World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
A KV-4-et erõsítik elvileg...az M18-at tuti nerfelik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Jeeee. Nem elég, hogy stockként egy hulladék az E50, de most még birodalmi fáklyát is csinálnak belõle.

Milyen jó, hogy az összes járgány amim van elbasszák 😄 😄 (Hellcat, E50, E75, KV-4) 😄 😄
Mi a tökömmel fogok akkor menni értelmes kört?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

😊

Haver fejlesztgette egy idõben a francia vonalat. Valamelyik alacsonyabb szintû géppel mentünk platoonban, amikor ígyen szólt:
- Stoppos, tényleg igaz, amit a franciákról mondanak. Ez a tank ugyanolyan gyorsan tolat, mint amennyivel elõre megy. 😊

A franciákat meg amúgy is mindig jó inzultálni. Ahogy Liza és Homér mondta a simpsonsban Jean d'Arc.os részében:
- Isteni küldött vagyok, gyõzelemre vezetem a népünket.
- Dehát mi franciák vagyunk. Még szavunk sincs a gyõzelemre. 😊

Nem jelent magában semmit, más meg egyáltalán nem boldogul vele.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszi, ez hasznos infó 😄

Egy áldozatom már nekem is volt ma... Himmelsdorfom védtem a fõutcát T34-gyel, tier6 Vk meg beáll a seggembe es elkezd mellém lõdözni. Szóltam neki, hogy kopjon le. Erre odébb ment 5 méterrel, és elkezdett lõdözni rám.
Hamar véget vetettem a dackorszakának 😄

Pluskast
Mi a faszért kellett elõre rakni? Már megint valakinek a stábból elõjött nagypapi háborús élménye, hogy a csúnya gonosz nácik mit mûveltek Sztálingrádnál vele vagy mi? Komolyan abba lehetne már hagyni a német tankok nerfelését mert nagyon uncsi már.....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Beengedett a szerver, kb 28ezren vannak fent.
Én a franciákat szoktam inzultálni. Mindig a cseten toboroznak klánba. Én erre válaszként megkérdem tõlük, hogy ha németet fogtok látni akkor egybõl megadjátok magatokat? 😄 Általában nem írnak vissza sose, mivel rögtön rám szoktak kontrázni mások is valami francia viccel 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
És a T30-ason?

Ki van ez találva...akik el akarták érni az új tankokat azok már belerakták a free xp-t / konvertáltak gold-ból/ vettek sok prémiumot.

Ideje nerfelni mindent mert jönnek az új tankok amikre megint lehet költeni. És utána a 0.7.5-tel kezdõdik újból.

😞(((((((((((((((((

Annyira elbarmolják a t110-et, hogy azt szavakba se lehet önteni. Tuti raklap sz*r lesz. A rebalance WG-nél azt jelenti, hogy használhatatlan lesz. T30-on meg mit nerfelnek még?????

Még jó, hogy az ausf(b)-met kihúztam és meglesz ma a maus.

Azt, hogy 3k felett sebzek vele körönként és csak most lett fullos. Kicsit sok egy tier9 heavy-tõl, a többivel 2,7k körül vagyok.

Az M103-on meg mi a repedt herét kell rebalancolni?

Régebben az egyik gyökér klán tagjait ha megláttam, akkor beírtam a csetbe, hogy "rászarok a tankotokra és szétcsapom strandpapuccsal", vagy valami hasonló baromságot, de egy ideje már olvasni nem merem a csetet, amilyen növények vannak. 😊

Nekem még nincsen priuszom, legalábbis olyan tekintetben hogy sose kaptam semmi büntit se TK-ért se káromkodásért. Ha meg akarnak, akkor bannoljanak csak, kibírom azt az 1 nap büntit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
0.7.4:

- Rebalanced several parameters of M103, T110, KV-4, M18 Hellcat, T30.

- Е-50 (transmission moved to front), Е-75 (transmission moved to front), VK4502B (transmission moved to the middle part of the vehicle)

Mibe fogadunk hogy a T110-en akkorát nerfelnek hogy csak na? 😄

Az E széria meg megy a kukába, szembõl fogják felgyújtani az összeset...

A honlapjuk is be van lassulva, szóval lehet, hogy csak véletlenül vodkát öntöttek a szerverbe.

Bah, én már káromkodni se merek be a chatbe, mert felismernek.

Vége a tanévnek?...És nem készültek fel rá ukrán barátaink?

Hát én úgy vettem észre, hogy ha ennyit Tk-zok akkor még nem kékülök és nem is bannolnak. Nem mondom hogy minden nap élek ezzel, de azért így legalább nyugodtan sózok oda egy néhány gyökérnek amikor már nagyon felidegelnek.

am. ez most szerver hiba v lecsökkentették a szerver kapacitását?😊 mert azért hétvégén jóval többen szoktak lenni és akkor nem szokott ilyen probléma lenni 😊
Ilyen van? 😄
Mármint napi 2 tk tényleg megengedett, ha kezdõkörön kívül történik és különbözõ csatákban?

anomália
Ha véget ér ez az anomális légyszives írjátok be.
Nem leharapva lett a fejed, csak pont ezzel kapcsolatosak voltak a legutóbbi hozzászólások. Tessék olvasni! 😊

értem köszönöm a válaszokat 😊
virkir: azé nemkell leharapni a fejem me kérdeztem vmit sztem 😊 arról meg nem tudhattam ,hogy ez a téma má futott 😊
majd akkor kel aggódni ha valakinek eszébe jut az összes eus felhasználó adatait lenyúlni.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

semmi baja a belépõdnek. a szerver túlterhelt. engem se enged be.ugyhogy ne aggódj.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Apám... neked is idegesek az újaid.
Csak 6 hsz-t kéne visszaolvasni, hogy lásd másnál is ez a probléma.

