banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• EmR3
    Tudod ez olyan dolog, hogy én nagyjából elégedett vagyok hogy O704-el 2600 körül van az átlagsebzésem. Ugyanakkor tudom, van olyan ismerősöm aki 3000 felett lő vele. Na most én elképzelni sem tudom hogy mi a rossebet kell ahhoz csinálni, mert hiszen én nem vagyok olyan rossz az 1000db 704-es csatámmal (muhahaha)

Szóval ez a csóka is biztos teljesen elégedett az 1600-as sebzésével, meg a 48%-os winnel, és elképzelni sem tudja, hogy lehet ennél többet elérni, ezért nem érti a felvetésed sem.

Én meg ámulattal vegyes csodálattal tekintek azokra akik jobbak, (nem kicsit sokkal jobbak) mert nagyjából elértem tudásom határát, és tudom egy bizonyos szint felett iszonyatosan meg kell dolgozni a sikerért.
    Szóval ilyenkor is mikor beteszek 1-2 képet hogy mennyire béna a csapat kicsit megszeppenek utána, mert lehet ha másképp csináltam volna valamit nem ez lesz az eredmény. És azt hiszem ez az alapvető különbség amitől kicsit jobbá válhat egy játékos, ha egy hangyányit is komolyan veszi.

SovereignXY
    Én sem játszottam vele máshol.
    A random ennyit tud, 48% akkor is kijön ha nem csinálsz semmit, csak megnyomod a bal egér gombot ha eléd jön valami, a sebzést kell nézni, mert a random szopathat is. Nekem KT-val sokkal jobb volt a win arányom, mint T29-el, de az utóbbival ugyan annyit sebeztem mint az eggyel fejlebb levő KT-vel a szar win ellenére.

De nem akarok vitát generálni, inkább megyek húzom az M103-at.