418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Google fordítós, de érdekes lista a változtatásokról amiket a 8.0 tesztben csináltak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!T110E4:
Armor Armor under the tower (slewing) - 240 => 152
The roof of the housing 76 => 38
forehead Tower 254 => 203
Side of the tower 203 => 152
Kombashenka 203 => 152
Mask gun 305 => 254
Cross-cut:
On good soils by 8%
On average by 14.5% soils
Turning the chassis 28 => 26
Cannon:
Accuracy 0.36 => 0.37
The reduction of 2.7 => 2.9
Recharge cut to 0.8 seconds
T110E3:
Maximum speed 26 => 24
Turning the chassis 26 => 24
Cross-cut:
On good ground by 7%
According to average soils by 13%
Cannon:
Acc = 0.34> 0.36
The reduction of 2.3 => 2.5
Recharge cut to 0.7 seconds
Patton III:
Armor tracks 25 => 20
Cross-cut:
On poor soils by 6%
Impact on the way the spread increased by 25%
Rotating Tower 42 => 40
Recharge cut to 0.8 seconds
The reduction of 1.7 => 2
The influence of rotation of the tower on the spread increased by 2 times
Impact on the spread of the shot increased by 14.5%
IS4:
Slightly worsened corners NLD and VFD
Mask gun 250 => 160
JagdE100:
Improved patency:
On good soils by 8.5%
According to average soils by 7%
Turning the chassis 18 => 20
Turret (tool) 20 => 26
Cannon:
The reduction of 2.9 => 2.7
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 20%
E100:
Improved patency:
On good ground by 9%
According to average soils by 8%
Turning the chassis 20 => 22
Durability +200 hp
Rotating tower 18 20>
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%
Fosh155:
Cannon:
Accuracy 0.35 => 0.36
Recharge cut by 2 seconds
BatChat155:
Impact on the way the spread increased by 8.5%
Recharge cut to 5 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread increased by 9%
AMX 50B:
Durability +100 hp
Turning the chassis 32 => 36
Impact on the way the spread is reduced by 10%
Rotating Tower 32 => 36
Cannon:
Declination angle guns down 6 => 8
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 17%
Rate of the drum 22 => 24
Lorraine40t
Durability +50 hp
Improved patency:
On good soils by 10%
According to average soils by 9%
Impact on the way the spread is reduced by 10.5%
90mm_F3:
Recharge improved by 3 seconds
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%
Reduction of 3 => 2.7
100mm_SA_47:
The influence of rotation of the tower on the spread is reduced by 11%
T30:
Cross-cut:
On good soils by 8%
According to average soils by 7%
On poor soils by 7%
155mm Gun:
Recharge cut to 0.7 seconds
JS-8:
Slightly improved angles NLD and VFD.
-
Én a 694 xp mellé, 31.816 kreditet kaptam. -
fodus #167071 Szerintem nem tévedsz. Ma elég sokat mentem tiger p-vel. Nagyjából középmezőnyben, kb. 5-32% közti eséllyel. Legalább is ezt írta. 600xp-környékére, ha nyertünk, ha vesztettünk 20k ezüstöt adott. Azért mókás, mert volt közte olyan kör, ahol volt majdnem tisztán 4 hevy kill-em....
mentem ma löwével is, 3 kill, 30% foglalás, volt azért sebzés, 23k ezüst, 750xp... -
Hát szomorú hogy te így játszol hogyha egy tapasztalt játékos próbál irányítani,akkor oldalba lövöd.
