418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ladista #164997 Az arty miatti sírás napja nem a csütörtök? -
foxbat88fx #164996 tegnapi fantasztikus napom: :)
IS-4 7 csata 14.29%
M4 Sherman 7 csata 85.71%
Stats for date 2012-09-01
Victory ratio: 58.82%
Battles: 34
Efficiency: 2241.19
Average tier: 7.24
vajon miért éreztem hogy k*** sz** napom volt? :D pedig egész türhető stat lett a tegnapi... hmmmmm Sherman barátom megmentett :)))) -
foxbat88fx #164995 oh ne már :(((
azért se fogom eladni! ott bent fog állni a garázsomba és nézegetni fogom! :D
de akkor mondj meg valamit?!?!
mi lesz a KV-5-el? az is tier8 és annak még szarabb a gunja! -
Dani271 #164994 Ez nem lövi ki a játékélményt? Pedig nem arty. Akkor ezt is ki kellene venni?
Nem kaptam találatot, kempelek az erdőben végig, 400+ méterről lövöd ami piros, ehhez sem kell nagy tehetség.
Ha végignézed a replayt, gondolj bele, az object704 mit érezhetett:
http://mwreplays.com/replay/3TQ0OJ3LGYB0/
(és ez egy szar csata, mert nincs 4-6k dmg-em) -
Trolokaa #164993 Végig olvastam én is. Szerintem ha nem lennének artik a játékban akkor vagy a kezdő játékosok miatt lenne a sírás vagy azok miatt akik csak szórakozásból játszanak hogy legyen mivel lefoglalni magukat és nem fontos számukra a győzelem. -
bgabor #164992 Én végigolvasta, és teljesen egyetértek. Az artisok tényleg nem látnak tovább az orruknál, érezhető a hozzászólásaikon, hogy zömük soha nem ült magas tierű heavyben/medben/TD-ben. -
Thaifun #164991 Hát én sem értem ezt a nerf dolgot, hisz a többi T10 mednek is megvannak az előnyei(van Batmobilom is). -
Ytar #164990 a "fajtám" .. ez tetszik .. jelenleg a garázsomban 1 arty jut 11 tankra, amit csak duplázok .. mekkora arty menő vagyok, mi?
légyszi, rinyálj még egy kicsit. vagy inkább töröld az egész játékot úgy ahogy van, hiszen az artyk tönkrebaszták, lol. -
bgabor #164989 Hát, akkor megveszem, lesz a mi lesz. Reméljük nem lesz túl durva a nerf.
Bár nem tudom mit akarnának nerfelni rajta, az ágyúja pontossága és mozgás közbeni tüzelés a legnagyobb előnye. Végsebességén, gyorsulásán nemigen van mit nerfelni. -
bgabor #164988 Igen, lassan az egész játékot és a játékélményt is teljesen kilövi az arty.
Gondolom a fajtád ennek örül. Szerintem ez inkább szomorú, és a játék kárára van. -
VanDaal #164987 Este már sajnos nem voltam itt, és nem tudtam egyből reagálni. Nem tudom, hogy fogod-e ezt olvasni, de azért leírom, pontról pontra:
"1. Az artik pont ugyanannyiszor mentenek meg, mint ahányszor kilőnek."
-Tévedés. Az artyk a nOObokat mentik meg ugyanannyiszor, ahányszor kilövik őket. A jó játékos az esetek többségében megnyeri a párharcait segítség nélkül is. Vele vagy kiszúr az ellenséges arty, vagy ellopja a fragjét/sebzését a saját. Ezek közül egyik sem segítség az ő szempontjából.
"2. A mozgó célra pontos lövéshez a scoutnak nagyon sokáig kell mutatnia az áldozatot. ehhez és a counterarty-hoz kell skill, szerintem meg a beforgatás rém egyszerű dolog, a gyenge pontokhoz meg ott a hitzone skin."
-Mozgó célpont: El Halloufon kezdés után egyből megyek le a dombon E-50-nel. 60 km/h-ról kanyarodás közben úgy vágott ki full hp-ról a 600 effes artysta, hogy még beszólni sem volt kedvem... Skill, hogyne... mind a 600 effjével.
-Sokáig mutatni: ha felspotolnak, eleve másodpercekig látható maradsz. Ha a spotternek van célmegjelölő skillje, akkor még tovább. Nem egyszer kaptam már arty találatot jóval a spotter halála után is.
-Beforgatás: ahhoz képest, hogy milyen egyszerű, mégis ritkábban látok megfelelően beforgatott tankot, mint artystát. A hitzone skin meg kritikán aluli kategória nálam.
"3. Nemcsak az arty tud pozíciót váltani."
-Valóban. De mintha az az apróság elkerülte volna a figyelmedet, hogy az artyk a bázis biztonságában, az ellenséges tankoktól távol teszik mindezt. Míg a tankoknak a frontvonalon kell mozogniuk, ellenséges tűzben, kitéve az artyk általi instant killnek...
