A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csoszi87 #199557 Most jut eszembe:
Miről beszélünk? Killsteal?
Olyan játékban, ahol hiába vagytok csapatban 15-en, mind a 15 a saját érdekeit tartja szem előtt.
Mit sem törődve a másikkal belezúg a tűzvonalba, hogy 1et kilőhessen. (Azután beírja, hogy hülye vagy, mert nem figyeltél rá is)
Leszarja, hogy hány killed van, az utolsó neki kell.
(Még akkor is odalő, ha tudja, hogy lehet véletlenül téged talál el. Volt már rá példa, hogy épp a 6. killem körül köröztem, amikor véletlen kilőtt a csapattárs)
Úgy áll meg/úgy áll oda a sarokhoz, hogy más véletlenül se tudjon elférni mellette.
Hiába spotolom az artykat 1 percig, nem lőnek oda a miéink, mert ők az 5 mp-vel hamarabb spotolt heavyket lövik.
Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy mivel az xp a sebzés után jár, és mivel mindenki azért küzd, hogy neki több legyen, így 1 ideje már engem sem érdekel, hogy kinek a prédájába lövök bele.
Az utóbbi időben már nem is lehet olyat látni, hogy valaki átadja a killt a topgunhoz. De ha még ő át is adná, biztosan lesz rajta kívül 3 aki meg leszarja és csak azért is odalő.
Tehát ebben a játékban etikai kódex alapján játszani és utána erről vitatkozni a fórumokon eléggé érdekes.
Ha van esélyem rá, hogy több xp-t szerezzek, akkor odalövök már én is.