418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ettől most sokkal szimpatikusabbak lettek az artyk...
"Sokmindenkit lehet szídni a játékon belül, nemhiszem, hogy egy célcsoportra kéne redukálni minden gyűlöletet. Főleg nem úgy, hogy az adott célcsoport nem elérhetetlen, fizetned sem kell érte, hogy legyen neked is."
Te sem érted, hogy aki gyűlöli őket, az nem akar velük játszani?
-
Veqtor #168715 Elnézést, a címzett bgabor, nem darkwraith. -
Veqtor #168714 Neked van egyáltalán tier8 artyd?
"Függőleges esnek"? Te melyik játékkal játszol, az orosz tier2-3mas artyn kívül nemsok arty lövése esik függőlegesen, sőt én a vízszinteshez jobban tudnám hasonlítani, mert ha van előtted egy roncs, azt lövi telibe általában hiába van rajtad a célkereszt (kivéve ha mögéd céloz, akkor Lehet, hogy eltalálja a tornyodat).
Splash meg nagyon max 1000et sebez, és az már úgy max, hogy nekem t92vel még sosem volt, de már hallottam ismerőstől, hogy elkapta T30ban, mert ugye td-re meg light tankra nagyobbat üt, gondolom robbant a fuel, vagy nemtudom. Az átlag még így is 3-700 dmg splashel. Ha nem viszi el a legénységed, ami nekem általában 5ből 1x történik meg, ha arty eltalál. Akkor azt vehetjük úgy, hogy az artytól kaptál 500 dmgt az ő 30-40 seces töltési idejével, amit egy is4 a 9.90 seces töltésidő ( az enyémnek legalábbis annyi) egy lövéssel tud megoldani. Persze a T92nek mindez 2500ba került, ami olyan szempontból érthető, hogy ha ház mögött állsz is tud vele sebezni. Vicces lenne, ha végig lehetne kempelni egy kört egy ház mögött anélkül, hogy bárki is kiszedhetne onnan, pl ha egy erősebb tank marad egy gyengébb tank+1 arty ellen. Jó, ha mindenkinek van esélye nyerni. És akkor ez csak a t92 volt, a többi tier8 artynak nincs 9 yardos splash dmg-e, cserébe mondjuk pontosabban lőnek.
A legtöbb tier10 csatában amúgy van legalább 1 scout (amx 13 90 vagy kisebb), ha jól csinálja a dolgát akkor szerintem az artyknak kb ugyannyira kell félni mint neked a lassú heavy tankodban. És ha bespottol valakit félpályáról és esetleg rálátsz ami előfordulhat, akkor te is biztonságos távolságból lövöldözöl, mint az artyk. Sokmindenkit lehet szídni a játékon belül, nemhiszem, hogy egy célcsoportra kéne redukálni minden gyűlöletet. Főleg nem úgy, hogy az adott célcsoport nem elérhetetlen, fizetned sem kell érte, hogy legyen neked is. No mind1, nem akarok győzködni senkit, csak értelmetlennek találom a vitát. -
darkwraith #168713 Hát ige, a su-5 az durva T3 arty, de a másik 4 T3 arty az hulladék. -
Bmsrt #168712 Azért a low tier B2-es,valentinos baromkodásaimat is rendre szétcseszik a Su-26-osok,nem kell hozzá nagy tier,volt múltkor hogy 15 killt lőtt két olyan izéke,10-et a mienk 5-öt az ellen...bravó. -
Oddball29 #168711 Ez nem is klozett-artista, hanem felvonulós szivárványszínű tollboával a seggébe tűzve. -
darkwraith #168710 látom azonos a véleményünk :d -
darkwraith #168709 Na végre megint ez a téma. Akik itt írnak az arty utálatról, szerintem is csak a T8 és fölötti catákról beszélnek. A nagy T7 és T8 artykkal van csak igazi probléma, mert irreális a splash sebzése, meg az MM az összes T8 artyt a T10 csatába sűríti. És igen, az artyk döntik el a csatát és nem a játéktudás egy td-vel vagy tankkal. Még az okos rejtőzködik sem él, mert a francia artyk mintha B29 bombázók lennének,, szinte függőlegesen ontják az égi áldást. Kis T-44-em is egy szikla mögött lapult és a splashtől elment 400 Hp-m, meg 3 modul. Gondolhatod, mekkora csapásmérő med lett belőle. Zéró. De mivel nem változtatnak rajta, felesleges vitázni ezeken.
