banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Elnézést, hogy beleszólok ennek a reménytelennek tűnő vitába, de csoszival kell egyet értsek. Én francia fan vagyok, megvan mindenem tőlük. Ezért ki merem jelenteni, hogy ismerem francia a tankokat, képességeiket.

Mi értelme meghalni (hacsak nem jelent előnyt) egy olyan tankkal, amellyel nem tudsz harcolni?

Kedves Plata, milyen előny származik abból, hogy egy üres tárral rendelkező tankkal az első vonalban ellenséges tűznek kitéve magunkat várjuk, míg betölt a kazettás tár? (persze rendkívül speciális esetben igen lehetséges ebből előnyt kovácsolni, ha mondjuk egy bekapott lövést te még túlélsz, megmentve ezzel a társadat a haláltól, de randomról beszélünk)

Kérlek indokold meg.

Az a bajom, hogy itt mindenki csak kijelent, hülyeségeket ír, és féligazságokat szajkóz, de nem érvel. Szívesen meghallgatom az indokaid.
    A franciák nem dogfight tankok, kerülni kell velük az ilyen helyzeteket.

De ami miatt írtam.

Szerintetek light vagy a med vonal a járhatóbb a kínai 10-es med irányába?