A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho #162494 Egy észrevétel: elég sok olyan kört tolok, ahol kimagaslóan sok xp/kreditet kapok és nem értem miért, mert sokszor sokkal többet teszek a győzelemért, mégis alig kapok valamit. Mondok egy példát, T62A malinovka assault védő oldal, előremegyek, spotolok 8 tankot, ezeket lövik az artyk, lövöm őket én is, 2 Bat-et maxról, egy T62A-t 1200-ról, egy E-100-at 1300-ról lövök ki, kiszedem a 2 artyt (261, TypeE) megölök egy IS-4et 2 lövésből és egy M48-at 1 lövésből, kapok 1500xp-t! Tegnap malinovka T62A támadok, fele ennyit sebeztem, nem spotoltam sokat, igaz megnyertem a csatát a csapatnak, de 1975xp, pedig csak 3-3 tier10 volt ha jól emlékszem és nem is nagyon lőttem tier10 tankra. Az elsőben biztos voltam a 2k feletti xp-ben, a másodikban pedig biztos voltam, hogy nem kapok 1,5k felett.