418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
EmR3 #190396 Jobb lenne ha nem bírnád hanem értenéd, de attól még kurva messze vagy.
Különben is egy férfi mindig is gyerek marad, csak a játékai lesznek mások.
Ez így 40 felett már eléggé egyértelmű számomra. -
vhooper #190395 Kibaszott a szerver,épp 2000dmg-nél tartottam..
Nektek? -
lexlutor #190394 .. nalam elfekudt a szerver.. -
EmR3 #190393 Ja, szar az egész nem is értem azt a 2000 effet hogy értem el ezzel a TD-vel.
Biztos sokat foglaltam meg felderítettem vele. -
Trolokaa #190392 Bírom a kritikát és nem zavar hogy full ismeretlen emberkék verik magukat fórumon. Nincs hatása egész jópofa és vicces nézni a gyerekeket ahogy kakaskodnak egy játék miatt, 8 évesek körében biztos mindent eldöntő hogy ki az ügyesebb egy játékban.
-
lexlutor #190391 Jacko nem csak a kisfiukat szerette? :) -
foxbat88fx #190390 nem reklámképp de, feltöltöttem youtube-ra a KV-4es hihetetlen körömet amit anno. mentem....
javaslom azok figyelmébe akik nem tudják hogy kell használni a KV-4et vagy szarozzák :D
http://www.youtube.com/watch?v=rB3dXLsp04A&feature=youtu.be -
Trolokaa #190389 Elvan adva Object 704 és teljesen feleslegesnek tartok egy olyan tankot amivel campelni kell egész kör alatt meg imátkozni hogy az AP lőszer ne láncoljon vagy pattanjon olyan páncélról amit keresztbe hosszába átkéne lőnie. Ha érdekel szimplán fun tanknak tartottam az utolsó kb 100 csatában mert csak HE vel használtam.Egy nap alatt megcsináltam vele 20 000 xp t úgy hogy nem kellett egy kört se farmolnom fentartásához.Csak időközbe tesztelgettem Object 268 at és úgy döntöttem hogy tier 9 be se élvezetes és tier 10 be se az campelni egész kör alatt és függeni a társaidtól hogy most jók e vagy sem, ettől már csak az arty függőbb tank.Az hogy nincs neki tornya remélem nem kell magyarázni hogy magába sokat nem ér ha körbetáncolja egy med. Többre tartok egy medium tankot pl Type 59 vagy IS8. Arra meg nem fogok tankot tartani mint itt látható is a nagyképű effi huszárunk hogy napi szinten 10 kört nem megy vele mert rontja a winratet. Erre teljesen felesleges. -
Tessellia #190388 Szokás mondani, hogy nem az a buzi aki csinálja hanem aki hagyja;). -
stoppos #190387 Jackson jól nyomja. Mindenkit hátulról... :) -
Nazarov77 #190386 Hehe a Slugger Jacksonra történő átnevezéséhez írta valaki :D
Jackson as tank name were kinda... erm You know..
"We need to use Jackson to penetrate behind"
"Jackson penetrated our back"
"Jackson flanked us and surprised"
I'm getting all the dirty stuff from Jackson named tank -
lexlutor #190385 ..nah mi van? kaptal egy kis jogos kritikat azt egybol megy a besortedes meg a pincsikutya? nah ez a szanalmas :)
elotte meg csipobol osztani az eszt az ment rendesen :) -
Veqtor #190384 Egy kicsit megrendezettnek tűnik a dolog. :)
Még nem századoztam, nem tudom az miben változtat a dolgon és, hogy ott mennyit számít ez a 3k+ xp. Ez az amikor megkapod az ellenfél xp-jét is elosztva a csapatra? Mert úgy még kevesebbnek tűnik a 3400 xp főleg így, hogy a srác prémiumos. Elég nehéz elképzelnem egy olyan "válogatott" csapatot, ahol senki sem tud megölni az ellenfél csapatából 1-et sem, de a csodatank obj. 268 mindenhol ott terem és megoldja a gondot. :D És emellé még lő mindenkibe kettőt 16 sec reloaddal. Szerintem hagyták, hogy megöljön mindenkit, mindenki őt védte és így az ellenfél csapatának is lett xpje a többiekből, amit megint csak ő kapott meg a végén. :D És ugyanezt eljátszották a haverjának is.
Arra hoztad fel példának ezeket, hogy mondtam lehetne jobb is a tizes TDk xp hozama, de én egyedül játszom randomban, max 2es szakaszban, nem századozok vele. Még mindig azt mondom, hogy ezek a feltételek mellett 20k dmgre 3400 xp kevés. :) És ezt az is bizonyítja, hogy 1100 xpre ace tankert kaptam E4re. Más tankokkal 1100 xp az egy átlagosan jó kör, max first classra elég. Ezzel meg ki kellett érte irtanom a fél csapatot, spottolni és bázist foglalni. :D
No mind1, ettől még jól mutat a 15 kill az adatlapon, bárhogy is csinálták. :) Ha mégis sikerül megszerezni tedd fel ide, vagy küldd el. :D -
SovereignXY #190383 Azt mondom pont hogy így teljesen kóser dolog. Full random és 50% feletti win rate és SZÓLÓ only hát... gold(kis tankok kihagy gyors) és sok sok high tier ahol valszeg top vagy közeli és lehet mit tenni. -
Trolokaa #190382 Mindezt alapozod arra hogy végignéztem planetwoton hogy miket játszol hogy gyakorlatilag duplázgatni jársz be játékba semmi másért és ha mész is valamilyen tankal mondjuk 10 kör felett akkor 50% ot se bírod elérni.