4. Kilőtt az ISU a KV-2-esedből.
-Az ISU 2 tierrel nagyobb. Egy nagyobb tank hadd lőjön már ki egy kisebbet, ez természetes dolog. Az az őrület, mikor a 2-3 szinttel kisebb arty oneshotolja a nála nagyobb tankot. Lásd tier5 M41 kontra Ferdi. A tier6-nak titulált ágyújával nagyobbat sebez, mint én a tier10-emmel.
Nem tudom, lesz-e aki végigolvassa, valószínűleg senkit nem fog meggyőzni semmiről, de ezt akkor is le kellett írnom. -
Thaifun #164986 Nekem tetszik. A végsebessége nem valami fényes, de a mozgékonysága jó. A Patton löveggel nem olyan vészes, hiszen a ROF és a sebzés ugyanaz. Persze a TOP löveg az igazi, de én elvoltam vele. Szerintem durvább mint a T110E5, bár én azt is imádom. -
Ytar #164985 NEHOGY MEGVEDD! AZ ARTY KILÖVI!
-
bgabor #164984 Milyen a gép? Érdemes megvenni? Nagyon gáz a grindelés az elején a Pattonról hozott löveggel? Nemsokára én is befejezem a Pattont, ma végzek az M103-al.
Nemtudom hogy meg merjem e venni az M48A1-et így hogy közelgő nerfről suttognak. -
bgabor #164983 Nahát, úgy tűnik bezárt a melegklub és az artisták újra előmásztak, így te is megjelentél, hetek óta először.
Szóval megtudhatjuk végre a játékbeli nevedet vagy tovább osztod az észt az imeretlenből? Legutóbb is akkor tűntél el, amikor a játékbeli nevedet kellett volna elárulni, hogy mindenki lecsekkolhassa, milyen teljesítmény van az órási arc mögött. Szóval?
-
Thaifun #164982 Győzelem!
Csata: Sand River 2012. szeptember 2. 7:44:40
Jármű: M48A1
Szerzett tapasztalat: 6 290 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 107
Csatában elért Achievement: Mesterlövész -
Thaifun #164981 Ez most jól eset, így kora reggel:
Sand River, 6-6 arty.
-
raktáros #164980 1. ha nem bujkálsz seperc alatt szétlőnek, legyél bármilyen járgánnyal, nem kell oda arty!
2. igen tud pozíciót váltani, jó korlátozott lehetőséggel!
3. 2-3 tankot nem tartasz fel semeddig, mert jobbról balról bekerítenek és menetből szétvágnak "ha csak nem szobanövények" megint csak nem kell arty!
4.ritka nagy mázli egy ügyesen manőverező med-et arty-al kilőni megérdemli a kill-t! gyors heavy-el ki lehet az arty-at játszani, a lassúval marad a bujkálás és az előre hátra mozgás!
5. egy hasonló tier TD-el szemben csak közelről van esélyed tank-al, (távolabbról nem találod el a gyenge pontjait) vagy lőhetsz bele HE -40hp-ét had röhögjön!nem egyszer egy lövésből lőtt ki távolról TD tier 8-9-10 azonos tankból téged is fog meglásd!
6. épp olyan hülye vagy mint bgabor, bizonyára jó span-ok vagytok! -
Tegnapi százados akció a t28-al:
Győzelem!
Csata: Karelia 2012. szeptember 1. 22:14:46
Jármű: T28
Szerzett tapasztalat: 6 175 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 545
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Sinai oroszlán, Kiváló soför jelvény: "Tank ász
T28 -
A stock agyu valami okbol kifolyolag a szokastol elteroen mukodott... 
Victory!
Battle: Malinovka 02 September 2012 06:18:45
Vehicle: T25/2
Experience received: 6,140 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 25,387
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
-
Nazarov77 #164977 Lett rá keret és tegnap beújítottam egy új procira ramra meg alaplapra.
régi proci: AMD athlon dual core 5600%
új: INTEL Core i3-2130 3.40GHz
Elsősorban guild wars 2 miatt fejlesztettem a gépem mert mikor egy helyen van vagy 30-40 player meg 2x annyi ellenség és 200 effekt akkor azért már átment diavetítésbe a játék.
WoTban a különbség a 2 proci között: Régivel átlagosan 25 FPSem volt, ezzel meg van 60 :P -
A "bot" Churchillunk "pusztitott" a vegen... 
Victory!
Battle: Murovanka 02 September 2012 05:25:29
Vehicle: Wespe
Experience received: 606
Credits received: 12,345
Battle Achievements: Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mindenesetre jol szorakoztunk, szivattuk szegeny sracot... :D -
Talán nem is olyan rossz ez a T32, bár szigorúan csak tier 9 ellen. Prohorovka assault volt. Reméltem, h ismét támadónak rak be (előtte vagy 5x biztos támadó voltam), h ki tudjam használni a hull down módot és erre tessék védő lettem. Végül is jól sikerült a csata. Találtam egy nagyon jó helyet, bár lehet ez csak a nagy lövegkitéríthetőségű tankoknak kedvez. Hála az égnek az arty se nagyon tudott beleszólni a küzdelembe. Ha max 1 arty van és az is béna, akkor minden szép és jó 
Böllér+tank ász 1738 xp-vel -
TiborTamas #164974 Én kíváncsi lennék a te véleményedre is a témával kapcsolatban és akkor már tényleg lenne benne újdonság :) -
Szakesz #164973 Házat nem árt HE lövedékkel lebontani, mert feleannyi lövésből és negyedannyi kreditből megvan általában. -
Semmit.
