418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #200895 Jaja. Ott ül a garázsban, lámpácskával a fején. Gondoltam majd használom platoonban, de az meg olyan, mint a Hofi viccben. Majd ha egyszer lesz platoon... :) Az E-50M is csak ott csücsül. -
Hát nekem ez a T-43 eddig mint a gyufa úgy ég. Mondjátok, hogy a nagyobb ágyúval, motorral sokkal jobb lesz, mert most még elég gatya! -
lammaer #200893 Detto, én megtartottam a T54-et legénységestül, és a T62-t egy 75%-os brigáddal húztam amíg meg nem lett a lámpa. Azóta csak néha-néha gurulok vele egyet, de semmi nagy élményem nem kötődik hozzá. Teszi a dolgát tier10ben, de csak ennyi.
@Simulacrum: ne nagyon sajnáld a t62-t, a t-54 az istenkirály, a t-62 meg olyan semmi extra. Ha mát Tier 10 med, akkor a bat egyértelmüen az űber :) -
stoppos #200892 Pont ezért nem is pakolásztam sehova a T-54-es emberkéket. A T-62-nek ki kellett szenvednie a saját legénységét. A pörsi a T20 után tényleg nagyon furcsa. A T20 legalább gyors volt. -
Totál így voltam én is velük, ugyanezeket éreztem eddig, bár T-54-em még nincs, de a Pershing után a Patton... OMG, fullosan is szenvedtem vele, eladtam inkább, minek menjek tovább, úgysem érdemes a t10. A legények átmentek T32-re, ott jól érzik magukat :)
A T-43 WR szerint nálam nem volt erős, de nem éreztem rossznak, vagyis élvezetes volt a t-34-85 után. -
Simulacrum #200890 Csak megerősíteni tudom a leírtakat. Az egyik legmagasabb winrátám a Pershinggel van úgy, hogy rengeteg tankkal játszottam már. Nehéz megmagyarázni miért, mert tényleg semmi kiemelkedő nincs a tankban, de mégis jól ment vele és élveztem vele a játékot végig. Nagyon vártam a Pattont és óriási csalódás volt teljesen kifejlesztve is. Eladtam és elindultam az orosz med ágon. Sokan dicsérik a T-43-at, nekem az szenvedés volt. A T-44-et én jobb tanknak érzem, mint a Pershinget mégis kicsit rosszabb a statom vele, ettől függetlenül én csak ajánlani tudom. A T-54 viszont A MED. Pattog és ezt imádom, talán a legjobb camoja van az összes magasszintű med közül ezért hiába jobb a Patton látótávja mégis ezzel tudok jobban spotolni.
Mivel nem prémiummal játszom ezért nem valószínű, hogy veszek 10-es medet majd, de nem lesz könnyű dönteni, ugyanis a T62 tényleg jónak tűnik azzal a fegyverrel, de nagyon zavar, hogy kisebb a páncélja és egyáltalán nem pattog, így tudom, hogy agresszív játékosként nekem nagyon nem menne. Illetve a T-54-et tuti nem adnám el, más legénységem meg nem lenne bele, 75%-osakkal pedig tuti nem vágnék bele. Az M48-ra legalább meglenne a Patton legénység, hátha jobb, mint az M46. Szóval ha lesz tesztszerver egy próbát teszek velük, de szerintem maradok én a T-54-nél. -
Bmsrt n2 #200889 Hát igen,mennyivel barátibb amikor top tank vagy a Kv-1S-el és 1 lövésezed a T5-Td-ket meg a kis lihtokat,meg a medeket.
-
Jó, rá kellett költeni egy kis aranyat, de a 122-es nélkül elég fos az a tank. -
AMDROBI #200887 Mikor lesz free-ből 17000????Soha....:(
-
Én hozzá sem nyúltam amíg ki nem húztam free-ből a 122-est, de t8-ban azzal is okosban kell nyomni, mert két lövéssel szétszednek:) -
AMDROBI #200885 Ahhhh.KV1S tier 8-asokkal szemben tehetetlen,és ez a szar game mindig oda tesz be.Ráadásul nincs meg a 122 mm-es ágyú sem,és így nem is lesz meg sosa,,,Kezd elegem lenni.A Nagy tankok kilóméterekről látnak és lőnek.Azt sem tudom honnan jött az áldás,így elég frusztráló a játék... -
T21-tok jo ez a tank, legutobbi meccsben deritem az ellent aktivan/passzivan, latom a mapon hogy mindenki kozt atevickelve robog a T-50 a 3 SPG-nk fele. Csapattarsaim szamara az atlag WOT jatekosok szinvonalanak megfeleloen lathatatlan volt vagy tojtak ra, igy a palya masik vegerol padlogaz vissza.
Ketto spg menekulore fogta a harmadik allt vagy 3 percig egy helyben mire kilottek (kozben a T-50 is elpatkolt de spotolta oket vagy 1 percig keringve korulottuk). Kerdeztem hogy miert allt mint f*** a lakodalomban es miert nem huzta a belet mind a tarsai, valasz: miert en mi a sz*rt csinalok, nekem marmint NEKEM az a dolgom hogy megvedjem (???)
Mondjuk ilyen amator-gyujto klanbol valo volt (TURK / TURKS?) az illeto.
-
Bmsrt n2 #200883 Semmi szerencse,a Minszki állatkert csimpánzai számára berakott, véletlenül a játékban hagyott Spg-vel játszik ez az aprómajom,ennyi a megfejtés.
(a Su-26 platoonosokat alapból azonnal tiltózom,90%-ban gyökerek,tankkal 40akarhány%,de emmellé egy Su-26 több száz-ezer csata 70körüli%) -
Februar 1-en.
#200874: nah, azt gondoltam latok egy jo low tier csatat, erre a pedo agyonlott mindenkit gold-al. -
Nem szerencsés, egy igazi low szar. Su-26-al hozza a winratet. -
Renegade #200880 55€-ért ment el a német e-bayen
-
R3nton #200879 beteg:D bár jó sok arany volt betöltve neki -
marchizor #200878 a legszerencsésebb játékos?
797 effi, 60% win ratio
-
http://wiki.worldoftanks.com/PzKpfw_II_Ausf._J -
Tessellia #200876 Amikor kölnben volt az a fesztivál akkor szórták a jónépnek a helyszínen Pz2J-t tartalmazó kódokat. -
Megtudná majd nézni valaki ezt a replayt, valami elkerülte a figyelmem mármint sérülés , mert nem tudtam mozgatni az ágyú csövet ,de ráutaló jelet nem találtam mi lehetett a gond, futottam utána egy másik kört ott jó volt.
R e p l a y -
Renegade #200874 PzIIJ
Marha jó, kell egy ilyen :-) -
Plata #200873 Wow.
-
Renegade #200872 80-as páncél tier3-ban :-) -
Plata #200871 -
Plata #200870 Klassz,vacakol ez a szar képfeltöltés.
-
Plata #200869 -
Plata #200868 Mi az a Pz2J?
És hogy tudok én kifogni ilyen hülye csapatot mindig?
-
Renegade #200867 hogy a viharban tudtak egyesek PzIIJ-t szerezni? o0
Rohadt mázlisták :-( -
atee73 #200866 "Keress rá a "szar" szóra a fórumban, minden tankra írja vki hogy szar :)"
az ilyen beszolasok miatt jarok ide.... 
