banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jacktor
    Amiről itt elmélkedtek, annak már neve is van. Úgy hívják hogy Glass Armor Side elmélet. Ergo már a csata elején, a sorsolás után egyből eldől, hogy melyik oldal a kedvezményezett, amit a program a lepattanókkal és a sebzések random szorzójával könnyedén érvényre is juttat.

Ruinberg - Encounter mód
    Egyedül maradtam 3 tank ellen Tigrissel. A báziskör szélén, a fal tövében álltam. SU-152 szemben a saroknál folyamatosan rám fordult és lövöldözött. Lelőttem 150 hp-ra, majd az azt követő 4 lövésből eggyel sem tudtam megölni (merőlegesen lőttem rá). Eközben ő még belém tolt egyet, illetve megérkezett mögém a másik 2 ellen tank is. Ergo a random döntötte el a csata kimenetelét, mivel ha elsőre kiszedem (ahogy a számok sugallnák), simán elintézem a maradék két tankot is...

Summa summarum, érzésem szerint túl nagy szerepe van a randomnak, ezen kéne változtatniuk. Értem én hogy kell a lepattanó (hogy minél több lőszert vegyél), de már így is -6k-val indul egy csata, mert a javító+elsősegély kombó felhasználása garantálttá vált a remek új sérülési rendszer óta minden csatában.