A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #167041 Ebben igazad van, hogy hosszú a 45 sec. De ezzel a tankkal a legkönnyebb tankelőnyt kiharcolni.
Nekem van, 100 meccset mentem vele, óriási vele a sebzés átlagom, ritka az olyan csata, hogy ne érnék el vele 4-5 sebző találatot. Randomban folyamatosan 35-40 %-os csatákba rak, és a csapatom hozza is ezt a tudás szintet.
Az a baj, ha bázist védek vele, akkora tankelőnyt szerezz az ellenfél, hogyha 6 lenne a tárba is kevés lenne a végjátékra. Ha meg megyek a heavykkel, akkor meg vagy az arty 0-áz (ugye elsődleges célpont vagyok, sokaknak kellek a tankmesterhez), vagy simán nem védik a hátam/oldalam.
Városi pályákon még elvagyok, sok tapasztalatlan játékos van még, aki nem a távolságmérőt lövi a Fochon, így ha riszálom az elejét, nagy eséllyel pattan.
De abban igazad van, hogy nem egy "végső megoldás" típusú fegyver, és nem is egy halálcsillag. Kell mellé két társ. Szakaszban menni vele öröm.