World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Königstigrincs
én vagyok a legjobb játékos!!! bárkit legyõzök bármikor!!! bûrmivel^^

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Königstigrincs
és ki nem szarja ezt le???? ki szerint??? azo k mondjátk ezt akik full géppel nyomják, mennyennek a búsba a sok okos ember...

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Nekem csak nemrég lett meg az M103, és még mindig a 105mm-es löveg van rajta, ami tier9-en gyakorlatilag nem jó semmire. Már tier8-ban is nehézkes használni. Még kell kb 8k xp a nagyobb löveghez. Itt aztán nem kéne semmit sem nerfelni. Célkereszt elég nagy, szóval nem olyan pontos, és csak egyre pontatlanabb lesz. Töltési idõ gyorsító nélkül lassú. A hasonló tierben lévõ tankok, ha megvan a nagy lövegük simán átütik, ha jól eltalálják, szembõl is csak néha pattog, szerintem beforgatni kicsit körülményes de nem lehetetlen a kialakítása miatt. A kupola meg elég nagy a tornyon, és aki nem noob az azt próbálja lõni. Ha ezen még gyengítenek valamit, akkor lassan használhatatlan lesz. A többi tankról nem nyilatkozok, mert csak ellenük mentem. Ja és 2/1 lövésem sebzés nélküli találat, úgyhogy a pénzt sem nagyon hozza. Egyébként ha E75 ellen mentem soha nem gyulladt ki, mondjuk olyan lövegem nincs ami szembõl átüti, csak HE-vel. Szerintem nem rossz tank.

Ne buzgeráld, a fórum kabalaállatát légyszíves. <#hehe>

Arról nem is beszélve, hogy még tavaly õsszel a nagy német patch után szóba is került, hogy elõre fogják rakni a váltót. Csak a WG-re jellemzõ módon valahogy mindig elmaradt. Szóval lehetett rá számítani.

Azért kiváncsi leszek mennyit jelent majd. Nekem a KT talán ha 10-szer gyulladt ki az elöl lévõ váltó miatt. Meg ezen kívül olyan 20-25-ször sérülhetett a motor a váltó miatt. A 420 csatából...
Remélem az E-75-nél se lesz ennél sérülékenyebb.
Königstigrincs
mit? semmit ! nézet mit idétlenkedtek ott elõttem....

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Azt azért jó ha tudod hogy te is a gyenge játékosok közé tartozol.

Matyashun
jelenleg 650.19 efficiency rating
kategória: Players below average(átlag alatti játékos)

Az átlagos játékosok kategóriája 900-tól, a jók 1200-tól, a kivállók 1500-tól, a vérprofik 1800-tól kezdõdnek.

Nos, errõl igencsak megoszlanak a vélemények, de már unom a körbe-körbe járást a fórumon.

Nekem van E50-em, nem jellemzõ rá a motor ellövés. Ugyanúgy ahogy lesz E75-öm is, ha egszer rászánom magam és eladom a KTt.

Tény, hogy hót másképp kell játszani a némettel, de gyengének soha nem éreztem azt a vonalat. Egy-két spec járgány kivételével.

Amikor sok ruszki tankozás után visszaültem a német jószágba, egybõl olyanokat kaptam a képemre, hogy csak pislogtam, mint kezdõ buzi a gõzfürdõben. Kellett pár meccs, mire eszembe jutott, hogy jaaaa, ez német, ezzel nem szabad bolond módjára kóricálni a térképen.

Königstigrincs
te gyökér próbálj meg úgy játszan i ahogy én!!! akkor dumáállj @@@@@ köcsög ....atis vagyok bazdmeg

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

I.C.ram
E-50 eddig is a legszarabb med volt, és a motorja állandóan elszállt. Most még könnyebben el fog.
Ha 6.2 alá viszik, elveszti a szerepét,, nem lesz jó semmire.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én csak magyarázatot adtam egy kérdésre 😊

Amúgy nem hiszem hogy olyan drámai változást jelent a dolog, persze német tankerektõl már megszoktuk hogy könnyen görbül sírásra a szájuk... 😊

Sippie
akkor azt a nevetséges 400-as sebzést is tolják fel a többiek szintjére.
I.C.ram
M103 ezen kívül semmi másban nem erõs. Az ágyúja nem túl erõs alfában, páncélja papír, és a sebessége sem valami nagy szám. IS-8 sokkal gyorsabb, és jobb az ágyúja is.
Amúgy te milyen alapon bénázol bárkit is? Nem vagyok statbuzi, de ami neked van, az vicckategória. 😊
Mondjuk ez csak akkor lenne használható magyarázat, ha mindenre igaz lenne. Méretek és egyéb értékek tekintetében.

