banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Metalmilitiakid
    Azt meg tegyük hozzá, hogy a tisztességes sebzés mellé az jár, hogy teljesen mozdulatlan ellenfél esetén is kb 30% od van hogy mellélősz, illetve mondjuk van írva a lőszerre 500 as sebzés, az esetek 80% ban 100 körül sebzel vele vagy kevesebb és több mint 20 mp mire lőhetsz újra. 20 mp alatt pl egy M4 E8 al kiosztasz 500 sebzést én meg lehet mellélövök, na bumm milyen szar is nekem.
    Semmivel nem OP b mint egy másik tank. Az egy dolog hogy publikon a lámák között nagyon lehet vele aratni, de ha kapsz egy értelmes artyt a másik oldalra és trace ből kiszed a 2. lövés után, vagy egy a-20/m-5 átszalad és kettélő (a hósiklókról nem is beszélek), szerintem legalább annyi előnye van mint hátránya. Az tény hogy legalább ugyanannyi szerencse kell hozzá mint tudás, de ez igaz bármelyik orosz troll ágyús csodára, akkor utáld azokat, meg a 105 milis hetzert és sherman-t is. Meg minden mást ami kurva ritkán lő egy nagyot. Sőt a KV-2 ebből a szempontból egy mocskos OP állat, mert annyit sebez átlagba mint egy hummel és még szétlőni se bírod egykönnyen, ki kellene venni a játékból kajakra....