Ezen én is elgondolkodtam, mert tegnap is hoztam a napi megengedett 2db kilõtt csapattársat 😄.

sziasztok!
Az történt velem ,hogy ma játszottam tankossal... majd kiléptem belõle.. úgy van beállítva ,hogy az utolsó belépett felhasználó adatait elmenti így nem kell mindig beírogatnom az e-mail-t,jelszót ha épp tartok egy kis szünetet. Amikor viszont próbáltam visszalépni azt írja ki ,hogy nem jó a jelszó v az e-mail cím. Történt már valakivel hasonló? v ez vmi bug lehet? Próbáltam régebbi jelszóval is belépni de azt se engedte.
Én is csak néztem, hogy wtf, tegnap nem is káromkodtam, csapattársba se lõttem már rég óta, akkor meg mivan.

Eagle16
Majd lehet hogy most fogják ellopni 😄

Nemrég volt az orosz szerveren is balhé ez ügyben...azután 100 goldot adtak ha megváltoztattad a jelszavadat.

Na jó, akkor nem csak nálam van ez a probléma. Már pont kezdtem aggódni hogy ellopták az accountom 😄.

Eagle16
Na akkor ezért nem enged be a WoWP-ba se...a repülõsbe. Ott is ezt írja ki.

Apropó, ha valaki kedvet érez videó-készítéshez, azt be tudom temetni ötletekkel, koncepciókkal, csak én nem bírom idõvel...

Lehet csatlakozni a csipet-csapathoz. Még én is szociális vagyok, néha.

Másnak megy a szerver?
Engem elutasít hibás jelszó/email-el és az WoT oldal se jön be.

Trabant93
Hmmm jóféle:
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 31. 13:11:28
Jármû: T25 AT
Szerzett tapasztalat: 2 216 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 962
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Acélfal, Mesterlövész

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Azért Dragon kb 100x játszhatóbb, mint provance, de ízlések és pofonok.
Akkor is ENSK a király 😄

Tono34
Fegyver + motor nálam is hiányos a többi megvan.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én német TD-vel szerettem azt a mapot. A Ferdi és JT olyan pusztítást tudott ott végezni hogy csak na. Ami bespottolódott az kb halott volt 😄.

Igen, a torony a lényeg.

Szerintem ez nem a 17 cm K18 ahhoz vékony, hanem 15 cm-es.

A K18 lövegcsövének a külsõ átmérõje nem állandó. Tehát van egy vastagabb hengeres szakasza is, úgy néz ki mint egy lépcsõs tengely. Szerintem a 17 cm-es harcjármûbe szerelve csõszájfékes löveg lenne.
Persze egyáltalán nem biztos hogy a K18-at kapja, lehet hogy valami PaK lesz. Ami máshogy néz ki mint a K18.

Ezen az "igen romantikusnak tûnõ 17 cm-es ágyú" jót nevettem. Sok jelzõt lehet használni egy lövegre, na de azt, hogy romantikus. 😄
Én tier X-es tankokkal is elvoltam Provance-en. Csak rá kellet érezni arra a pályára.

A Dragon pálya sokkal sokkal szarabb

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

csaba90
ha már az E100-ra nem merték rátenni a 17-est TD-re illene.. úgyhogy jól teszik!

Csaby

Két baja volt province-nek. Az egyik, hogykempelni lehetett csak, a másik, hogy lefelejtették róla a pizzázót. 😉

Ha nem találtok addig mást,holnap ráérek(ma este meló sajna)
A fegyver+motor nem full minden más az az(gondolom a torony a lényeg) úgy ok amúgy?

Alien69
Provance-t rosszul rakták össze. TD pálya lett. Volt, hogy topnak rakott be nem 1x TD-vel. Pl JagdPz IV-l, volt kb 7-8 killem, asszem. Az utcsó pl enemy kis tankja rohan át a pályán (sic), én meg ekkor már nyugodtan kiállhattam a peremre lefele, majd 2 lövéssel kivégeztem. Esélye sem volt, meg a többinek se, mivel ugye távcsöveztem. Igaz, messzebb volt, mint 500 méter a terület nagyobb része, de ahova kellett, beláttam. Onnan kezdve meg ugye elõny az adogatónál. <#eplus2>
Low tierben se jó, szerintem. Ott meg ugye a sok lámi rohangál meghalni. <#csodalk>

Axon
Köszi a válaszokat. A fiam fiókjában van még tier 1 és 2 tank, megyek vele pár kört, hátha beadja.

Nem azt jelenti, hogy nagy tier nem mehet, hanem hogy kis tier csak ezeken. 😊
Provance az egyetlen kivetel, ahol csak kis tier mehet.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer