banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Este már sajnos nem voltam itt, és nem tudtam egyből reagálni. Nem tudom, hogy fogod-e ezt olvasni, de azért leírom, pontról pontra:

"1. Az artik pont ugyanannyiszor mentenek meg, mint ahányszor kilőnek."

-Tévedés. Az artyk a nOObokat mentik meg ugyanannyiszor, ahányszor kilövik őket. A jó játékos az esetek többségében megnyeri a párharcait segítség nélkül is. Vele vagy kiszúr az ellenséges arty, vagy ellopja a fragjét/sebzését a saját. Ezek közül egyik sem segítség az ő szempontjából.

"2. A mozgó célra pontos lövéshez a scoutnak nagyon sokáig kell mutatnia az áldozatot. ehhez és a counterarty-hoz kell skill, szerintem meg a beforgatás rém egyszerű dolog, a gyenge pontokhoz meg ott a hitzone skin."

-Mozgó célpont: El Halloufon kezdés után egyből megyek le a dombon E-50-nel. 60 km/h-ról kanyarodás közben úgy vágott ki full hp-ról a 600 effes artysta, hogy még beszólni sem volt kedvem... Skill, hogyne... mind a 600 effjével.

-Sokáig mutatni: ha felspotolnak, eleve másodpercekig látható maradsz. Ha a spotternek van célmegjelölő skillje, akkor még tovább. Nem egyszer kaptam már arty találatot jóval a spotter halála után is.

-Beforgatás: ahhoz képest, hogy milyen egyszerű, mégis ritkábban látok megfelelően beforgatott tankot, mint artystát. A hitzone skin meg kritikán aluli kategória nálam.

"3. Nemcsak az arty tud pozíciót váltani."

-Valóban. De mintha az az apróság elkerülte volna a figyelmedet, hogy az artyk a bázis biztonságában, az ellenséges tankoktól távol teszik mindezt. Míg a tankoknak a frontvonalon kell mozogniuk, ellenséges tűzben, kitéve az artyk általi instant killnek...

4. Kilőtt az ISU a KV-2-esedből.
    -Az ISU 2 tierrel nagyobb. Egy nagyobb tank hadd lőjön már ki egy kisebbet, ez természetes dolog. Az az őrület, mikor a 2-3 szinttel kisebb arty oneshotolja a nála nagyobb tankot. Lásd tier5 M41 kontra Ferdi. A tier6-nak titulált ágyújával nagyobbat sebez, mint én a tier10-emmel.

Nem tudom, lesz-e aki végigolvassa, valószínűleg senkit nem fog meggyőzni semmiről, de ezt akkor is le kellett írnom.