Viszont a jó oldalát néze a dolgoknak, talán nem nerfelik tovább és még mindig használhatóak mardnak. Ha bejön egy új ág, az úgyis buffolva lesz és akkor majd megy a sírás, amikor nerfelik.

Azt hiszem a játékban is úgy kell fejleszteni, mint az autó és elektronikai cikkek vásárlásánál. Csak olyat venni, ami már bejáratott széria. Azt nem nerfelik.

Lehet most kellene elkezdenem a francia ágat. 😊

Az M103 ugyanazért lesz nerfelve mint a T110, a nagy tûzgyorsasága miatt. Még a legtöbb tier 8-as heavynél is nagyobb a tûzgyorsasága, a 400-as átlagsebzése mellett. De olyan nagyon sokat nem hiszem, hogy veszíthet majd. Most 5,5 a RoF-ja az M58-al, szerintem majd 5 körül lesz.
A T110-nek olyan 5,8-6 körül lesz.
Ezeken mást felesleges bántani. Ha piszkálják a célzási idõt, menet közbeni pontosságot, fordulékonyságot, akkor tényleg nem lesznek jók semmire.
A nerf sajnos nem csak arról szól hogy mi túl erõs és mi nem.
A Hellcat erõs lenne Tier 6-ban? T4-es Grille 1 lövéssel kiszedi.
A T-50-es széria mozgáskultúrája persze tök fair...
Gyanítom túl sokan funolnak az M18-cal (persze a Trololo az úgy jó ahogy van) és ezért fogják nerfelni (már ha igaz egyáltalán, mert linket még nem láttam errõl).

https://wotinfo.hu

Vicces gyerek vagy te... Lövöldözöd a csapattársaidat, anyázol, bazdmegolsz, zsidózol, végig a bázison játszadozol... Meséld el nekem, hányszor lõttél ellenfélre? Szerencséd, hogy felidegesítettem magam a hülyeségeiden meg a stílusodon, mert most felraknék egy replayt, hogy mit is csináltál...
Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De jó hogy hagyom a német tank ágat a picsába, és neki vágtam a KV3-nak...de persze fogadjunk hogy ezt a tank ágat is majd csak elcseszik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Königstigrincs
nem igaz milyen béna magyar játékosok vannak.. ma megint hülyék ellen kellett harcolnom

"Mi a faszért kellett elõre rakni?"

Múltkor kitárgyaltuk, mert OTT volt a tervek szerint.

Szóval tekintsd úgy, eddig buffolva volt 😄

Hát remélem akkor ez is pont annyira fogja csak "helyrerakni az erõvoszonyokat" mint a franciákat nerfelõ patch. Lorraine és Batchat azóta is uralják a T8-T9 med világot.

Amúgy az amcsik kijövetele óta volt már egy patch, aztán nem nyúltak az amcsi tankokhoz, tehát nem látják annyire sürgõsnek hogy változtassanak rajtuk. Nem hinném hogy túl erõs lenne a nerf. Lorraine annyira erõs volt annó hogy rögtön a megjelenés utáni patchben nerfelték.

Ezek a tankok neked erõsnek tûnnek? A mátyással szoktál platoonban menni, vagy mi van? <#eplus2>

A t110 az egyetlen, amitõl megijedtem mindig, nade az egy 10-es heavy. Attól el is várom, hogy megijesszen. 😊

Amúgy honnan van ez at infó? Nem találom sehol az eredetit.

Nagy cheat volt ez az amcsi patch, csakúgy mint a francia annak idején. Ideje volt már rendberakni az erõviszonyokat.

Egyébként a T110 tud egy kis rof-ot meg célzási idõt veszíteni anélkül, hogy belerokkanna. Az M103 viszont végképp semmi különös, nagyon ésszel kell vele játszani.

A szavaidból semmi más nem süt, csak a rosszindulat és a "dögöljön meg a szomszéd tehene" mentalitás. Ne lepõdj meg ha ezt kifogásolni fogják.

Mindjárt gondoltam.

