World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egész júniusban összesen egyszer lesz hétvégi akció.
Ha a tank of the month event meg csak annyi lesz, hogy félárú lesz a PzIV, na akkor elmehetnek a búsba, ugyanis a PzIV 3. hete folyamatosan benne van az akciós kínálatban minden hétvégén...

Davidbog, van tipped hogy ez melyik ágyú lesz vajon?
JagdPanzer E100 - 17 cm

https://wotinfo.hu

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Fullost KV-4-et keresünk sofõrrel tesztre ide. Idõtartam kb. 2x1 óra, estefelé. Ha tudsz ránk idõt szánni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Malinovka-t megcáfolnám. Tegnap 7x rakott be egymás után VK ausfB-vel 😊
Viszont hál istennek Provance-t tényleg már legalább 2 hete nem is láttam 😄

Hétvége?
Keress majd.
Ezért is nem veszem meg addig, míg az E-75-bõl meg nem lesz bele a top motor. Lánc meg majd free xp-bõl. Jó persze még úgy sem lesz, de egy fokkal használhatóbb talán igen.

Addigis visszatettem a med legénységemet PzIV-be, hogy elérjék a 3. skillt, mire átkerülnek az E-50-be.

malinovka, himmelsdorf, mines es mostmar provance sandbox palyak, tehat ezek alacsony tierben tobbet vannak. Leiras nincs.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Erre vonatkozó írás van egyébként valahol? Tehát ha nekem pl. van egy kedvenc pályám, akkor meg tudom nézni, hogy milyen tierrel kell menjek, hogy nagyobb valószínûséggel dobjon be oda?

Én meg este 8 után nem vagyok...fel lövik a pizsamát addigra.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Provance. Nem vettek ki, de csak tier 1-2 mehet rajta.

Provance
Nem vették ki,csak low tier exkluzív,meg companyban is van.

Koszi

Este 8 után vagyok csak.
Axon
Mostanában ritkábban játszottam, de feltûnt mintha kivettek volna egy pályát. Tényleg kivettek vagy csak nekem nem adja be? Nevét nem tudom, de két hegy volt egymással szemben és onnan lõttünk át egymásra. Ha jól emlékszem akkor a 7.2-es verziónál került bele a játékba.

Nem lenne rossz. 20 perce írtam a haditechnika topikba (oda is be volt linkelve), hogy mik a táblázat hibái és mire kell figyelni vele kapcsolatban.
Az még nincs kint,ebben is a "Tank of the month" van bejelölve egész hónapra!XD
Az meg a PzIV lesz most.

Random work
This month’s specials:

Tank of the Month: Mainstay of Wehrmaht – This month is dedicated to the German tier 5 medium tank, the PzKpfw IV (also called the Panzer IV).
D-Day (divided into two phases) – You have all heard of the famous event during World War 2 called D-Day. Now you will have a chance to honour it with us in World of Tanks!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az amerikaiak letesztelték a 17 cm K18-at is páncéltörõ lõszerrel (nem értem minek volt hozzá AP, de mindegy). 100 méterrõl 276 mm-es a vízszintestõl 60°-ban döntött páncélt ütött át. Szóval erõs. Ha még megkapja a tier 10-es lövegek +20-25 mm-es bónuszát akkot 295-300 mm-nek kéne lennie az átütésének.
Esetleg valaki bepastezne mi lesz hetvegen? Innen le van tiltva 😞

Megvan az E-50, de nincs még kifejlesztve. Így viszont egy kínszenvedés. Mintha egy béna heavy lenne. Olyan mintha Löwében ülnék. Fullosan állítólag jó lesz, de nem bírok vele haladni, mert nincs kedvem elõvenni.

Lehet volt már, nem figyeltem annyira a fórumot, de ezt találtam: brit hivatalos tank tree
csaba90
na végre már lesznek nagy tierben használható TD-k akár még clanwaron is! szuper! akkor gondolom a JT-bõl lesz.. szerencsére van vele már 200.000 xp-m meg a ferdinándon is van annyi.. úgyhogy alig várom már 😊 esetleg valami info hogy melyik patchben várható? 7.6?

Csaby

hmm mondjuk kicsit el van még bxszva most látom😄
(a WG az WG ugye...)

játékstílus kérdése😄 Engem meg a páncélzat vastagsága nem érdekel annyira legyen fürge, gyors, elfogadható ágyúval, nekem a medek jönnek be nagyon😄 Én például tdvel nem tudok játszani egyáltalán.
Bat talán az egyetlen, ami nálam nem opció.
Egyszerûen nem tartom magamat elég jó medesnek ahhoz, hogy ki tudjam belõle hozni azt, amit az igazi profik ki tudnak. Túl sok mindenre kéne figyelni egyszerre. Ezek a francia papír csodák nagyon távol állnak tõlem.

