banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Nem mindegy milyen szögben tartod, minél kisebben kell, vagy átlőnek trackestűl. Oldalról tudnak felgyújtani ,szemből lőheti a bumszlit, max a tracket szedi szét. Spaced armorja van trackben, oldalról is tud lövéseket elnyelni, ha nagyon az elejét/végét lövik. A közepén éri a lőszer a tanktestet. De ha tévedek bocs. Nekem így tűnt fel, múltheti eventen 3 millát szedtem vele, nekem nem volt különösebb gondom. Aki át akar lőni úgyis megtalálja azt a pozíciót ahonnan át tud. Minden tankon van weakspot.
    Még talán annyit, hogy most vettem meg a churchil 7et, és nem tűnik rosszabbnak, bár stockként még csak topnak rakott. 152es fronttal már kicsit jobban lehet taktikázni, legtöbb tierbeli nem lövi át szemből és a track kirakás is megy. 1. körben steelwall sikerült vele, hiába van meg az elv, hogy hogyan lehet kilőni, nem mindig sikerül összehozni, főleg hogy low tierben kezdők vannak többségben. Nagyon jól pattog, fullos repairrel jól el lehetne szórakozni vele még tier7ben is.