banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Neked van egyáltalán tier8 artyd?
    "Függőleges esnek"? Te melyik játékkal játszol, az orosz tier2-3mas artyn kívül nemsok arty lövése esik függőlegesen, sőt én a vízszinteshez jobban tudnám hasonlítani, mert ha van előtted egy roncs, azt lövi telibe általában hiába van rajtad a célkereszt (kivéve ha mögéd céloz, akkor Lehet, hogy eltalálja a tornyodat).
    Splash meg nagyon max 1000et sebez, és az már úgy max, hogy nekem t92vel még sosem volt, de már hallottam ismerőstől, hogy elkapta T30ban, mert ugye td-re meg light tankra nagyobbat üt, gondolom robbant a fuel, vagy nemtudom. Az átlag még így is 3-700 dmg splashel. Ha nem viszi el a legénységed, ami nekem általában 5ből 1x történik meg, ha arty eltalál. Akkor azt vehetjük úgy, hogy az artytól kaptál 500 dmgt az ő 30-40 seces töltési idejével, amit egy is4 a 9.90 seces töltésidő ( az enyémnek legalábbis annyi) egy lövéssel tud megoldani. Persze a T92nek mindez 2500ba került, ami olyan szempontból érthető, hogy ha ház mögött állsz is tud vele sebezni. Vicces lenne, ha végig lehetne kempelni egy kört egy ház mögött anélkül, hogy bárki is kiszedhetne onnan, pl ha egy erősebb tank marad egy gyengébb tank+1 arty ellen. Jó, ha mindenkinek van esélye nyerni. És akkor ez csak a t92 volt, a többi tier8 artynak nincs 9 yardos splash dmg-e, cserébe mondjuk pontosabban lőnek.
    A legtöbb tier10 csatában amúgy van legalább 1 scout (amx 13 90 vagy kisebb), ha jól csinálja a dolgát akkor szerintem az artyknak kb ugyannyira kell félni mint neked a lassú heavy tankodban. És ha bespottol valakit félpályáról és esetleg rálátsz ami előfordulhat, akkor te is biztonságos távolságból lövöldözöl, mint az artyk. Sokmindenkit lehet szídni a játékon belül, nemhiszem, hogy egy célcsoportra kéne redukálni minden gyűlöletet. Főleg nem úgy, hogy az adott célcsoport nem elérhetetlen, fizetned sem kell érte, hogy legyen neked is. No mind1, nem akarok győzködni senkit, csak értelmetlennek találom a vitát.