ig összehasonlítani, ne tudod hogy igaz - e amit mondtál...ha mész egy ritkaszar kört prém nélkül meg egy baromi jót prémmel, persze hogy több a profit.
    Ezt maximum átlagolva lehet kiszámolni, de szerintem akkor sem lenne több +60%-nál
  • Eagle16
    Tehát 15 ezer csatát mentél prémiummal.

Ennyi után mindenki kőgazdag lenne :) Persze nem érsz vele semmit, mert nem tudod elkölteni, de látszik hogy milyen jól megcsinálták az egészet.

Prémiummal annyit keresel hogy el se tudod költeni, anélkül meg örülsz ha Tier 8 fölött megáll a számla -10k-nál.
  • ximix #162507
    Igaz igaz én tévúton jártam .
  • Szakesz
    A profit sok esetben nem csak +50%-kal több, és ebben igaza van. :)
  • lammaer
    A prémium +50% XP és credit. Pont.

Aki vitatja, és azt mondja több, gondoljon bele, a WG vajon miért nem úgy hirdeti? Hiszen akkor még nagyobb ösztönző lenne ha azt írná hogy prémmel 80%-al több creditet kapsz...

Azt meg hogy prémmel sokkal (nem 50%-al) gyorsabban gyűlik a pénz már rég tudja mindenki.
  • lammaer
    Neked még van is olyan klántársad... igaz, csak 300K+ról tudok :D
  • Tessellia
    Az M6 szerintem egész pofás, pattogós az eleje ha nem tudják hol kell lőni(saját tier, vagy alatta). T29 pedig jó tank mindenféleképpen szerintem.
  • Oddball29
    T1 kifullozva az egyik legjobb T5-ös tank. Pláne, hogy már nem OP-107-esekkel szaladgálnak a KV-k meg a Szu-85-ök.
  • csoszi87
    Fú de felbasz ez a T1 HT.
    Eddig csak a lánc van rajta, de bele se merek gondolni mennyi idő kell ahhoz, hogy a jobb ágyúját felrakhassam.
    Nyugtassatok meg, hogy az M6, és a T29 sokkal jobb lesz, mielőtt feladom ezt az ágat.
  • TDantes
    Sőt. A demokrácia a hatalom gyakorlásának egy kimondottan rossz módja, legalábbis Arisztotelész szerint. (politeia-demokrácia)
  • Musztafakebab
    Oké és gondolom csak artyval játszottál. Haver is pont ugyan így volt csak ő 4500 csatát tolt artyval laptopról és neki se volt kredit gondja, mert az artyk majdnem mindig +ban vannak.
  • lexlutor
    hany tank all a garazsba?
  • diegho
    No akkor egybe:
    - 1000kört toltam kb prém nélkül, úgy kezdtem, hogy random 999ping percekre, max 3fps, arty nézetben 7 - laptop! nem volt kredit gondom
    - az alig tolom nem vicc, aug. 1-től több olyan nap is van amikor nem toltam, vagy csak pár kört mentem, össze lehet számolni planetwot-on, hogy mennyi kört toltam és mennyiből jött össze a 10M kredit
  • ximix #162496
    A felvetés talán jogos is lenne, de vedd figyelembe ezt az idézetet

" Hány játékos van jelenleg a rendszerben?

Idén tavasszal 30 millió regisztrált felhasználói létszámot léptünk át. De ez magában foglalja Kínát, ami a világpiac felét jelenti. A legtöbb egyidejű felhasználó viszont Oroszországban volt, a rekord 452 ezer orosz játékos egyidejűleg. "

ezek alapján ha figyelembe vennék a szavazatokat akkor lehet hogy az összes EU játékos szavazata az egészhez viszonyítva kb 10% lenne míg a Kínaiak egy laza szavazással halál csillaggá szintjére emelnék a Type 59-et

forrás
  • stoppos
    Szerintem itt sokan szívesen bevezetnék a wot-kommunizmust és költenék a te pénzedet, mint az állat. :)
  • diegho
    Egy észrevétel: elég sok olyan kört tolok, ahol kimagaslóan sok xp/kreditet kapok és nem értem miért, mert sokszor sokkal többet teszek a győzelemért, mégis alig kapok valamit. Mondok egy példát, T62A malinovka assault védő oldal, előremegyek, spotolok 8 tankot, ezeket lövik az artyk, lövöm őket én is, 2 Bat-et maxról, egy T62A-t 1200-ról, egy E-100-at 1300-ról lövök ki, kiszedem a 2 artyt (261, TypeE) megölök egy IS-4et 2 lövésből és egy M48-at 1 lövésből, kapok 1500xp-t! Tegnap malinovka T62A támadok, fele ennyit sebeztem, nem spotoltam sokat, igaz megnyertem a csatát a csapatnak, de 1975xp, pedig csak 3-3 tier10 volt ha jól emlékszem és nem is nagyon lőttem tier10 tankra. Az elsőben biztos voltam a 2k feletti xp-ben, a másodikban pedig biztos voltam, hogy nem kapok 1,5k felett.
  • Eagle16
    Prémiummal kb. lehetetlen mínuszba vinni bármit is...

Még egy kis Tier 7-es francia TD-s is annyi kreditet ad hogy 30-40k profit teljesen átlagos vele. Még az előtt összejön a kredit a következő tankra hogy meglenne az xp.

Prémiummal még az E-100 is farmgép, 150-es ágyúval 40-50k profit nem ritka.

A T-54 az egyetlen amivel én sokszor csak 0-ra jöttem ki prémiummal is.

Ez az alig játszok meg vicc ugye? 16k csatád van, ez már a hardcore kategória.
  • stoppos
    Ámen. Nem hiszem, hogy ezzel vitába fog szállni bárki.
  • Szpecnyaz
    Nekem is volt ilyen klán társam, neki valami 400k free van "csak". De nem hajlandó semmire se költeni belőle, bármilyen szar is egy tank alapból ő türelmesen kitolja.
  • Tessellia
    Én szociológián hallottam ugyanezt csak kicsit körítve:D..
  • Musztafakebab
    Ajánlom neked 1 hétre próbáld ki prém nélküli életet. Máris kevesebb lesz a kredit.
  • lexlutor
    .. ez olyan kb mint a csapattarsam. neki 500k kozos xp-je van. a multkor elkezdett dorbezolni, el vert belole vagy 10k-t..
  • Szpecnyaz
    Anno amikor egyetemen első évben a görög demokráciáról volt szó ókoron, akkor azt mondta a tanár hogy a "demokrácia is csak egy hatalomgyakorlási mód". Én speciel nem hallottam még ennél jobb véleményt ennél.
  • TDantes
    Ja hogy érzed...óh igen. Az érzem az egy komoly érv.
  • sad1976
    próbálta már valaki a 8.0 tesztet? most öltöm,de még 505
  • diegho
    Én olyan 3000 csata környékén értem el oda, hogy nem tudtam mit csinálni a kredittel, azóta minden szart megveszek, direkt nem lépek át tankokat free-ből, nem gold-al szedem le a kiegészítőket, hanem kidobom, hogy hátha sikerül levinni, de semmi haszna, pár csata alatt összejön 1 millió nyereség, ha lehetne adni már rég elosztottam volna. Itt van egy kép a patch érkezése előtti időkből, ezt sikerült 48-ra levinnem, azóta alig játszok és már 10 pluszban van
  • Tessellia
    LOL
  • Tessellia
    Szívemből szólottál!