banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• darkwraith
    Na végre megint ez a téma. Akik itt írnak az arty utálatról, szerintem is csak a T8 és fölötti catákról beszélnek. A nagy T7 és T8 artykkal van csak igazi probléma, mert irreális a splash sebzése, meg az MM az összes T8 artyt a T10 csatába sűríti. És igen, az artyk döntik el a csatát és nem a játéktudás egy td-vel vagy tankkal. Még az okos rejtőzködik sem él, mert a francia artyk mintha B29 bombázók lennének,, szinte függőlegesen ontják az égi áldást. Kis T-44-em is egy szikla mögött lapult és a splashtől elment 400 Hp-m, meg 3 modul. Gondolhatod, mekkora csapásmérő med lett belőle. Zéró. De mivel nem változtatnak rajta, felesleges vitázni ezeken.
    Nekem is van artym, egy GW panther személyében, de bőven elég. Én pont ezért megyek szívesebben a tier 7-ben, mert ott az artyk csak támogatók, meg a 4db is igen ritka, 2 vagy 3 van csak max. Az IS-4-el már nem is nagyon megyek, pedig szerettem anno.