banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Csak megerősíteni tudom a leírtakat. Az egyik legmagasabb winrátám a Pershinggel van úgy, hogy rengeteg tankkal játszottam már. Nehéz megmagyarázni miért, mert tényleg semmi kiemelkedő nincs a tankban, de mégis jól ment vele és élveztem vele a játékot végig. Nagyon vártam a Pattont és óriási csalódás volt teljesen kifejlesztve is. Eladtam és elindultam az orosz med ágon. Sokan dicsérik a T-43-at, nekem az szenvedés volt. A T-44-et én jobb tanknak érzem, mint a Pershinget mégis kicsit rosszabb a statom vele, ettől függetlenül én csak ajánlani tudom. A T-54 viszont A MED. Pattog és ezt imádom, talán a legjobb camoja van az összes magasszintű med közül ezért hiába jobb a Patton látótávja mégis ezzel tudok jobban spotolni.
    Mivel nem prémiummal játszom ezért nem valószínű, hogy veszek 10-es medet majd, de nem lesz könnyű dönteni, ugyanis a T62 tényleg jónak tűnik azzal a fegyverrel, de nagyon zavar, hogy kisebb a páncélja és egyáltalán nem pattog, így tudom, hogy agresszív játékosként nekem nagyon nem menne. Illetve a T-54-et tuti nem adnám el, más legénységem meg nem lenne bele, 75%-osakkal pedig tuti nem vágnék bele. Az M48-ra legalább meglenne a Patton legénység, hátha jobb, mint az M46. Szóval ha lesz tesztszerver egy próbát teszek velük, de szerintem maradok én a T-54-nél.