Ó ne! A pici E-50nem!Most kezdtünk barátok lenni<#szomoru1>

WOT nick: tepi1

És ez miért fontos, hogy meglegyen? Azért mert nincs meg már nem is mondhatok róla véleményt, nem számít, hányszor futottam össze vele stb... hagyjuk már.
Ez olyan, minthogy nem kell mesterszakácsnak lennie senkinek, hogy meg tudja mondani egy kaja ízlik e neki vagy sem.

Ment a plusz 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na még egy fogalmatlan, akinek meg sincs egyik tank sem.

Végre nerfelik õket. 😄
Remélem csak annyira gyorsulnak és fordulnak majd jól mint a másik "all-around" tank az is7 és azt a nevetséges 8 sec alatti töltésidõt is feltolják olyan 10 - 11 sec közé aztán helyre is állt a balance! 😊 Bár nem hiszem, hogy a wg meglépne ilyet, valószínû lentebb vesznek valami láthatatlan szerver oldali értékbõl aztán csá....

noname23
xD

Most el kell adnom bazzz, tuti mert KT is próbáltam megtartani de nagyon nem happy az állandó fireworks biztos úgy gondolták túl sok Tier9-es van ezért leselejtezzünk párat.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Pluskast
A kigyulladás egy dolog annak mértékét még lehet csökkenteni, de hogy állandósulni fog a motor kilövése az 100%! Mint tudjuk a német tankok legkönnyebben kiszedhetõk csak az alhasukba kell lõni, és ugyebár pont ott van/lesz a váltó😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ejj....most szerváltam meg JT-t erre már állítgatnak az amúgy se alacsony hull-ján....persze, miért is ne😊
pont tegnap indultam el hellcat fele h majd funoljak vele....erre nerfelik, hellcat után t30 lett volna a cél...épp h összeszoktam m103-al, és 1 hét lett volna h kellõ kreditet összekaparjam és megvegyem t110-t erre nerf nerf nerf....de jó 😊

annyira jó idõpontra idõzítettem mindent....mondjuk öröm az ürömben h JT-n kívül nem dobtam ki 1 fillért se a tankokért így nem ért volna atom nagy csalódás patch után, de azért dühítõ :/
próbáld ki a 100assal, nekem bejött

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Sziasztok

A KV-3 nevû csodára milyen ágyút mert a D-25T nekem nem jön be sehogy drága lõszer és az átütés karcsú

Az fejlett orosz precíziós ipar és a zseniális, szabad mérnökeik már akkor kifejlesztették az automata sebességváltót, amit aztán átadtak az amerikaiaknak is, mert ilyen kis rendes gyerekek azok. A franciáknak pedig egysebességes tankjaik voltak, mert a megadáshoz nem kell váltó.

popey8
Rohadjon meg megint a WG. Már csak 5k xp és meg van az e75. Tök happy voltam, hogy végre meg lesz. Na mondom, most végre bosszút állhatok mindenkin ezzel az egekig magasztalt géppel. Erre mit ad isten, a WG megint kitol velem. Azért reménykedem benne, hogy nem fog sokszor kigyulladni attól, hogy a sebességváltó elõre kerül. Bár ez csak hiú ábrád, ugye?

noname23: Én úgy tudom, hogy a Shermaneknek is van és az is elöl.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tono34
Lehet most kellene megvennem az E75-öt.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pluskast
Egyébként a 7.4-ben átdolgozzák a JT damage modelljét is. Többek között egy magasságba emelik a testet a KT-val, ugyanis most valamivel alacsonyabban van.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

noname23
Ez milyen kamu a többi tankon nincs sebesség váltó csak a németeken.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

M103-at nagyon sajnálom, kár érte!
Abban a cirka 1 hónapban, ami még hátravan a peccsig, jobban ki kéne élveznem, mert utána lehet felejtõs lesz szegény...
Csak a célzási idejéhez és a pontosságához ne nyúlnának legalább!

Most õszintén... az M18-on mégis mit nerfelnének? Most is úgy kell rá vigyázni mint a hímes tojásra! Elvesznek a sebességébõl? Csökkentik a látótávját vagy a camoját? Mert nagyjából ezek miatt játszható egyáltalán a kis dög... Kevés T-50-2-es van a játékban és ez frusztráló vagy mi???

https://wotinfo.hu

Erõsítik? Meglepne, mert nekem semmi bajom nem volt vele. Igaz lassú, tohonya, de nem olyan szar, mint aminek sokan mondják.
Hellcat volt a pénzfarmos járgányom erre most elbasszák szegényt. Kíváncsi vagyok mit állítanak rajta.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Akkor õ el is adhatja.