418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #199583 Attól félek én is. Így csak megmaradsz bohócnak. -
lammaer #199582 Akkor mostantól legyél minden CWn, nehogy elszalaszd a pillanatot.
(a klánvezírtől meg bezsebelem a fejpénzt, hogy csináltam egy permanens CW embert :D )
Amúgy nem is értem, a CWn nem rohamozunk, múltkor is be kellett bújni a házak közé, és ott magyarázta a parancsnok, hogyan bújjunk el minél jobban :D -
Oddball29 #199581 Hát, majd ha látlak első sorban rohamozni normális tankkal CW-n, akkor én se piszkálódom. -
lammaer #199580 Ha neked nincsenek játékstílusbeli preferenciáid (mert az a mérvadó, pl jobban szeretek ölni mintsem hagyni hogy mások oljenek miközben fórumozok a másik ablakban :)), akkor praktikusan a med ágon menjél.
Csak azért, hogy elkerüld a med-light-med legénység konverziót, plusz igy a skilleket is a medre gyúrod (pl nem kamot raksz először, amit egyébként scoutra muszáj elsőnek választani). -
Dezinter #199579 ÁÁ de utálom ezeket a kv-kat simán átkéne lőnöm bár lehet rossz helyen lövöm( lánctalpon a páncélt ott elméletileg kisebb neki) de 5 ből 1-2 ha sebez(HA). -
lammaer #199578 Pedig már TÖBBször is voltam :D
Na jó, a TÖBB az sigorúan az "egynél több" értelemben.
Amúgy szórakozásból játszom, szóval sztem az normális hogy azokat tolom amik az én kezemben jobban muzsikálnak, ami meg nem jön be, megy a levesbe.
Ha mazochista lennék, akkor is inkább a mellbimbómra akasztott láncokon himbálóznék a plafonon minthogy valami übergagyi tankal baromkodjak egy játékban :D -
bekescsaba #199577 szerintetek light vonal vagy med vonal a jobb a kínai med 10-es útjának? -
lammaer #199576
-
lammaer #199575 "Én azt nem értem, hogy miért nem tökmindegy ki lövi ki az ellenfelet, amíg nyerünk? Az a minimális xp semmit nem oszt, nem szoroz."
Utóbbi időben úgy tapasztalom, a kill irreálisan sokat számít a véglszámolásban. -
TomDantes #199574 De még ez se lenne baj...de hogy kis tier-ben komolyan növények vannak...hát az első percbeb vesztettünk három tankot, mert egymást lőtték ki. Kapásból. Legalább a pirosat lőnék, ne a zöldet. -
TomDantes #199573 Áh, erre nem pazarlok. De előtte szimpla PzIII frontjáról lepattant minden lövés. De legalább gyors , az igaz -
Oddball29 #199572 Ja, emlékszem. Ami nem apró autoloaderes troll tank vagy aktuális OP vacak, az már Lammaert már nem is érdekli. Kláncsatára meg sose jössz be. -
Nazarov77 #199571 Jó oda vacak, ha van fölös pénzed vegyél bele APCRt azzal már mindjárt 130mmert üt át. -
TomDantes #199570 Jó persze..tudom ilyenkor scout-olni kéne vele...de broáááf -
TomDantes #199569 Hm. Most rakott be tier 8-ba a 81-es átütésű ágyúval...poén. -
Dezinter #199568 MM csoda első játékom Pz38Na-val elsőre berak artyt top tanknak de jó .-.O -
foxbat88fx #199567 remélem sok kv-1s lesz.... úgy fogom őket égetni 500 méterről stuggal hogy azt se tudják mi van :D ha meg meg is látnak úgy sem találnak el :) ha meg eltalálnak akkor letalpalnak xd -
Nazarov77 #199566 Stock ágyúval? Mert az elég gagyi, viszont a Chi-ha ágyújával elég jó. Sokkal jobb mint az amcsi stuart. -
KV-1S ftw! -
TomDantes #199564 Tyű. Erről a Made in china Stuart-ról mi a véleményetek? Vicces hogy a vele egy tierű tankokról úgy pattog mint a kecsekeszar a deszkán. -
csoszi87 #199563 Én általában tankot húzok, vagy pénzt farmolok.
Csak Funból nem játszok 1 tankkal sem.
