banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Hát szomorú hogy te így játszol hogyha egy tapasztalt játékos próbál irányítani,akkor oldalba lövöd.

Pár észrevétel a vádjaidra:

Ha megnézted a meccset,gondolom láttad hogy először nem lefelé indultam,hanem ahogy szokás ezen a mapon,a heavyk harcát akartam fedezni a város felé.Miután azomban láttam hogy a legtöbb heavy elindul idiota módon a med oldalra,úgy döntöttem(szerintem nagyon helyesen) hogy nem maradok fent mert azzal csak kilövetem magam feleslegesen,hanem megyek a túloldalról védeni a bázist.(amint láttad,ez tökéletesen sikerült is)

A saját E75 csak állt egy bokorban míg a többiek harcoltak.Miután ketten maradtunk vele és láttam hogy fogalma sincs hogy mit kéne tennie,írtam hogy mit tegyen.(ha tetszik,utasítgattam,mivel játék közben nincs idő teljes mondatokban írkálni és az angol tudásom sem tenné ezt lehetővé)Minden esetre szó nélkül tette amit írtam és így le is hoztuk a meccset.Nem hiszem hogy haragudott volna az irányításért.

Remélem egyszer összefutunk ellenfélként,akkor majd oldalba lőhetsz. :)
    (ha megírod itt a karakternevedet,akkor figyelni foglak )