Úgy hogy kurvára ne verd magad mert leszarom hogy mit gondolsz rólam. Személyeskedni meg személyeskedj azzal aki világraszart meg a kis pincsi kutyáiddal akikkel így bánsz.
Legyen szép estéd! -
virkir #190381 Na azért az 1200-as effi manapság már átlag fölöttinek számít.
Viszont jobban megnézve az a 2.98-as foglalás valamit mutat meg elnézve azt a parádés 1590-es átlagsebzést a 704-el, hát nyilvánvaló a pro gamer titulus. :D
Ha leveszem 1-re a foglalását akkor meg már ennyire sem szép az a stat a 963-as effi-vel. xD
-
EmR3 #190380 Tudod ez olyan dolog, hogy én nagyjából elégedett vagyok hogy O704-el 2600 körül van az átlagsebzésem. Ugyanakkor tudom, van olyan ismerősöm aki 3000 felett lő vele. Na most én elképzelni sem tudom hogy mi a rossebet kell ahhoz csinálni, mert hiszen én nem vagyok olyan rossz az 1000db 704-es csatámmal (muhahaha)
Szóval ez a csóka is biztos teljesen elégedett az 1600-as sebzésével, meg a 48%-os winnel, és elképzelni sem tudja, hogy lehet ennél többet elérni, ezért nem érti a felvetésed sem.
Én meg ámulattal vegyes csodálattal tekintek azokra akik jobbak, (nem kicsit sokkal jobbak) mert nagyjából elértem tudásom határát, és tudom egy bizonyos szint felett iszonyatosan meg kell dolgozni a sikerért.
Szóval ilyenkor is mikor beteszek 1-2 képet hogy mennyire béna a csapat kicsit megszeppenek utána, mert lehet ha másképp csináltam volna valamit nem ez lesz az eredmény. És azt hiszem ez az alapvető különbség amitől kicsit jobbá válhat egy játékos, ha egy hangyányit is komolyan veszi.
SovereignXY
Én sem játszottam vele máshol.
A random ennyit tud, 48% akkor is kijön ha nem csinálsz semmit, csak megnyomod a bal egér gombot ha eléd jön valami, a sebzést kell nézni, mert a random szopathat is. Nekem KT-val sokkal jobb volt a win arányom, mint T29-el, de az utóbbival ugyan annyit sebeztem mint az eggyel fejlebb levő KT-vel a szar win ellenére.
De nem akarok vitát generálni, inkább megyek húzom az M103-at. -
blackfalcon #190379
Most mentem az előbb a wideparki pályán fordított menetben innen viszont simán át lehet lőni a kocsikon.Úgy h a túloldalt találat ér vkit. -
SovereignXY #190378 Full random jórészt szóló akkor kb itt is kell hogy legyen. -
Wlanseraf #190377 Hagyjad már 704-el ment 240 kört azt is el tudom gondolni.. azt osztja az észt.... -
EmR3 #190376 Nekem meg 1000 fölött, akkor most én vagyok az okosabb? -
Wlanseraf #190375 Meg annyira ostoba vagy hogy szerinted a 2 méterről hajó agyuval leadott nullás sebzés az én hibám.... ellenben a szánalmas statod a te hibát babuin... -
bgabor #190374 Azt azért megnézném, hányszor fordul elő hogy egy arty a nagy manőverezgetés közben véletlenül vízbe pottyan. Szerintem artyknál 100/99 esetben szándékosan esnek a vízbe. Jogos lenne érte az extra büntetés. -
Wlanseraf #190373 Miután megnéztem a statjaidat a remek 1200-as eff... a remek 49% winrate:DDDDDDDDDDDDDD lényegében innentől csak röhögni lehet minden hozzá szólásodon a WOT-a kapcsolatban...
Objectel letoltál 240 csatát 47%-os winrate gondolom mennyi lehet vele az effed:DDDDDDDDDDDDD
Azt hiszem inkább rajtad lehet röhögni mivel egy retardált babuin vagy:DDDD -
hellokitty92 #190372 Mert ők alighanem birtokolják a shift és/vagy egérgörgő kombó varázslatos hatalmát!:)
Sniper nézetet használj, ne autoaim-et. Más oka nem lehet, hogy képtelen vagy ellőni a vasúti kocsik alatt. -
bgabor #190371 Kerestem de itt nincs.
-
SovereignXY #190370 Van oylan is? :) -
Szakesz #190369 Nincs, viszont valószínűleg companyban csinálhatta, és minimum 20-30K sebzés lehetett, amit kiosztott. Akár közvetlenül sebzett, akár felderítés által, de rengeteg sebzés lehetett.
