418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hagyimiklos #162721 Milyen tankkal ? -
Ezt nem tudom, még nem számoltam. De nem próbállak meggyőzni, mivel
1- falra hányt borsó, bárki bármit mond
2- ha meggyőznélek is, nekem az semmi pluszt nem adna
Csak zért próbálkoztam eddig lightosan, hogy ne legyenek félrevezetve az esetlegesen újonnan idetévedők. -
grat :) -
TDantes #162718 Milyen sikerélményük van? Hogy 5 csatánként van egy kill? 40% alatti win arány? Ez ám a sikerélmény... -
Srácok ez az 57 mm ZiS-4 ágyú a T-34 ez ugye csak viccnek van. Mert arra jó de másra nem.
Kipróbáltam és röhögő görcsöt kaptam. Megkerülés (2pont), de itt a vége. Lövöldözöm azt semmi, a lőszer meg fogy. Szóval ezt az ágyút szerintem kerüljétek.
Nem a "próóóknak" irkálom. Annak a sok kezdőnek(mint én) akik még csak itt tartanak. Mert ugye a fórum az erre van. Csak ha kérdeznek akkor.........hát én irkálom a tapasztalataimat. -
úgy lőnek szarrá, hogy nem is látom KILO.... -
Az eddigi legjobban hozó vereségem. :) 279.000 kredit. -
Igen előjönnek ott is, csak kevesebbszer. -
Prémiummal ugyanúgy előjönnek ezek is, csak kevésbé zavar mivel jön az xp és a kredit :) -
Nem érzed, hogy pont ellent mondasz magadnak ?
Pont azért nem hagyják el, mert most van sikerélményük.
Az 1000. játékosnak is 50% felett van a winrate-ja, tehát a gyengébb játékosok is kettőből egyet nyernek.
Nem az a lényeg hogy kilővik vagy sem, hanem hogy nyer.
De a legjobb az egészben, hogy biztos azért vannak az egész platoonban az összes játékosunknak, az ilyen esetekben amikor jön a szopóág mindenkinek random "nem sebezzük az ellenfelet" effektusa, és közben meg halljuk egymást, hogy "just ding them", "penetration null damage", "ricochet".
Biztos mindenkinek egyszerre jön el olyankor a vesztő szériánál.
Arról nem is beszélve, hogy érdekes módon premium accountnál, ezek sokkal kevesebbszer történnek meg. Biztos az is véletlen és majd megmagyarázzátok. -
Bezony, rengeteg kitartó "játékost" fel lehetne hozni példának. A tiltólistám már kb 50 ilyet tartalmaz, akik nagy tankokkal mozognak matyashun szinten :) ~40% winrate, 0,3 kill per csata, stb... több ezer lejátszott csata után. -
TDantes #162710 Aha. Elhagyják siker élmény nélkül? Akkor miért van az ,hogy magas tier-ben sok száz vagy akár ezer csata felett olyan szobanövények vannak hogy ihaj? Nem igazán zavarka őket a sikertelenség. Ez egy marhaság. -
stoppos #162709 És ne felejtsük el az egyéni teljesítményt sem. Lehet, hogy van olyan, aki minden körében hozza a formáját, de a legtöbben olyan írtó hullámzó teljesítményt adunk le, hogy ihaj.
Néha pl elég annyi, hogy top tank legyél, a te oldaladra az ellenfél kisebb tankja mennek, pár lepattanó, pár jól sikerült lövés tőled, épp jó napod van és máris megvan a meccs, meg a topgun. Ritka? Igen. Nagyon ritka? Nem... -
Droughert #162708 "Ha csak a skill számit, a láma játékosok elöbb-utóbb sikerélmény nélkül elhagyják a játékot, mert a skillesek mindig földbe döngölik öket."-ez szerintem most is így van, nekem nehogy azt mondd, hogy a wg beavatkozása miatt egy harmatgyenge player meg fog verni egy jó játékost 1v1-ben. Nem sok esélyt látok rá. Mert a feltételezésed szerint ennek így kellene lennie. -
hNeo #162707 Nono...
a winrateMM-et felejtsük el.
hosszú távon azt okozza, hogy minden játékosnak 50% lesz a winrateja.
meg azt is hogy aki jó, azt a winrateMM jobbak ellen teszi be, vagyis kevesebb xp-t creditet szerezhet.
gyors felejtsük el, egyetlen jó megoldás a totál random, mint most. tank szinteket nézve mint most.
a winrate értéked egy tanknál kb 200 csata után nézd, addigra alakul ki. ha 50% akkor JOBB vagy mint az átlag, mert az átlag asszem 48%. (hiszen döntetlen is van)
úgy vettem észre nincs manipulálás. egyenlőre. 10-12 vereség sorozatok előfordulnak, az normális.
"Nem kell itt semmibe belenyúlni, simán intézi a random és a nagy számok törvénye magától." ->így van. +
próbáld kihasználni a csapattársaidat, nekem bejött. :) -
stoppos #162706 Pont, hogy a random sebzés/átütés miatt bárkinek lehet mázlija. Ráadásul 14 tank van rajtad kívül a csapatban. Nem kell itt semmibe belenyúlni, simán intézi a random és a nagy számok törvénye magától.
Az meg, hogy a 20 HP-s ellenfélről gyakrabban lepattannak a lövedékek simán lehet attól, hogy olyankor már nagyon koncentrálsz, hogy a következő lövéssel kilövöd és ha ez nem történik meg, jobban megragad benned, mint amikor ugyanez egy fullos tankkal történik. Egyszerű random és pszichológia az egész, nem kell bele felesleges összeesküvéseket gyártani. -
tepi1 #162705 Hopp lemaradt http://worldoftanks.eu/community/accounts/500150298-armatomenos/ -
tepi1 #162704 A jelenlegi top játékos: -
hagyimiklos #162703 Nem pattan le ? Szerintem innentol ne jatsz azzal a tankkal, ha nem tudod hogyan kell nem szembe menni a lovedekekkel. -
Akkor ezzel lehet magyarázni a MM-et? Valójában nem szar a MM, hanem direkt összeválogatja a játékosokat akiknek szopniuk kell? -
38nA-val egyszer pattintottam IS-4-et. Nagy örömömben gyorsan meg is néztem a visszajátszást. Kiderült hogy valójában ahogyan kell elém célzott és inkább Én rohantam neki oldalról a lövedéknek :D -
Van magasabb és ? Nekem is van 100%-os tankom kevés csatával.
"Számomra ez érthetetlen, hogy ugyan minek avatkozna közbe a wg a csaták kimenetelébe? Mit nyernek vele?"
Pedig nem kell lángésznek lenned, hogy rájöjj.
Ha csak a skill számit, a láma játékosok elöbb-utóbb sikerélmény nélkül elhagyják a játékot, mert a skillesek mindig földbe döngölik öket.
Kevesebb játékossal, kevesebb bevétel lenne, ha rétegjátékká redukálódna a WoT.
Ilyen egyszerű a kérdésedre a válasz.
-
barkov6 #162699 Pedig annyira hittem benne, hogy most lesz visszajátszás.... :) Nem szoktam ilyeneket nézegetni, de most ezt megnéztem volna...
Az én ELC-mről soha nem pattan semmi, és nem nyel el semmit... erről tudok visszajátszást linkelni ha szeretnétek... :)))
Persze tudom, a WG nerfelte az accomat ELC-re.... :)))))) -
Ninju #162698 Ez már ki lett fejtve bőven, hogy statisztikailag nem nagyon van 60-nál magasabb és 40-nél kisebb.
Az igazi növény játékosoknál sem látsz kevesebbet. -
Droughert #162697 Van magasabb winrate is, nem a 63% a top, de pont azt írtam a mondandóm végén csak sikerült értelmetlenül fogalmazni. Szóval 14másik emberrel játszol együtt, hiába vagy vérprofi, ha a gyenge társaid vannak akik nem támogatnak, akkor egyedül nem vagy képes eldönteni a csatát. De ha valóban jó játékos vagy, akkor sok esetben az a plusz amit hozzáteszel a meccshez, elég ahhoz, hogy győztesen kerülj ki az összecsapásból. Ha a wg beavatkozna akkor nem lennének kirívóan magas eff. értékkel rendelkező játékosok sem (és nem capture pontosakra gondolok), akkor nagyjából hasonló lenne mindenkié, mert az elmélet szerint ha felkerülsz a szopóágra akkor addig ott maradsz míg le nem rontja a statodat. Ez winrate értéken esetleg meglátszik, de a jó player egy vesztes csatában is oda tudja tenni magát (lásd 162680), amivel akár tovább javulnak az eredményei, maximum a winrate fog csökkenni. -
Jacktor #162696 200-at vettem mindenből legutóbb, pár nap alatt elfogyott :) -
"... már így is -6k-val indul egy csata, mert a javító+elsősegély kombó felhasználása garantálttá vált a remek új sérülési rendszer óta minden csatában."
Ezért kell pár száz darabot venni belőlük minden akciónál. Mondjuk most legutóbb pont benéztem, mert azt hittem egész hétvégén féláron lesznek... :)
-
Értem ezért van általában meg az 1500 eff. feletti játékosok winrateja is 60% alatt legtöbb esetben.
A jelenlegi top player winrateja 63%.
-
Jacktor #162693 Amiről itt elmélkedtek, annak már neve is van. Úgy hívják hogy Glass Armor Side elmélet. Ergo már a csata elején, a sorsolás után egyből eldől, hogy melyik oldal a kedvezményezett, amit a program a lepattanókkal és a sebzések random szorzójával könnyedén érvényre is juttat.