Nekem is van artym, egy GW panther személyében, de bőven elég. Én pont ezért megyek szívesebben a tier 7-ben, mert ott az artyk csak támogatók, meg a 4db is igen ritka, 2 vagy 3 van csak max. Az IS-4-el már nem is nagyon megyek, pedig szerettem anno. -
bgabor #168708 Hehe, még egy lökött aki elmagyarázza nekünk, a 10k+ meccsel hátunk mögött játszóknak hogy hogyan lehet kitérni az arty elől. Szép.
Na vegyél szépen egy Tier9 nehéztankot, és azzal mutassad be nekünk, hogyan kell kitérni az arty lövései elől. Szeretettel várjuk a visszajátszást. De tényleg. Taníts minket, mester!
Picit másképpen néz ki ám az arty történet magas tierben mint alacsonyban. Alacsony tierben az artyk alig sebeznek, kicsi a lőtávolságuk, a tankok pedig villámgyorsak. Magas tierben a nehéztankok és TD-k alig vánszorognak, az artyk pedig akkorát sebeznek hogy egy lövéssel ki tudják lőni a legdurvább nehéztankot is, továbbá akkora a lőtávolságuk hogy átlövik az egész pályát. Emellett a lövedékeik közel függőlegesen esnek alá, így egy ház tövéből is ki tudnak szedni. Ja és azt mondtam, hogy területre hat a sebzésük, így még eltalálniuk se kell a célt? Nonszensz. -
lexlutor #168707 ..te is befejezhetned. netto hulyeseg amit irsz. es igen nekem van par szaz korom artyval is, ugyhogy tudom. -
Ry0K3N #168706 kár hogy tier 8 felett meg az artik egy csatában a 15 killből 12-t visznek. na vajon miért :D -
Veqtor #168705 Ez tény, de ez a WG hibája, hogy nem tudják limitálni a számukat max 2-re csatánként. Nem az artyk hibája, ettől függetlenül szerintem jó velük is játszani, ugyanannyira, mint bármelyik masszívabb tier10es tankkal, amiről a lövések fele pattan. (mert ugye nem csak az kerül sokba ha egyhitel egy arty, ha a fél tár elmegy egy mausra pl csak mert ott is pattan ahol elvileg weakspot van, vagy a csoda orosz tank side autobounce, de ezek csak példák). -
hNeo #168704 igen, unalmas az arti szidás már, ezért írtam ezt. próbáljatok ehelyett folyamatosan figyelni az arti lövésekre, mikor hova miért lő, mikor miért fog rádlőni, és kitérni előle. lehet olyan jól csinálni, hogy ne találjon el. (az oldalanként 3+ artis meccseket inkább hagyjuk, ott imádkozni kell csak) -
Veqtor #168703 Már bocs, de sokkal több normál tankot látok random csatában 6+ killel, mint artyt, engem érdekel az is ,hogy ők azt hogy csinálják. Tankban érdekesebbnek tűnik, mert közben taktikázol is, de a végeredmény ugyanaz, mindegy mivel mész ,ha 6ot tudsz ölni azt a kevésbé jobb játékosok, meg talán a jobbak is érdeklődve nézik. Attól mert téged nem érdekel, lehet mást igen. Sőt aki nekem t92vel csinál 10 killt annak respect. -
Droughert #168702 Van itt egy kis zavar úgy érzem. Nem gáz ha kilő a másik, mert minden nap kilőnek (és nem is egyszer, és nem is mindig arty), nem foglalkozok vele. Vagy én hibáztam, vagy az ellenfél egyszerűen jobb volt, vagy csak épp szerencséje volt. De nézz meg egy t10-es csatát tele artyval, meg arty nélkül egy tipikus nyitott térképen. Ha azt mondod, hogy az a jó és élvezetes, szép játék ami az artyval telerakott meccsen megy akkor, én kérek elnézést. -
Ha nem jönnének a "hű milyen pro voltam artyval" posztok, akkor lényegesen kevesebb szemét születne ebben a témában. -
