World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mi a tökömmel fogok akkor menni értelmes kört?
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Haver fejlesztgette egy idõben a francia vonalat. Valamelyik alacsonyabb szintû géppel mentünk platoonban, amikor ígyen szólt:
- Stoppos, tényleg igaz, amit a franciákról mondanak. Ez a tank ugyanolyan gyorsan tolat, mint amennyivel elõre megy. 😊
A franciákat meg amúgy is mindig jó inzultálni. Ahogy Liza és Homér mondta a simpsonsban Jean d'Arc.os részében:
- Isteni küldött vagyok, gyõzelemre vezetem a népünket.
- Dehát mi franciák vagyunk. Még szavunk sincs a gyõzelemre. 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egy áldozatom már nekem is volt ma... Himmelsdorfom védtem a fõutcát T34-gyel, tier6 Vk meg beáll a seggembe es elkezd mellém lõdözni. Szóltam neki, hogy kopjon le. Erre odébb ment 5 méterrel, és elkezdett lõdözni rám.
Hamar véget vetettem a dackorszakának 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ki van ez találva...akik el akarták érni az új tankokat azok már belerakták a free xp-t / konvertáltak gold-ból/ vettek sok prémiumot.
Ideje nerfelni mindent mert jönnek az új tankok amikre megint lehet költeni. És utána a 0.7.5-tel kezdõdik újból.
Annyira elbarmolják a t110-et, hogy azt szavakba se lehet önteni. Tuti raklap sz*r lesz. A rebalance WG-nél azt jelenti, hogy használhatatlan lesz. T30-on meg mit nerfelnek még?????
Még jó, hogy az ausf(b)-met kihúztam és meglesz ma a maus.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
- Rebalanced several parameters of M103, T110, KV-4, M18 Hellcat, T30.
- Е-50 (transmission moved to front), Е-75 (transmission moved to front), VK4502B (transmission moved to the middle part of the vehicle)
Mibe fogadunk hogy a T110-en akkorát nerfelnek hogy csak na? 😄
Az E széria meg megy a kukába, szembõl fogják felgyújtani az összeset...
Mármint napi 2 tk tényleg megengedett, ha kezdõkörön kívül történik és különbözõ csatákban?
virkir: azé nemkell leharapni a fejem me kérdeztem vmit sztem 😊 arról meg nem tudhattam ,hogy ez a téma má futott 😊
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Csak 6 hsz-t kéne visszaolvasni, hogy lásd másnál is ez a probléma.
Az történt velem ,hogy ma játszottam tankossal... majd kiléptem belõle.. úgy van beállítva ,hogy az utolsó belépett felhasználó adatait elmenti így nem kell mindig beírogatnom az e-mail-t,jelszót ha épp tartok egy kis szünetet. Amikor viszont próbáltam visszalépni azt írja ki ,hogy nem jó a jelszó v az e-mail cím. Történt már valakivel hasonló? v ez vmi bug lehet? Próbáltam régebbi jelszóval is belépni de azt se engedte.
Nemrég volt az orosz szerveren is balhé ez ügyben...azután 100 goldot adtak ha megváltoztattad a jelszavadat.
Lehet csatlakozni a csipet-csapathoz. Még én is szociális vagyok, néha.
Engem elutasít hibás jelszó/email-el és az WoT oldal se jön be.
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 31. 13:11:28
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 2 216 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 962
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Acélfal, Mesterlövész

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Akkor is ENSK a király 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A K18 lövegcsövének a külsõ átmérõje nem állandó. Tehát van egy vastagabb hengeres szakasza is, úgy néz ki mint egy lépcsõs tengely. Szerintem a 17 cm-es harcjármûbe szerelve csõszájfékes löveg lenne.
Persze egyáltalán nem biztos hogy a K18-at kapja, lehet hogy valami PaK lesz. Ami máshogy néz ki mint a K18.
Ezen az "igen romantikusnak tûnõ 17 cm-es ágyú" jót nevettem. Sok jelzõt lehet használni egy lövegre, na de azt, hogy romantikus. 😄
A Dragon pálya sokkal sokkal szarabb
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A fegyver+motor nem full minden más az az(gondolom a torony a lényeg) úgy ok amúgy?
Low tierben se jó, szerintem. Ott meg ugye a sok lámi rohangál meghalni. <#csodalk>#csodalk>
Provance az egyetlen kivetel, ahol csak kis tier mehet.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer