418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fityusz
    Te jó ég lassan 100 ezret beleölt a játékba, én még csak olyan 15 körül járok, ehhez képest amatőr vagyok :D
  • pointer4
    Onnan tudom, hogy a WG nem fog egyhamar tönkremenni, hogy ilyenekkel találkozni XD

http://worldoftanks.eu/community/accounts/506694314-dakota1964/
  • stoppos
    Nincs is annál szebb, mikor a type-ot oldalbavered mondjuk a KV2 derpjével. Beeeeng, bájbáj tájpi... :)
  • Random_
    Ha tehetem, akkor azt lövöm a tigrisnél, és úgy általában a legtöbb tanknál amelyiknél tudom a helyét. :) Pont ezért...
  • fityusz
    Köszönöm a megoldás, bevált a dolog!
  • stoppos
    Store és a felugró ablakban bal oldalt ott a menü. Consumables- Magyarul nem tudom.
  • fityusz
    Valaki elárulná, hogy hogyan lehet a fogyócikkeket felhalmozni a depómban? Próbáltam trükközni tier 1-es vétel, fel rá a 3 fogyócikk, elad, megy a depóba a 3 fogyócikk, de ha új tankot veszek, akkor a depóbol rakja rá a 3 fogyócikket ez a gondom.
  • Oddball29
    Januári winrate-ek tankonként.
  • Oddball29
    Bye-bye T-62
  • Sunsetjoy
    Még ha centire is ugyanott találod el, szerintem akkor se fog biztosra menni. Belép a randomfaktor :)

Az milyen már, hogy napok óta szinte meccsenként összejön az, hogy lövök egy enemyt, leradírozom a HP-ját, kb. 15-35 marad neki, szóval biztos hogy még egy lövés és kampec. Rálövök ugyanúgy, eltalálja, és 0 dmg, lepattanó, vagy lánc.
    Aztán jön mindig egy makker és fraglopás :D

Az achikat meg kapják megfele a szemetek, mert túléltek egy lövést:D
  • Bero87
    Npite egy nullát szerintem lehagytál :)
  • NPite
    9-es és 10-es tankhoz jó ha van prémiumod, hogy ne legyél mínuszos. Szar érzés mikor mész egy átlagos kört és kiírja a végén, hogy -1000
  • Droughert
    Frissült a napokban a historical sound mod csomag.
    Gun sound
    Engine sound
  • ozzz
    Lehet hülye kérdés, de ha ugyan oda lövök egy tankra ahol már egyszer átütöttem a páncélját (és ott már van is neki ugye egy látható sérülése egy lyuk), akkor ha ott újra eltalálom akkor biztos a sebződése? Esetleg akkor még nagyobbat sebződik?

Meg már kezdek egészen belejönni a 8-as szintbe, de jól gondolom hogy ez a legnehezebb szint? Itt kell legjobban óvatoskodni, a felszerelések javítások már elég drágák, de még betehet 2övel magasabb szintűek ellen is, ahol nem sok esélyed van sok creditet meg tp-t szerezni. 7es szinten azért nem voltam ilyen gondban, hogy kisebb tankokkal is kellett volna farmolnom, hogy köv szintű tankot belátható időben megvehessem.
    Magasabb szinten meg azért könnyebb szerintem, mert nem kapsz annyi erősebb ellenfelet (9-10es szint) és kisebbek ellen meg lehet aratni. :)
  • Exi
    Az efficiency számítás NEM tankonkénti átlag, az összteljesítmény számít. A pontos képletet meg lehet találni x+1 helyen. Nem javul attól gyorsabban hogy a szar tankjaiddal mész.
  • Boconadi
    Valaki betudná nekem linkelni a működő, repkedő skúló hangokat? Nem találom, és nemtudom már honnan szedtem le... Előre is köszönöm! :)
  • Rgizda
    Ja mega tyi ha is:)
  • zsupeti
    Amelyik tanknak alacsony az effje,menj vele bázist foglalni vagy védeni.Brutálisan megugrik az eff szám felfelé.
    Épp ma foglaltam a francia 5ös Td-vel Ensken úgy,h közben tudtam resetelni a mi bázisunkon lévő foglalókat.Ez a 2:1 ben edition.
    Cirka 2800 effi értéknél tartok vele.
  • SzocsA
    Hogy számolják az Efficiencyt? veszik az összes tank effjét külön-külön és átlagot vonnak! nem?
    tehát ha van egy olyan tankom amivel szarul játszottam az lerontja az egészet! van olyan is amin 250es az effem most néztem!
    ezért nem akar nőni ez a szar! :D
  • ximix #202076
    kb egy hete volt szó a sima tankok prémium kategóriába való meneteléről és akkor idézett valaki egy hivatalos állás foglalást miszerint nem lesz még egy T34-hez hasonló akció, megpróbálják megoldani másképp lásd pl PzIV.
  • foxbat88fx
    tényleg nem :)
  • Master91
    LOL ezt hol olvastad? :D
  • shpongle
    IS3 tényleg premium tank lesz?
  • Master91
    GwTigerrel nekem is hasonló az utam :D
  • Madi92
    Tudom tudom megérdemlem.. de GWTigerrel mentem ma kb 20 csatát, hogy meglegyen a kibaszott triplázó mindegyikben 2k+ sebzés, de egyszer nem nyertünk, most csináltam 500dmg-et, erre win... tudom tudom... megérdemeltem..:D
  • toma77
    Hoppá, valaki elvégezte a házi feladatát. FAQ-ba vele.
  • QuentinT
    +1 Pontosan a grafikai beállítások elcseszésével sikerült megszívatni magam, mint az az alábbiakból talán ki is derült. Csodálkoztam is egy darabig, miért nem tudok rálőni azokra, akikre előzőleg sikerült, de meg voltam győződve, hogy Ivánék tekertek el valamit
  • Master91
    +1, mehet FAQ-ba!
  • TiborTamas
    Na akkor, hogy mindenkinek tiszta legyen. Vegyük szépen sorra a dolgokat a Wiki szerint:

1. Draw Distance - a technical limitation to being able to see tanks and other objects in the 3D world. Maximum is 707m.

A megjelenítés vagy grafikai kidolgozás távolsága. Én ezt hívnám igazából látótávolságnak, mert ez az a távolság, amelyen belül még láthatsz a célkeresztedben baráti és ellenséges tankokat, azaz rá tudsz lőni. A beállításokban ezt tudod állítani, ha bírja a géped mindenképpen maximumra. Azt is tudni kell, hogy ez a 707m nem minden irányban lesz igaz, a látóirányoddal dinamikusan változik. Ennek az a magyarázata, hogy a WoT valójában betesz egy 1000m x 1000m-es négyzet közepére és te csak az ebben a négyzetben lévő tankokat láthatod a célkeresztedben. Tehát átlósan a négyzet 4 csúcsához húzott (a Pitagorasz-tétel szerint) 707m-es szakasz lesz az a legnagyobb távolság, amin belül meg fog jeleníteni neked tankokat a játék. Ez a távolság viszont csökkenni fog,ha nem a négyzet csúcsának, hanem az oldalának irányába nézel éppen.

2. View Range - a tank specific value only used for calculating spotting range, without any relevance of its own. No theoretical maximum.

Ezt nevezném én észlelési távolságnak. Ez van feltüntetve a tank statisztikájában. Nincs elméleti maximuma, legénységi skillekkel, felszerelésekkel, fogyócikkekkel növelheted. Viszont ez a távolság önmagában nem jelent igazából konkrétumot. Ebből számolja ki a szerver (és a tapasztaltabb, illetve a játék ezen részét jól ismerő játékosok is ebből becsülgetnek), hogy egy ellenséges tankot milyen távolságból (Spotting Range) fogsz észlelni, azaz felspottolni.

3. Spotting Range - the game mechanics limitation to spotting, i.e. "lighting up" a target yourself. Maximum is 445m.

Ezt nevezném én redukált észlelési távolságnak. Ez az a valóságos távolság, amelynél az ellenséges tank fel fog spottolódni. Függ először is a tankod előzőleg leírt Észlelési távolságától (View Range), másodszor pedig az ellenséges tank típusától, mozgásállapotától, a köztetek lévő bokroktól és fáktól, a legénységének álcaképességének szintjétől és hogy van-e rajta aktív álcaháló. Ezek a dolgok eltérő százalékokkal csökkentik az Észlelési távolságot (View Range) és így állítják elő a Redukált észlelési távolságot, aminek így a maximális értéke 445m lehet.

-------------------------------------------------------------------
    Remélem mostmár mindenki megérti nagyjából, hogyan is működik ez az egész. Ha lesz illetékes és szerinte elfogadható a leírásom, akkor nyugodtan bedobhatja a FAQ-ba, ha már egyszer ennyit gépeltem... :)
  • kisokka
    Oké, kösz.
  • Rgizda

Küldők egyet tudom, te is szereted.Söri
  • Rgizda
    Még ne hagyjuk, majd inkább szolok.:))
  • foxbat88fx
    hagyjuk inkább XDDD
  • ximix #202062
    Elvileg igen meg nem is a pl a 850HP nem változik meg a tanknak, de a felfüggesztés strapabíróbb lesz itt magyarázzák el orosz barátaink.

http://youtu.be/mac057Gu4Xc?t=7m10s
  • toma77
    Hát ma már nem, majd holnap tiszta fejjel kisakkozom, hogy hány méterről tudok ölni.
  • Rgizda
    nem kell több söri
  • Rgizda
    3 óta így jó
  • foxbat88fx
    nem ad semmi sem plusz hápét!
  • endrodiz
    Így van, tehát, ha a minimumot ütöm, az pont megegyezik a BP páncéllal. Ha 153mm lenne a BP páncélja, akkor elfogadnám, hogy néha nem üti át...
  • foxbat88fx
    fuss neki még egyszer!