banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Egy kicsit megrendezettnek tűnik a dolog. :)
    Még nem századoztam, nem tudom az miben változtat a dolgon és, hogy ott mennyit számít ez a 3k+ xp. Ez az amikor megkapod az ellenfél xp-jét is elosztva a csapatra? Mert úgy még kevesebbnek tűnik a 3400 xp főleg így, hogy a srác prémiumos. Elég nehéz elképzelnem egy olyan "válogatott" csapatot, ahol senki sem tud megölni az ellenfél csapatából 1-et sem, de a csodatank obj. 268 mindenhol ott terem és megoldja a gondot. :D És emellé még lő mindenkibe kettőt 16 sec reloaddal. Szerintem hagyták, hogy megöljön mindenkit, mindenki őt védte és így az ellenfél csapatának is lett xpje a többiekből, amit megint csak ő kapott meg a végén. :D És ugyanezt eljátszották a haverjának is.
    Arra hoztad fel példának ezeket, hogy mondtam lehetne jobb is a tizes TDk xp hozama, de én egyedül játszom randomban, max 2es szakaszban, nem századozok vele. Még mindig azt mondom, hogy ezek a feltételek mellett 20k dmgre 3400 xp kevés. :) És ezt az is bizonyítja, hogy 1100 xpre ace tankert kaptam E4re. Más tankokkal 1100 xp az egy átlagosan jó kör, max first classra elég. Ezzel meg ki kellett érte irtanom a fél csapatot, spottolni és bázist foglalni. :D
    No mind1, ettől még jól mutat a 15 kill az adatlapon, bárhogy is csinálták. :) Ha mégis sikerül megszerezni tedd fel ide, vagy küldd el. :D