Ruinberg - Encounter mód
Egyedül maradtam 3 tank ellen Tigrissel. A báziskör szélén, a fal tövében álltam. SU-152 szemben a saroknál folyamatosan rám fordult és lövöldözött. Lelőttem 150 hp-ra, majd az azt követő 4 lövésből eggyel sem tudtam megölni (merőlegesen lőttem rá). Eközben ő még belém tolt egyet, illetve megérkezett mögém a másik 2 ellen tank is. Ergo a random döntötte el a csata kimenetelét, mivel ha elsőre kiszedem (ahogy a számok sugallnák), simán elintézem a maradék két tankot is...
Summa summarum, érzésem szerint túl nagy szerepe van a randomnak, ezen kéne változtatniuk. Értem én hogy kell a lepattanó (hogy minél több lőszert vegyél), de már így is -6k-val indul egy csata, mert a javító+elsősegély kombó felhasználása garantálttá vált a remek új sérülési rendszer óta minden csatában. -
Te lehet magadból indulsz ki, de nem mindenki olyan mint te ne feledd. -
-
Droughert #162690 Pont ezt akartam írni, hogy ezekről a hihetetlen nagy szopóágakról, meg alehetetlen sorozatos pattanókról én szívesen néznék replayt. Számomra ez érthetetlen, hogy ugyan minek avatkozna közbe a wg a csaták kimenetelébe? Mit nyernek vele? Mi alapján döntik el, hogy ki kerül szopóágra? Ebben nem látok semmi logikát, bár lehet bennem van a hiba. Használom a planetwot-ot, én ott nem látok semmi drámai kilengéseket, szoktam mások statjait is nézni, de én úgy látom, hogy aki jó játékos az tudja tartani az eredményeit. Előfordul, hogy zsinórban gyenge csapatba kerülsz, de nem lehetsz mindig a farok jó oldalán. Ezek a szopóágak nem tartanak örökké. A jó játékosok winrate értéke miért nem zihan vissza 50%körülire? Ők kiváltságosak? Lófaszt, csak annyi, hogy hiába jó, ha sok birkával kerül össze, egyedül nem fogja megváltani a világot. -
Kb. csoda lenne ha erről adna visszajátszást :)
Tudod, épp nem volt bekapcsolva a felvétel, azóta letöröltem, stb. -
Nem mentem őket és meg a local chat is kivan kapcsolva nálam, mert irritál a sok gyömbér, az állandó rage messagekkel.
-
tudom hogy már 1 milliószor volt, de fordítva vannak az ikonjaim a csatánál(tankos ikon mód)...hogyan orvosoljam?:D -
Erről megnéznék egy replayt :)
-
Nincs semmilyen random isten. Nem véletlen, hogy az átlag feletti játekosok sem nagyon tudnak bekerülni magas winrate-be.
Aznagy "átlag" max ha 60%-t eléri. Ez nem lehet a random, azaz a véletlen műve.
El kell sajnos fogadni, hogy manipulálják a játékot, hogy vegyenek aranylőszert.
Persze vannak hülyék is a játékban, ami miatt buksz, mert nincs csapat mögötted és bármilyen ügyes is vagy leradiroznak a pályáról a sok lúd disznót győz elven, de a régi motorosok akiknek több tiizezer csata benne van a kezében,, az ilyen huncutságokat azonnal kiszúrják, hogy mintha elromlott volna az ágyú, a lövések pontatlanokká válnak, semmi sebzés amit leosztasz, ellenben az ellenfelek lövései bárhonnan és bármilyen szögből halálosak és fordulókon keresztűl érdekes módon nem tudsz kijönni a gödörből, amibe kerültél.
Aztán varázsütésre tank ász vagy ismét és jönnek a csipőből tüzelt kapáslővések, amik egy lővéssel kettészelnek egy 1000HP feletti tankot is.
Ez a példa el is mond mindent.
T34-el mentem kb 3 héttel ezelött. ELC AMX-t lelőttem full HPról 8 HP-ra. Úgy veszítettük el a mérközést hogy háromszor lepattantam a hátáról, majd amikor átlőttem 7 azaz hét sebzést sebeztem rajta és 1 HP-val lőtt ki!!!
-
lexlutor #162684 ..epic facepalm.. -
Nazarov77 #162683 Még régen lőttem már ki tök egyedül karelián panzer3/4el egy 100%os T29et, szerencsétlent úgy megflankeltem hogy 1x tudott csak eltalálni összesen, ez se normális dolog volt. Hanem skill :P -
wulwerin #162682 Hehe. Azért néha jó, hogy a játékosok nagy része növény. Himmelsdorf támadó mód. Halálutca. Egy Jagdtigerrel volt haverom, és meg egy M103-al. Szembe jött egy JpanzerE100 és egy Is4. Szétszedtük őket, és kb ezen múlt a csata végkimenetele.