Itt egy másik emberke, aki az illető klántársa, és puszta véletlenségből neki is van 15 killes csatája, amire 3600 expt kapott.
oveNsohN -
A sin meg a vagon között el lehet lőni, a kerekek mellett, az alváz alatt.
Miért ne bírnál visszalőni ? -
Veqtor #190367 Nem mindegy milyen szögben tartod, minél kisebben kell, vagy átlőnek trackestűl. Oldalról tudnak felgyújtani ,szemből lőheti a bumszlit, max a tracket szedi szét. Spaced armorja van trackben, oldalról is tud lövéseket elnyelni, ha nagyon az elejét/végét lövik. A közepén éri a lőszer a tanktestet. De ha tévedek bocs. Nekem így tűnt fel, múltheti eventen 3 millát szedtem vele, nekem nem volt különösebb gondom. Aki át akar lőni úgyis megtalálja azt a pozíciót ahonnan át tud. Minden tankon van weakspot.
Még talán annyit, hogy most vettem meg a churchil 7et, és nem tűnik rosszabbnak, bár stockként még csak topnak rakott. 152es fronttal már kicsit jobban lehet taktikázni, legtöbb tierbeli nem lövi át szemből és a track kirakás is megy. 1. körben steelwall sikerült vele, hiába van meg az elv, hogy hogyan lehet kilőni, nem mindig sikerül összehozni, főleg hogy low tierben kezdők vannak többségben. Nagyon jól pattog, fullos repairrel jól el lehetne szórakozni vele még tier7ben is. -
blackfalcon #190366
Sziasztok valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy a Widepark nevű pályán bal oldalt mész, és átlőnek a vasúti kocsikon te meg nem bírsz vissza lőni rájuk, mert nem engedi a célzó rendszered.Ez valami bug vagy mi lenne? -
Panther M10 megéri az árát? Vagy csak pénzkidobás? -
EmR3 #190364 Hogy én mennyire szeretek hétvégén játszani. 
-
Veqtor #190363 Már előző patch közepétől meg van oldva, hogy a strandolók fizessék a repairt.
Amúgy ez a ma már korábban említett, "legyen még több a fizetendő összeg, ha vízbe mászik valaki" dolog teljesen értelmetlen, nem mindenki önszántából esik vízbe, a gép meg nem tudja kiszűrni, hogy ki csinálta direkt. Ugyanannyit fizet, mintha kilőtték volna, inkább azt kéne megcsinálni, hogy ha vízben lövi ki valaki akkor számítson a sebzés meg a kill. Én is tolattam már véletlenül malinovka tó széli bokorból a vízbe ELCvel, megúsztam a szemből érkező lőszert, de a vízből már nem lehet kijönni (ez is gáz, 10 sec alatt a tank meg sem telik vízzel igazán lehetne kicsit több az idő, és akkor talán ki lehetne lőni a szándékosan fürdőzőket is, arról nem is beszélve, hogy ki lehetne mászni a véletlenül beleesőknek.) WGnek ez a legkevesebb munkát igénylő megoldás, de ettől még lesznek, akik inkább halnak maguktól ,mint más által.
Bocs amúgy, ez nem mind neked akart menni. Csak a te megjegyzésedből lehetett kiindulni. -
csoszi87 #190362 Megpróbáltam a kitolatós technikát is már.
Eredmény: tüzet kaptam.
Valami szarházinak sikerült elkapni azt a kis bumszlit oldalt. Feltételezem az a tartály. -
bgabor #190361 Na, hol van a hányósszmájli??
-
csoszi87 #190360 Azért mondom, hogy félek, nem tetszik eddig, és gyengén is muzsikál a kezem alatt.. A prém csörcsilt imádom, a T1HT nagyon szerettem, Wolvit, megint szerettem. pz4-et derp gunnal, és arany lőszerrel szerettem. Biztos, hogy a 84%os legénység sokban hozzátesz a rossz érzéshez, de eddig ottvan a nightmare dobogómon ez a tank. Letaszítva ezzel az amx m4-et a 3. helyről. -
Veqtor #190359 Rosszul használod. Jól lehet vele trackkirakósat játszani, mint is4el, kitolaltsz oldalazva, hogy csak a tracket lássák, megvárod, hogy lőjjenek és utána nézel ki. Az ágyúja meg tier5ben egyik legjobb (cromwellel ugyanez az ágyú még t8ban is jó). Csak a sebessége zavaró, de kárpótolja ,hogy 700 hpja van. A közepét meg a tornyot rejtsd el. Kicsiknek meg esélye sincs, ha jól tudsz vele lőni. Az ágyú kitéríthetősége nem a legjobb, de tier5be az is elég. -
yossarianHUN #190358 Megerősítve. De ahogy azt Sovereign kollégától hallhattuk, az artysták továbbra is vízbefojtják magukat ha bukó a meccs, mert ugye "dögöljön meg a szomszéd tehene is". -
bgabor #190357 Hát ha már a Churchill I-et is szarnak tartod, a kategóriájában kimagaslóan jó fegyverzetével, mi lesz itt később? A VII-es tokkal vonóval ugyanez lesz egy tierrel feljebb. A black prince meg...