érdekes nekem egyik kedvenc tankom, bitang erõs sztem azért az elég nagy feeling, mikor is-7est rammolásal nyírod ki, vagy t-54be 600at rammelsz. Én agresszívan megyek vele, szerintem nem lomha egyáltalán, jó a végsebessége, gyorsulása is, torony is jó. Arra, hogy körbetáncold az is-7est nem jó, de attól függetlenül sztem nagyon jó tank. Elsõdleges feladata az, hogy kitapossa az ellenfél medjeinek és lightjainak a belét! szvsz
nyugodtan fejleszd ki, baromi jó tank e-50, szerintem lehet vele menni zúzni, erõsebb frotnja van, mint t-54nek, annyi, hogy lassabban fordul. Az a lényeg e-50el kitaposod az összes többi med belét😄 T-54 is jó kicsit más stílus, batchat meg sztem a legjobb, leghasznosabb med.
Szerintem 2GB ram nélkül ne nagyon próbálkozz, mert nagyon lassú lesz.

helo azt szeretném kérdezni hogy most mi a gépigénye a játéknak? mert a neten a min hez az van írva hogy 1gb ram 128 video 2.0 ghz proc ez még most is él vagy az updatek vmit emeltek rajta?
<#taps>

Az enyém nem játszik, de látta az eff rate-emet és csinált nekem ilyet:

https://lh4.googleusercontent.com/-I-H85OgeHE8/T3q-wvuz-BI/AAAAAAAAAgw/RxBXmjYX1Vc/s800/DSCF1289%2520%2528800x600%2529.jpg

😄

Bezzeg az enyém... már várja a tesztszervert, mert ott kicsit átengedem neki az accountomat és randalírozhat kedvére 😄

Asszony letett a játékról? 😊

Sziasztok.

WOT accuntomat eladnám, mivel családi okok miatt a játékot befejezem. Amennyiben valakit érdekell a [email protected], vagy 06203818697-es telefonszámon érdeklõdhet kovács József.
A profilomat megtekintheti pallos néven vagyok a játékba.
Hetvegi akciot meg nem irtak ki? Ha kiteszik valaki bepastezne ide?

Nohab
Megsúgom, hogy a hosszú 88-al se fogod szembõl átlõni a Maust. Ott is HE-re váltasz vagy kereshetsz új célpontot.
Elsõ esetben nem lesz lényeges változás a két 88-as között.
A második eset meg ügye nem játszik mert: "T7-el nem nagyon vagy top, azt kell lõni aki szembe jön, nem igazán lehet válogatni."

Miért nem mész akkor már végig 10,5-el végig a KT-ig?
tubemouthbrake😊

Random work
egész új dolgokat tanultam meg róla:
wiki bejegyzése

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szájkörte. 😊

Köszi.

Random work
Hasznos tudni, mert felmérheted mekkora sebzést kaphatsz és mi a tûzgyorsaság. Idõvel meg lehet jegyezni, fõleg ha saját garázsban is van olyan tank.

Random work
csõszájfék 😊

Ja, ott még nem tartok (de a kisebbeken sem tudom megkülönböztetni...), olyanjaim nincsenek.

Szembõl nehéz, de vannak a tipikus jelek, mikor fordul a torony. Ha rövid bumszli, akkor HE ágyú. Meg ott van a másik eset, pl a 75-ös 88-as a német tankokon. A 75-ös elején sima, nincs lángrejtõm vagy hogy a pékbe hívják.

Mondjuk csak azokat tudom megkülönböztetni, amilyen tankkal már játszottam. Az amcsikon pl arról sincs fogalmam, hogy milyen ágyúk vannak egyáltalán.

Igen, persze ez attól függ melyik tank, melyik ágyú. Például Tigrisen, hogy 88-as, 75-ös, vagy 105-ös van fent, az kapásból látszik.

Vagy hogy E100-ason 128-as vagy 150-es van-e, szintén.

Tudod mit? Napközben is tesztelhetjük. Igaz vizsgára készülök, de üsse kõ. Egy 15 percet rá lehet áldozni.

Én legtöbbször csak az ellen sziluettjét látom, és már tüzelek is - a fene sem foglalkozik azzal, hogy milyen csõ van rajta (legtöbbször azzal sem, hogy milyen tank, csak lõjem le).

A sajátomat igen 😊
De egyébként ha van valami jellegzetesség rajta akkor igen, meg a sebzésbõl. Legalábbis én.

Random work
némely esetben könnyen máskor kevésbé, a torony alapján is be lehet már azonosítani, mert sokszor a torony szûkíti a lehetõségeket