Pár észrevétel a vádjaidra:
Ha megnézted a meccset,gondolom láttad hogy először nem lefelé indultam,hanem ahogy szokás ezen a mapon,a heavyk harcát akartam fedezni a város felé.Miután azomban láttam hogy a legtöbb heavy elindul idiota módon a med oldalra,úgy döntöttem(szerintem nagyon helyesen) hogy nem maradok fent mert azzal csak kilövetem magam feleslegesen,hanem megyek a túloldalról védeni a bázist.(amint láttad,ez tökéletesen sikerült is)
A saját E75 csak állt egy bokorban míg a többiek harcoltak.Miután ketten maradtunk vele és láttam hogy fogalma sincs hogy mit kéne tennie,írtam hogy mit tegyen.(ha tetszik,utasítgattam,mivel játék közben nincs idő teljes mondatokban írkálni és az angol tudásom sem tenné ezt lehetővé)Minden esetre szó nélkül tette amit írtam és így le is hoztuk a meccset.Nem hiszem hogy haragudott volna az irányításért.
Remélem egyszer összefutunk ellenfélként,akkor majd oldalba lőhetsz. :)
(ha megírod itt a karakternevedet,akkor figyelni foglak ) -
brasco84 #167069 nagyon idegesítő lehet veled játszani, már bocs. rögtön oltod az is-t meg az E-75öt hogy miért mennek le a völgybe, de te is mész utánuk. a saját E-75 nek is folyamatosan parancsolgatsz, stay, dont stay, go, dont go. hát én kurvára oldalba lőttelek volna :D -
R3nton #167068 megnézem nem sokára csak cw beugró lesz. Én próbáltam őket teszt szerón obj268 nagyon jó, amúgy van itt egy oldal erre tök jól fel lehet tölteni a replayeket wotreplays Akár címsorba is elférhetne a link nem? -
bekescsaba #167067 Szerintem igen.
4-5 napja volt, megpróbálom előkeresni, mert be volt kapcsolva a felvétel engedélyezése.
Röviden leírom.
Amikor az ellen látta, hogy 15 meddel vagyunk, ki se mozdult a bázisról. 2 artyjuk volt, és 9 nehéztankjuk, 2 hajcsatjuk, és 2 db t4-es.
Mi 15-en bekerítettük őket, 4 irányból foglaltunk el tüzelő állást.
Persze a 2 hajcsatot útközben nulláztuk.
Na a lényeg.
Az ellenfél beállt sündisznóba. De nem sectort védett, hanem ahol felbukkant egy med kupola, mindegyik arra kapta az ágyúját, na ezután a másik 3 oldal tüzelt. Aztán kombináltuk.
A két szélső oldal mutatta meg egyszerre magát, lőtt egy vaktát, na erre minden ellenség arra fordította a csövét, és mindenki arra lőtt, ekkor a szabadon lévők sorozták meg a heavyket.
Mivel nem voltak bénák, ezért egy idő után rájöttek, hogy négy szektort kell védeni, de eddigre késő volt, a tank előnyünk elégnek bizonyult, hogy közéjük rohanjunk, és fókuszt lőve kivégezzük a sérült tankjaikat. Pürosszi győzelem volt, 10 medünk maradt a harctéren, de csiszolódni fog ez még.
Remélem a Replay ékesebben beszél majd az írásom helyett. csak találjam meg, mert pár naponta törlöm őket. -
Ha tetszik akkor nézd meg ezt,ma délután mentem vele.
ma 14:52 | válasz | #166996
Szerintem is nagyon jó a 268,bár amellett még csak a jgpzE100 van meg a nagyok közül,így a másik kettővel nem igazán tudom összehasonlítani.(bár már húzom az amcsi és a francia ágat is)
ha meglesz mind a 6 tízes td,majd megírom itt a tapasztalataimat velük.
-
Nem tudom, h számít-e a győzelem v vereség a vég xp-nél, de az előbb vmi nagyon fura történt. SU-152 stock lövegével kivégeztem egy AMX akárhanyast 900 hp-ról, egy tigrist majdnem 800 hp-ról, egy KT-t majdnem 400 hp-ról és csipegettem egy T34-ből kb. 500 hp-t, ja és egy leót is kilőttem kb 150-ről. Mikor vége lett a csatának (vereség) tökre meglepődtem, mert csak 694 xp-t kaptam. Nekem ez elég kevésnek tűnik ennyi sebzés után. Vagy szerintetek ez a reális vereség esetén? Benyomásom szerint több xp-t szoktam kapni mikor nyer a csapat, lehet csak én tévedek. -
R3nton #167064 sztem jó ötlet volt, így legalább medeknek is van értelme spotoláson kívül, sztem tök jó új rusholós stratégiák születtek CW-n is emiatt. TD-k még most is picit mostoha gyerekek CW-n, szóval...a heavyk szerepe nem értékelődött le szerintem. Véleményem szetint az volt a túlzás, hogy CW-n csak heavyt és artyt láttál esetleg 1 medet, nem azért vannak benne a játékban, hogy mellékvágányon legyenek. -
A T62-A nagyon brutál tank sztem :D -
Oddball29 #167062 Kell némi idő, míg észbe kapnak a tömegek, hogy hol kell lőni, mert a homlokpáncél a patch miatt erősebb mindenen. Onnantól kezdve sztem halott a dolog.
Én csak a frontpáncél miatt mentem az E4-el, anélkül minden mást jobban megcsinálok E5-el. -
Ez komoly? Szomorú vagyok... -
Szakesz #167060 Erről a 15 mediumos csatáról tudnál replayt küldeni? -
Azt hiszem, szereztem magamnak egy újabb "barátot" a játékban. Ellenséges AMX 13-90-t fenékbe durrantottam párszor, valaki meg kivégezte. No onnantól kezdve végig üvöltözte a játékot. Csak erős idegzetűeknek és nagykorúaknak javallott megtekinteni. Úgy gondolom, korrektül viselkedtem vele szemben.
-
R3nton #167058 na hát akkor pláne, ez most új? Idáig páncélozva voltak a gyenge pontjai -
E4-nél egy nagy probléma van: állandóan ellövik az ammoját :(
100%-os a biztonságos lőszerelhelyezésem és még így majdnem minden meccsen ellövik. -
Oddball29 #167056 Kupoláról, tetőről, toronygyűrűről, pajzsról is levették a páncélt. Na azt tényleg csak az nem lövi majd át, aki nem akarja. -
R3nton #167055 260as ágyúk pattannak tényleg, heavyk bajban lehetnek, medeknek "könnyebb" préda, uh ott lényegtelen a 260 pen nem szemből fogok rálőni, td-k átviszik toptierben. Jó dolog ez a hull down, csak ez sokszor dombok mögött alkalmazható nyílt terepen, ahol szép kis kokikat kaphat za artytól, de stílus kérdése a dolog, nem azt mondom hogy szar tank, csak én nem szeretem az ilyen lassú agyonpáncélozott dögöket. többre tartom a gyors, nagy tűzerővel rendelkező tankokat, nekem obj268 tetszik a legjobban egyébként. Csak hát azt kifejleszteni su-85-től... :) -
R3nton #167054 még így nerffel együtt is brutál sztem e4 :) -
Oddball29 #167053 Azért van a hull-down. Ha sebezhetetlen lenne szemből, akkor nem lenne balancolt. Én amikor mentem vele, 260-as ágyúkat is tudtam egy jól időzített berántással pattintatni az aljáról, többre meg botorság számítani. Object 263 próbálta arctámadva ellőni a kupolámat, összes lepattant. -
bgabor #167052 de a 263 is nagyon jó, sőt e3nál sokkal jobban megéri, mert gyors, nagyon jó páncéllal.
Szerintem várjunk két hónapot ezzel a kijelentéssel. Az utóbbi időben minden TierX überszerkentyűként kezdi a pályafutását, mindenki elkezdi húzni(és veszi hozzá a prémiumot), aztán lemegy két patch, és beállnak a normális helyükre. Ahol mindjárt nem világmegváltók már.
Lásd T110E4. Amikor az előző peccsben megjelent, gyakorlatilag kiváltotta a T110E5-öt, mert ugyanazt tudta, csak sokkal jobb ágyúval. Mindeki elkezdte húzni mint az állat. És most, egy peccsel később szépen elvették a páncélzata 25%-át. Hát mondok nektek valamit, szerintem eredetileg is pontosan ez volt a tervük. Nyilvánvaló, hogy egy tornyos TD nem válthat ki egy azonos tierbeli nehéztankot, a durva nerf borítékolható volt, és meg is jött.
Szóval szerintem várjuk meg a 8.1-8.2 peccset mielőtt az Object 263-at az új királlyá emeljük. És szerintem, tanulva az T110E4 példájából, addig nem is tanácsos elkezdeni kigrindelni. -
R3nton #167051 én pedig leginkább az amcsiktól viszolygok:) bár van e4, e5, és m48am is lesz, de az csak azért mert szeretem a medeket:D -
R3nton #167050 én lőttem át az ellenségest, és én viszont nem töltök goldot:) Az alsó részét simán viszik az ágyúk -
Oddball29 #167049 Gusztustalan OP szar ruszki vas meg elvből nem kell. 268 még hagyján, azt az ocsmány 263-at bottal se piszkálom meg. -
Oddball29 #167048 Azt golddal lőhették, mert forgatás nélkül is legalább 240-es frontja van alul 8.0-ban. -
R3nton #167047 próbáltam én is teszt szerón, az a baj vele, hogy hiába a jó páncél, át lehet azt lövöldözni a gyenge pontokon, egyébként tényleg jól gyorsul és jól is fordul ahhoz képest, de akkor is lassú jgdpz e-100 után ezt a legkönnyebb könnyebb kiartyzni. Pl sztem obj268 mozgékonysága és dpmje aranyat ér például az e3 ellen, de a 263 is nagyon jó, sőt e3nál sokkal jobban megéri, mert gyors, nagyon jó páncéllal. -
Hassel74 #167046 23 találatból 10 kill? :) Szép! Mi van a kínai vason, proton ágyú? ;) -
bekescsaba #167045 Ja és a hozzá vezető út se nehéz. A Souma és az ARL V39 okoz pár nehéz pillanatot, de hamar túl lehet lépni rajtuk, onnantól már megy a dolog. HA időm negedi, írok majd egy összefoglalót róluk.
Igaz, hogy a legtöbb XP-be fáj ez a top TD, de akinek ez szenvedést okoz összegyűjteni a kis tesóval, az ne is folytassa, mert a tank ugyanaz marad, csak nagyobb puskával.
Viszont az a véleményem, hogy nagyon erősek lettek mint a 10-es TD-k, mint a 10-es medek.
Ezekkel a tankokkal, pláne jó pilótával sokkal jobban lehet büntetni a rossz heavy tankereket.
Most már nem az artyk és heavyk döntik el a csatát, hanem a 10-es medek. Ahol több és jobb tier 10-es med van, általában az a csapat nyer. Ezt úgy értem, hogy a rossz (piros) nehéz tank sofőrnek még volt esélye 1-2 értékelhető találatot leadni egy másik heavyre, de egy jó medes (pláne T62A-val) pillanatok alatt kicsontozza.
Szóval nem tartom jó ötletnek a 10-es medek ilyetén bekerülését a játékba. Vagy a heavyket erősítség, vagy vegyék ki a 10-es medeket.
Gondoljatok bele.
Milyen esélyeket adnátok erre a két összecsapásra?
T110E5/Is7 vs t54
T110E5/Is7 vs T62A
Mi mentünk be századba 15 10-es meddel, és lehoztuk úgy a csatát, hogy az ellenfél beállt sündísznóba a bázisán Sand riveren. Nem tudta mit kezdeni a medek tűzgyorsaságával. -
Tapaszaltam két ilyet meg egy E4-et platoonban. Nem volt kellemes... -
Nekem soha nem volt annyim, úgyhogy nekem sok. :) -
hát az az 1200 nem olyan sok. -
bekescsaba #167041 Ebben igazad van, hogy hosszú a 45 sec. De ezzel a tankkal a legkönnyebb tankelőnyt kiharcolni.
Nekem van, 100 meccset mentem vele, óriási vele a sebzés átlagom, ritka az olyan csata, hogy ne érnék el vele 4-5 sebző találatot. Randomban folyamatosan 35-40 %-os csatákba rak, és a csapatom hozza is ezt a tudás szintet.
Az a baj, ha bázist védek vele, akkora tankelőnyt szerezz az ellenfél, hogyha 6 lenne a tárba is kevés lenne a végjátékra. Ha meg megyek a heavykkel, akkor meg vagy az arty 0-áz (ugye elsődleges célpont vagyok, sokaknak kellek a tankmesterhez), vagy simán nem védik a hátam/oldalam.
Városi pályákon még elvagyok, sok tapasztalatlan játékos van még, aki nem a távolságmérőt lövi a Fochon, így ha riszálom az elejét, nagy eséllyel pattan.
De abban igazad van, hogy nem egy "végső megoldás" típusú fegyver, és nem is egy halálcsillag. Kell mellé két társ. Szakaszban menni vele öröm. -
Oddball29 #167040 Nem látszik papíron, de az E3 majdnem olyan jól fordul mint egy M103, gyorsulása is teljesen rendben van. Ha nem is CW cucc. -
R3nton #167039 én nem tartom ilyen erősnek. 1vs1ben tényleg jó, de ha egy pattan vége a dalnak, a másik meg az hoyg nem 1vs1ben mennek a csaták, így nagyon rászorul a csapattársak segítségére, mivel tárazás közben nagyon sebezhető. 45 másodperc nagyon sok és a mozgékonysága kevés ahhoz, hogy el tudjon menekülni, mint például a batchat.
A két orosz TD a legjobb szerintem, és az e4, jagdpanzer e-100 túl lassú, mint ahogyan t110e3 is, fochon a túl nagy töltés idő a bajos. E4 meg van 2 oroszt lehet idővel kifejlesztem, amúgy nekem obj268 jobban bejön, mint a 263. -
bekescsaba #167038 Csak terület csere volt, no Panic.
Apropó, a tier 10-es Td-hez visszatérve állítom, hogy az AMX 50 155-é a korona.
Egy az egyben bárkit elver.
Egyedül a t110E5-nek van ideje egyet lőni azon idő alatt, amíg kitáraz. (10 sec).
Azonfelül jól rejtőzik, nagyon fürge és gyors, majdhogynem a medekkel együtt éri el a startégiai pontokat, és velük együtt meg is tartja a nehéztankok érkezésig. A frontja is igen jól megoldott. Vastag, és pattogós. Végső esetben rohamtanként is használható. Ha szerencséd van, akkor egy Maus is kijön egy tárból.
Meg azért elég demoralizáló, amikor egy városi pályán szemben állsz egy ilyennel, és imádkozol, hogy ne beléd tárazzon.
Egyedül a borzasztó arty érzékenységet emelném ki. Gyakorlatilag még szemből sem tudnak úgy meglőni, hogy túléld, mivel hosszú, és nagy eséllyel a tetejére esik az arty lövedék. -
Vagtazo #167037 áá most volt egy nagyon király menetem szuper pörsinggel :)
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. szeptember 10. 17:01:00
Jármű: T26E4 SuperPershing
Szerzett tapasztalat: 4 398 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 124 540
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
5 kill :)
mondjuk kellett hozzá az enemy is de akkor is most jóóól vagyok, igeen jóól vagyok :)))))))) -
1200 eff csatlakozási feltétel? Akkor nem rám gondoltatok. -
Ry0K3N #167035 Lol :D
"And the guy on the left is some useless PR officer, no one really cares, :). " -
MALZrt #167034 Értem.