A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Droughert #162690 Pont ezt akartam írni, hogy ezekről a hihetetlen nagy szopóágakról, meg alehetetlen sorozatos pattanókról én szívesen néznék replayt. Számomra ez érthetetlen, hogy ugyan minek avatkozna közbe a wg a csaták kimenetelébe? Mit nyernek vele? Mi alapján döntik el, hogy ki kerül szopóágra? Ebben nem látok semmi logikát, bár lehet bennem van a hiba. Használom a planetwot-ot, én ott nem látok semmi drámai kilengéseket, szoktam mások statjait is nézni, de én úgy látom, hogy aki jó játékos az tudja tartani az eredményeit. Előfordul, hogy zsinórban gyenge csapatba kerülsz, de nem lehetsz mindig a farok jó oldalán. Ezek a szopóágak nem tartanak örökké. A jó játékosok winrate értéke miért nem zihan vissza 50%körülire? Ők kiváltságosak? Lófaszt, csak annyi, hogy hiába jó, ha sok birkával kerül össze, egyedül nem fogja megváltani a világot.