A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #167052 de a 263 is nagyon jó, sőt e3nál sokkal jobban megéri, mert gyors, nagyon jó páncéllal.
Szerintem várjunk két hónapot ezzel a kijelentéssel. Az utóbbi időben minden TierX überszerkentyűként kezdi a pályafutását, mindenki elkezdi húzni(és veszi hozzá a prémiumot), aztán lemegy két patch, és beállnak a normális helyükre. Ahol mindjárt nem világmegváltók már.
Lásd T110E4. Amikor az előző peccsben megjelent, gyakorlatilag kiváltotta a T110E5-öt, mert ugyanazt tudta, csak sokkal jobb ágyúval. Mindeki elkezdte húzni mint az állat. És most, egy peccsel később szépen elvették a páncélzata 25%-át. Hát mondok nektek valamit, szerintem eredetileg is pontosan ez volt a tervük. Nyilvánvaló, hogy egy tornyos TD nem válthat ki egy azonos tierbeli nehéztankot, a durva nerf borítékolható volt, és meg is jött.
Szóval szerintem várjuk meg a 8.1-8.2 peccset mielőtt az Object 263-at az új királlyá emeljük. És szerintem, tanulva az T110E4 példájából, addig nem is tanácsos elkezdeni kigrindelni.