banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ozzz
    Lehet hülye kérdés, de ha ugyan oda lövök egy tankra ahol már egyszer átütöttem a páncélját (és ott már van is neki ugye egy látható sérülése egy lyuk), akkor ha ott újra eltalálom akkor biztos a sebződése? Esetleg akkor még nagyobbat sebződik?

Meg már kezdek egészen belejönni a 8-as szintbe, de jól gondolom hogy ez a legnehezebb szint? Itt kell legjobban óvatoskodni, a felszerelések javítások már elég drágák, de még betehet 2övel magasabb szintűek ellen is, ahol nem sok esélyed van sok creditet meg tp-t szerezni. 7es szinten azért nem voltam ilyen gondban, hogy kisebb tankokkal is kellett volna farmolnom, hogy köv szintű tankot belátható időben megvehessem.
    Magasabb szinten meg azért könnyebb szerintem, mert nem kapsz annyi erősebb ellenfelet (9-10es szint) és kisebbek ellen meg lehet aratni. :)