banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #164972
    Semmit.
    Nem kell köszönöm, tudom én is, teljes sebességgel mentem a fedezékhez és az ellenséges tankra fordultam rá, de lelécelt én meg már nem jutottam tovább ennyi a sztori semmi nyavalygás és stb.
    Nem vagyok stat huszár így simán megengedem magamnak, hogy akár 4 darab 1260 credites lőszerrel lebontsak egy házat ha ép az ellenség van mögötte és bizonytalan célokra is rálövők egyedül nyomom, random csatákban kb ennyi.

Ha jól emlékszem te sem ma kezdted így engem nem igen láttál arty miatt siránkozni mindössze nem rég hoztam fel a szituációt miszerint egyes mapokon ha úgy hozza a sors még a fedezékig is elég eljutni ha ezt sértésnek vetted szíved joga, a képnél meg tettem egy szmájlit amivel jelezni szerettem volna a mondat és a kép hangsúlyát meg az arty-sok ebből a szögből ritkában látják az eredményt.