Kivétel a Cw, század.
Tehát (főleg ha olyan a tank, amit rühellek, és szeretném átugrani) akkor nekem számít az a pici xp is.
Ha meg olyan a tank, amit szeretek, akkor azért szeretnék vele jó statot.
Majd ha nem tolnak ki a fedezékből (mert neki az a kedvenc helye), akkor én is elkezdek azon gondolkodni, hogy udvarias legyek ismét. -
foxbat88fx #199562 hát ebből nem lesz féláras VK3001P :/ sebaj... farmolok majd Stug III-al -
Ez hülyeség, normális ellen számolja, hogy épp kifogyott a francia tank, inkább neked kellene figyelned, hogy "baszki, francia van mögöttem, aki ha kitáraz, le fog lépni"... Talán előre is kell gondolkodni. -
Szpecnyaz #199560 +70% lóvé a KV-1Sel? Remélem Lammaer is arra gondol amire én :D. -
stoppos #199559 Én azt nem értem, hogy miért nem tökmindegy ki lövi ki az ellenfelet, amíg nyerünk? Az a minimális xp semmit nem oszt, nem szoroz. -
hjt #199558 Kint van a hétvégi akció :
Special - Leningrad: The Siege is Broken!
-
csoszi87 #199557 Most jut eszembe:
Miről beszélünk? Killsteal?
Olyan játékban, ahol hiába vagytok csapatban 15-en, mind a 15 a saját érdekeit tartja szem előtt.
Mit sem törődve a másikkal belezúg a tűzvonalba, hogy 1et kilőhessen. (Azután beírja, hogy hülye vagy, mert nem figyeltél rá is)
Leszarja, hogy hány killed van, az utolsó neki kell.
(Még akkor is odalő, ha tudja, hogy lehet véletlenül téged talál el. Volt már rá példa, hogy épp a 6. killem körül köröztem, amikor véletlen kilőtt a csapattárs)
Úgy áll meg/úgy áll oda a sarokhoz, hogy más véletlenül se tudjon elférni mellette.
Hiába spotolom az artykat 1 percig, nem lőnek oda a miéink, mert ők az 5 mp-vel hamarabb spotolt heavyket lövik.
Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy mivel az xp a sebzés után jár, és mivel mindenki azért küzd, hogy neki több legyen, így 1 ideje már engem sem érdekel, hogy kinek a prédájába lövök bele.
Az utóbbi időben már nem is lehet olyat látni, hogy valaki átadja a killt a topgunhoz. De ha még ő át is adná, biztosan lesz rajta kívül 3 aki meg leszarja és csak azért is odalő.
Tehát ebben a játékban etikai kódex alapján játszani és utána erről vitatkozni a fórumokon eléggé érdekes.
Ha van esélyem rá, hogy több xp-t szerezzek, akkor odalövök már én is. -
lammaer #199556 Nyilván, armor nélkül sztem más tankkal se állsz oda vagizni :)
Többnyire ez nem 1vs1 lovagitorna, gondolom te is öltél már meg olyan ellenfelet akit mások kezdtek el előbb lőni :)
Azért egy 1000-1500 Hps tank kivégzését én nem tekinteném továbbra se killstealnek, se azt hogy a kitárazás után franciska visszavonul és nem várja meg hogy az ellenfél a következő 40-50 másodpercben szépen egyenlítsen rajta. -
Nazarov77 #199555 Type T-34el voltam és rámjött 3db T5ös tank: T-34,T1 heavy meg egy M7. Elintéztem mind a hármat csak sajnos utána hátba lőtt egy ünneprontó T-25 :D
-
Oddball29 #199554 Akkor is kell neki valaki, aki legyengíti a prédát, vagy fogja a lövést. -
stoppos #199553 Hát városban esetleg, de amúgy könnyen artycsemege lehet egy elöl bujkáló franciska. -
Toweliee #199552 Mindegy. Ez inkább rape szituáció, mint csikicsuki. A legtöbb francia használja az újratöltés gombot, ezt észre kell venni és bele kell kalkulálni. -
Toweliee #199551 Nem hátrálsz ha 3 ellen van veled szembe? Milyen csikicsukira gondolsz egy 1 vs 3 szituációban? -
Szpecnyaz #199550 Főleg ha rájönnek hogy a francia éppen táraz és két legyet üthetnek egy csapásra. Gondolom sokat játszottál velük eddig. -
lammaer #199549 Ebben mondjuk van vmi, voltam már ilyen helyzetben és jól esett hogy a hátam mögött az éppen tárazó lorrie csúnyán nézett az ellenre és ezért azok nem mertek jönni.
