banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    De azért lényegesen egyszerűbb kipróbálni hogy hova lehet felmenni és meddig, illetve milyen tankot milyen tankkal lehet eltolni ha épp nem azzal kell foglalkozni hogy 3-an hátba akarnak lőni...

Ha mindenki rendesen játszana akkor sokkal nehezebb lenne ezeket kitapasztalni, ezért van az hogy a többség csak száguldozik és egymással szórakozik, tologatják egymást.

És ha a többség ezt csinálja akkor szerintem undorító viselkedés hogy valaki tesztelés közben is csak azt nézi hogy hogy gyűjthet sok kill-t...semmi értelme.
    Én teszten addig nem lőttem senkire amíg nem lőtt rám, és 10-ből 9 csatában teljesen jól ki lehetett próbálni a dolgokat, 1 csatában persze kifogtunk pár rambót aki rálőtt az első tankra aki szembejött vele. Ezzel aztán jól leteszteli a fizikát...