A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #199548 Amit sok csigaevő, de nem csak ők hanem sokan mások is képtelenek felfogni az az, hogy néha pusztán egy tank jelenléte is megmenthet egy adott szituációt.
pl: Egyedül vagyok 3 tank ellen, mögöttem van valaki aki kitárazza az ellent és szépen otthagy, mert őnagysága nincs betöltve, nem akar lövést beszedni, meg menstruál, meg fáj a feje, és szépen lelép. A 3 tank látja, hogy: "Hopp ez a hülyegyerek egyedül maradt, akkor menjünk rá!" Seperc alatt elintéznek, majd mire a nagy hős visszajön, (már ha visszajön, általában nem szoktak) addigra ők is szembekerülnek a sokszoros túlerővel és annak rendje és módja szerint követnek a post-mortem módba... Ellenben ha ott állt volna végig mellettem akkor már nem fognak felbátorodni és rusholni, hanem szépen belemennek a csiki-csuki helyzetbe és úgy már egész jól lehet fogni a túlerőt, míg a másik oldalon a csapat többi része talán nyerhet...