Nem kell köszönöm, tudom én is, teljes sebességgel mentem a fedezékhez és az ellenséges tankra fordultam rá, de lelécelt én meg már nem jutottam tovább ennyi a sztori semmi nyavalygás és stb.
Nem vagyok stat huszár így simán megengedem magamnak, hogy akár 4 darab 1260 credites lőszerrel lebontsak egy házat ha ép az ellenség van mögötte és bizonytalan célokra is rálövők egyedül nyomom, random csatákban kb ennyi.
Ha jól emlékszem te sem ma kezdted így engem nem igen láttál arty miatt siránkozni mindössze nem rég hoztam fel a szituációt miszerint egyes mapokon ha úgy hozza a sors még a fedezékig is elég eljutni ha ezt sértésnek vetted szíved joga, a képnél meg tettem egy szmájlit amivel jelezni szerettem volna a mondat és a kép hangsúlyát meg az arty-sok ebből a szögből ritkában látják az eredményt.
-
Látom sikerült lemaradnom a melegfelvonulásról. -
vhooper #164970 Ez mindig fellesz hozva,ezen nincs mit meglepődni.. -
Szakesz #164969 Egy újabb arty-vita. Micsoda újdonság! :) -
virkir #164968 Erre most mit vársz?
Kifejtsük mekkora marhaság volt kiállni a puszta közepébe a JT-vel?
Mondjuk tényleg kell a skill top TD-vel egy percen belül elsőnek elpusztulni.
Meg áruld már el miért pocsék a találati arányod mikor főleg német tankokkal nyomod? -
Na ez azért már nájsz :D Ehhez kell a nagy szerencse :D -
Arty fanoknak hátérkép ha kell esetleg :)
-
Pontos volt, a körön belül lőtt (77% os legénység) csak mindig pont egy kicsivel a tank elé :D Amúgy szerintem ugyanolyan az arty is mint a többi tank, legalábbis kb ugyanannyit kurvaanyázok azzal is mint ha sima tankkal mennék, szóval nagy különbség nem lehet XD -
vhooper #164964 Pedig Hummel nagyon pontos,legalábbis régebben így volt,anno szereztem vele 11 killt :D -
Srácok, ennek semmi értelme. Majd ha mindenki tisztában lesz azzal, hogy a másik gépnél is ember van és csak szórakozik, na majd akkor. Addig bármit mondhatsz, jön az "eff" meg a "tier". Van itt egy mag akik elég hangosak és nem is próbálják meg érteni amit mondtok. -
Oddball29 #164962 Átültek t20-ba. -
Ma volt a Hummel-el olyan köröm, hogy 12 lövésből 1 talált be a többi mind rövid lett az isten se tudja miért. Kb8 lövésem volt egy helyben álló tank ellen teljesen becélozva, a 3 után már kicsit tovább is céloztam és akkor is elé lőtt mert épp olyan köröm volt. Az az 1 találat pedig teljes 122 Hp-t vett le valami T7 medről. -
Azt meg tegyük hozzá, hogy a tisztességes sebzés mellé az jár, hogy teljesen mozdulatlan ellenfél esetén is kb 30% od van hogy mellélősz, illetve mondjuk van írva a lőszerre 500 as sebzés, az esetek 80% ban 100 körül sebzel vele vagy kevesebb és több mint 20 mp mire lőhetsz újra. 20 mp alatt pl egy M4 E8 al kiosztasz 500 sebzést én meg lehet mellélövök, na bumm milyen szar is nekem.
Semmivel nem OP b mint egy másik tank. Az egy dolog hogy publikon a lámák között nagyon lehet vele aratni, de ha kapsz egy értelmes artyt a másik oldalra és trace ből kiszed a 2. lövés után, vagy egy a-20/m-5 átszalad és kettélő (a hósiklókról nem is beszélek), szerintem legalább annyi előnye van mint hátránya. Az tény hogy legalább ugyanannyi szerencse kell hozzá mint tudás, de ez igaz bármelyik orosz troll ágyús csodára, akkor utáld azokat, meg a 105 milis hetzert és sherman-t is. Meg minden mást ami kurva ritkán lő egy nagyot. Sőt a KV-2 ebből a szempontból egy mocskos OP állat, mert annyit sebez átlagba mint egy hummel és még szétlőni se bírod egykönnyen, ki kellene venni a játékból kajakra.... -
az első csata, hogy hogy 5szörös szorzóval jár (vagy járt) Ez egyszeri alkalom vagy minden hétvége ilyen? -
Ry0K3N #164958 Kár hogy ezen tevékenységek annyira megerőltetőek hogy az ember az ideje 3/4-ében túrja mellé az orrát.
Ez meg no comment. Becsületesen megdolgozott sebzés összesen egy laza egérmozdulatomba került amiért verejtéket izzadtam. :)
Persze kigyújtottam úgyhogy még égett egy jó darabig.