Veqtor #168700 A gond csak az, hogy ettől, hogy mi nem szeretjük őket, se az artyk, se az "arty haterek" nem fognak eltűnni. Viszont naponta előkerül a téma és már unalmas, szerintem. "Az emberek, ha sokadszor hallják ugyanazt a viccet nem biztos, hogy érdekli őket, viszont képesek ugyanazzal a problémával évekig foglalkozni." A WG team nem olvassa a magyar fórumot, ne várj csodát. (sőt az official fórumok hozzászólásai sem fogják változtatni a játékmenetet mindaddig, amig nem fektetsz a cégükbe legalább 5-6 nullás pénzösszeget) -
Aki nem fogja fel, attól nem várok el semmit :) De ne mondja nekem egy ilyen,hogy tanuljak meg játszani.. -
TDantes #168698 AMúgy csak mondom pajti, hogy olyanok is utálják és szidni szokták az artystákat, akik eff érték alapján igencsak a jobbak közé tartoznak, de hát biztos ők se tudnak akkor játszani na. -
lexlutor #168697 ..szep dolgok az elvek, csak nem kell elvarni ugyanazt mastol.. -
TDantes #168696 Akkor nem tudok én se játszani. Ok, ez van. Kösz tesó. -
bobitusz #168695 Visszatérve kicsit az arty témához, itt néhányan azt gondolják, hogy aki artyzik, annak nincs is másféle tankja? rengetegszer olvasni, hogy az "artysok így az artysok úgy,jaj már megint egy artysta!!!, óhh egy újabb patkány stb..." elég kicsi lehet az aránya ezeknek a játékosoknak akik tényleg csak tüzérrel játszanak, és most nem azt mondom, hogy engem nem zavar amikor van 5-5 arty, (majd ha a fejlesztők is akarnak ezen változtatni akkor másképp lesz, addig meg felesleges ezen nyarvogni)de leszarom ha kilőnek, megyek mással, vagy megyek tier 5-6-ba, úgy még élvezetesebb is a játék...
és igen ez csak egy kibaszott játék, és néha elcsodálkozok mit hoz ki felnőtt emberekből.
de hagyjuk is mert napról-napra előkerül a téma és soha nem lesz vége.
szép napot!
-
Szóval nem tudok játszani, mert vannak elveim. OK. -
hNeo #168693 Aki szidja az artikat, az tanuljon meg játszani.
Ennyi. l2p.
(minap engem is kilőtt egy mocsok arti, nézem, hogy mivan... de jobban megnéztem, épp harcoltam, egy helyben álltam, és épp a legtipikusabb arti hely és én köztem nem volt akadály. én hibám, csak az ellenfélre koncentráltam, az arti ki is lőtt, méghozzá egy noob 600 effes!)
ennyi -
lexlutor #168692 -asit- -
Jacktor #168691 Én meg a vodkától, ennyi. -
virkir #168690
-
TDantes #168689 Én meg az arty-stáktól hányok. Na bumm. -
Nem az a gondom az artykkal hogy mekkorát sebeznek. Az egész játékmód amit megkövetel undorító, aljas és gerinctelen. Csupán ez a bajom velük. A nagy TD-kel amik szintén leveszik a fél HP- semmi bajom, mert nem a pálya másik végéből egy hegy, vagy egy város másik végéből teszik. -
Veqtor #168687 Én meg az összes "utáljukkiazartykatmertegyhitelpfj" maszlagtól hányok. 11k csata alatt kb ugyanannyiszor szállt el a tankom normál tank okozta ammoracktől, mint ahányszor arty egyhitelt. Ettől még nem kezdtem el utálni a tankokat. Sőt elgondolkodtam, hogy vajon az a tanktípus amelyik megtudott ölni 1 lövésből jó-e, kipróbáljam-e. Semmi sem fog változni azért, mert mindig bűnbakot keresünk mindenhol, és itt épp az artyk kapták ezt a szerepkört. -
Bishop1978 #168686 Homofóbok, tehát a saját látens homoszexualitásukat próbálják leplezni. 
