banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• UUUU
    Nincs semmilyen random isten. Nem véletlen, hogy az átlag feletti játekosok sem nagyon tudnak bekerülni magas winrate-be.
    Aznagy "átlag" max ha 60%-t eléri. Ez nem lehet a random, azaz a véletlen műve.

El kell sajnos fogadni, hogy manipulálják a játékot, hogy vegyenek aranylőszert.

Persze vannak hülyék is a játékban, ami miatt buksz, mert nincs csapat mögötted és bármilyen ügyes is vagy leradiroznak a pályáról a sok lúd disznót győz elven, de a régi motorosok akiknek több tiizezer csata benne van a kezében,, az ilyen huncutságokat azonnal kiszúrják, hogy mintha elromlott volna az ágyú, a lövések pontatlanokká válnak, semmi sebzés amit leosztasz, ellenben az ellenfelek lövései bárhonnan és bármilyen szögből halálosak és fordulókon keresztűl érdekes módon nem tudsz kijönni a gödörből, amibe kerültél.
    Aztán varázsütésre tank ász vagy ismét és jönnek a csipőből tüzelt kapáslővések, amik egy lővéssel kettészelnek egy 1000HP feletti tankot is.

Ez a példa el is mond mindent.
    T34-el mentem kb 3 héttel ezelött. ELC AMX-t lelőttem full HPról 8 HP-ra. Úgy veszítettük el a mérközést hogy háromszor lepattantam a hátáról, majd amikor átlőttem 7 azaz hét sebzést sebeztem rajta és 1 HP-val lőtt ki!!!