A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #200865 A t54 a drága lőszer miatt eszi a kreditet. A patton meg a 0 páncél miatt, mert minden sebzést beszed... szóval szerintem ugyan ott lennél velük.:D
Nekem a patton óriási csalódás a perzsa után. Az egy nagyon jó tank volt t8-ban, amivel az mm is nagyon megbocsájtó. Gyakran került top tier tanként a csatába. A patton meg t9-be már kevés. Lassú, idegesítően pontatlan ágyúval és minden lövés viszi a drivert, ha a motortérbe megy, akkor meg instant gyullad. Top gunnal 200m-ről simán képes körbelövöldözni egy oldalával álló masut, olyan mint egy shotgun. Messze ez benne a legidegesítőbb.
Stocként brutálisan szar - mondjuk ez minden t9 medre igaz. Én végül 10k free-t nyomtam az ágyúba, de addig végigjártam a poklot, ilyen 1200-as átlag dammage-l.:D:D De így is volt csata amiben több sebzést vittem be, mint a 3-as is7 platoonunk összesen, úgy, hogy a sor legalján voltam. Még mindig 48%-os a win rátám vele, egyszerűen nem hagy nyerni. Nem is tudom mért megyek vele, csak legénységhúzásra használom a 2. med ágig. Utána biztos eladom a fenébe, akár megvan a patton 2-re az xp a duplákból, akár nincs. A tankot én csak "kurv@ @nyád"-nak becézem játék közben.:))
A patton 2 teszten olyan semmilyen érzést nyújt, a t62 viszont egy igazi ízig-vérig med. Nagyon bejön, csak nincs kedvem egy újabb med ágat 0-ról elkezdeni miatta.
Szóval szerintem orosz... szerintem...:)