-
hellokitty92 #200865 A t54 a drága lőszer miatt eszi a kreditet. A patton meg a 0 páncél miatt, mert minden sebzést beszed... szóval szerintem ugyan ott lennél velük.:D
Nekem a patton óriási csalódás a perzsa után. Az egy nagyon jó tank volt t8-ban, amivel az mm is nagyon megbocsájtó. Gyakran került top tier tanként a csatába. A patton meg t9-be már kevés. Lassú, idegesítően pontatlan ágyúval és minden lövés viszi a drivert, ha a motortérbe megy, akkor meg instant gyullad. Top gunnal 200m-ről simán képes körbelövöldözni egy oldalával álló masut, olyan mint egy shotgun. Messze ez benne a legidegesítőbb.
Stocként brutálisan szar - mondjuk ez minden t9 medre igaz. Én végül 10k free-t nyomtam az ágyúba, de addig végigjártam a poklot, ilyen 1200-as átlag dammage-l.:D:D De így is volt csata amiben több sebzést vittem be, mint a 3-as is7 platoonunk összesen, úgy, hogy a sor legalján voltam. Még mindig 48%-os a win rátám vele, egyszerűen nem hagy nyerni. Nem is tudom mért megyek vele, csak legénységhúzásra használom a 2. med ágig. Utána biztos eladom a fenébe, akár megvan a patton 2-re az xp a duplákból, akár nincs. A tankot én csak "kurv@ @nyád"-nak becézem játék közben.:))
A patton 2 teszten olyan semmilyen érzést nyújt, a t62 viszont egy igazi ízig-vérig med. Nagyon bejön, csak nincs kedvem egy újabb med ágat 0-ról elkezdeni miatta.
Szóval szerintem orosz... szerintem...:) -
Uviarka #200864 Ezek a gönygyszemek 5263 mecs és 1827 kill:) Épp t54el volt ott amivel már le tolt 872 csatát és 337 kill.Én se vagyok egy jó jatékos de azért ez vicc hogy mitélvez az ilyen hogy bemegy egy csatába és kb elsö percbe meghal sebzés nélkül. -
lammaer #200863 Keress rá a "szar" szóra a fórumban, minden tankra írja vki hogy szar :)
Sztem semmiben sem jobb a pershing mint a T44. Egyiknek sincs páncélzata, átlagos MED mintkettő, a T44 viszont úgy rémlik sokkal laposabb, nehezebb eltalálni.
A t44 amorackje régen nagyon érzékeny volt, én wet rackkal toltam végig, de azóta sztem kapott buffot.
Pénzt egyikkel sem fog keresni prém nélkül, ebben sincs különbség. -
Kubukli #200862 Pontosabban: kószi, csak egyre bizonytalanabb vagyok a T44-el kapcsolatban. Egyre többen szidják. -
Kubukli #200861 Köszi, de egyre bizonytalanabb vagyok a T44-el kapcsolatban. -
lammaer #200860 Az is.
A t54 viszont sokkal jobb. -
Kubukli #200859 Na tessék! -
Kubukli #200858 Mindenki követ el hibákat. 
De akkor már...
Mivel prémiumot és gold-ot nem veszek, ezért a tier VIII-ban sokáig fogok vergődni.
A T54 szimpatikusabb, de állítólag eszi a creditet. Mi a helyzet a Pattonnal? -
lammaer #200857 Pontosan nem tudjuk, elvben úgy tűnik megint él (főleg a legutóbbi XP event kapcsán jött elő hogy t5 scoutokkal értek el nagy eredményeket az emberek, gyaníthatóan ezért).
De jelen adatoknál ez a tier bónusz irreleváns - ahogy ítam, gyakorlatilag TELJESEN arányos az XPd a sebzéssel.
Ergo nem látom, hol az a nagy bónusz amire azt írtad hogy neked "senki ne mondja hogy kill allra nincs olyan :D". -
Uviarka #200856 Sziasztok.Valaki nem tudna egy kis leirást adni a t44 el hogy hogyan tudnám jol használmi?nagyon nem megy vele pedig már a nagy löveg is rajta van,pedig az eddigi orosz med tankokkal egész jól elvoltam de itt a nagyfiuk között nem tok érvényesülni.