Másfelől, én számolom mennyit táraztak ki, és irgalmatlanul kimegyek egy high tier franciára még akkor is, ha tudom hogy a vele lévő másiktől bekapok 1-2 lövést.
Plusz a franciák tudják, hogy általában ŐK a prioritásos célpont ilyen esetekben. Meglepő módon még a gyökerebbje is pillanatokon belül célpontot vált, ha megjelenik egy francia revolveres. -
FosTalicskaa #199548 Amit sok csigaevő, de nem csak ők hanem sokan mások is képtelenek felfogni az az, hogy néha pusztán egy tank jelenléte is megmenthet egy adott szituációt.
pl: Egyedül vagyok 3 tank ellen, mögöttem van valaki aki kitárazza az ellent és szépen otthagy, mert őnagysága nincs betöltve, nem akar lövést beszedni, meg menstruál, meg fáj a feje, és szépen lelép. A 3 tank látja, hogy: "Hopp ez a hülyegyerek egyedül maradt, akkor menjünk rá!" Seperc alatt elintéznek, majd mire a nagy hős visszajön, (már ha visszajön, általában nem szoktak) addigra ők is szembekerülnek a sokszoros túlerővel és annak rendje és módja szerint követnek a post-mortem módba... Ellenben ha ott állt volna végig mellettem akkor már nem fognak felbátorodni és rusholni, hanem szépen belemennek a csiki-csuki helyzetbe és úgy már egész jól lehet fogni a túlerőt, míg a másik oldalon a csapat többi része talán nyerhet... -
lammaer #199547 Kleptoparazita 
Mindamellett hogy sztem se killstealelősek a franciák.
Csak ők tényleg úgy működnek, hogy betáraznak, megvárják amíg egy tank olyan HPra kerül ami megölhető - ez mondjuk AMX 1390 esetén 1000 hp körüli - és akkor rontanak rá, kitáraznak és megölik.
Ez persze tűnhet killopásnak, mivel tudat alatt az emberek az egy tárat az egy lövéssel azonosítják (olyan gyorsan lezajlik), gyakorlatilag még percekig szöszölnének azzal az 1000 HPs tankkal, ha a kleptoparazita nem végezte volna ki. -
TiborTamas #199546 Intel Extreme Masters live stream -
Oddball29 #199545 Érdekes, mert az autoloaderes tankokkal nekem eddig több átlagsebzésem volt, mint az ugyanolyan szintű normál tankokkal. Viszont a WR-em gyengébb, mert nem tudok úgy velük területet foglalni és tartani.
Szóval ez a kleptoparazita életmód nekem sem jön be. -
bekescsaba #199544 Elnézést, hogy beleszólok ennek a reménytelennek tűnő vitába, de csoszival kell egyet értsek. Én francia fan vagyok, megvan mindenem tőlük. Ezért ki merem jelenteni, hogy ismerem francia a tankokat, képességeiket.
Mi értelme meghalni (hacsak nem jelent előnyt) egy olyan tankkal, amellyel nem tudsz harcolni?
Kedves Plata, milyen előny származik abból, hogy egy üres tárral rendelkező tankkal az első vonalban ellenséges tűznek kitéve magunkat várjuk, míg betölt a kazettás tár? (persze rendkívül speciális esetben igen lehetséges ebből előnyt kovácsolni, ha mondjuk egy bekapott lövést te még túlélsz, megmentve ezzel a társadat a haláltól, de randomról beszélünk)
Kérlek indokold meg.
Az a bajom, hogy itt mindenki csak kijelent, hülyeségeket ír, és féligazságokat szajkóz, de nem érvel. Szívesen meghallgatom az indokaid.
A franciák nem dogfight tankok, kerülni kell velük az ilyen helyzeteket.
De ami miatt írtam.
Szerintetek light vagy a med vonal a járhatóbb a kínai 10-es med irányába?