-
Megint rosszul indult a nap. 
Majd késöbb csinalok egy videót is egy érdekességről, hogy milyen csiterek vannak a játékban és hogy lőtt át a gyerek a domboldalon és a sziklákon. -
"Ha unod, hogy telibelő egy arty csinálj egyet te is" - ettől a mondattól hányok... -
Jacktor #168683 Vigyázz Bishop, itt nem szeretik a melegeket :P
-
Veqtor #168682 Nem értem miért panaszkodtok Bishopra. Azon kevés ember közé tartozik, aki rájött, hogy a WG team mindig azokat a tankokat "nerfeli", amivel a legtöbben játszanak/legjobb a winrate. --> Minél többen mennek artyval annál jobban akarják majd húzni a többi tankot, hogy legyen "balance". Attól, mert szídjátok őket nem fognak eltűnni, sőt, ha látják, hogy azokkal kevesen mennek véletlenszerűen megnő a találati arányuk és a sebzésük random faktora. Mint amikor sokáig nem megy randomban egy bizonyos tanktípussal ~senki, a többiek hirtelen elkezdenek loss hullámokat szenvedni, hogy újra megjelenjen, miközben azon kevés játékos, akik azt használják hirtelen jobbak lesznek. Persze mostanában van belőlük bőven, de az előbb leírtak sajnos minden tankra igazak voltak eddig, és az artyk sem kivételek.
Arty van/volt/lesz. Ha unod, hogy telibelő egy arty csinálj egyet te is, majd lehúzzák őket idővel, ha túl sokan mennek velük, vagy válthatnak nevet mert a world of "Tanks" nem lesz helytálló.
15v15 artyval majd lehet "Torpedózni", B5 talált süllyedt. :) -
Toweliee #168681 Egy csata kezdésénél a felállás jelent valamit? Mármint, ha engem a térkép bal oldalára sorsol akkor jó ha azon mocorgok vagy ez nem jelent semmit? -
bgabor #168680 

-
FosTalicskaa #168679 Szóval inkább azok táborát erősíted akik tönkreteszik az egész játékot.
Bár mondjuk jobban belegondolva nem is a ti hibátok, hanem a wg-é aki képtelen rendberakni a spotting systemet, ami ahogy észrevettem mégrosszabb mint volt + 1 év alatt sem tudta balancolni az artikat... sőt a tendencia az, hogy az összes új pályát nekik fejlesztik, a régieket meg próbálják nyíltabbá tenni, hogy sehol ne lehessen már egy jó kis tankcsatát lezavarni. Szóval marad az unalmas campfest a szikla mögül, meg az, hogy már sokadjára megkaptad az 1500-2000 damageket.
Jah és arról meg ne is beszéljünk, hogy playerek osztályozása miatt is van egy csomó rejtett konfig változó, szóval egyeseknek az átlagosnál sokkal magasabb a nem sebző lövések aránya, gyakorlatilag vakon botorkálnak előre stb. Mintha gyárilag lenne beépítve a csalás.
Annyi előnye viszont van ennek a peccsről peccsre rosszabb játékmenetnek, hogy kezdek kigyógyulni ebből a tankos baromságból és már alig játszok ezzel a moslékkal. -
Bmsrt #168678 Nálam dettó vagy még rosszabb...
Mi az hogy T8 csatában Prohorovka védésnél 2(!!!) tank jön le a hegyről(én+egy A-20...),a végeredményt gondolom nem kell ecsetleni...szóltam is nekik,de minek?
-
Olyan nagyon nem változott a játékosok arányának helyzete hétvégéhez képest. Alig tudom leduplázni(triplázni) azt a néhány tankot amit épp fejleszteni szeretnék.