418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #203053 Nem szoktam 1 órát úgy menni,h mindenki 2-3 tierrel magasabb nálam...
A platoon miatt pedig rendszeresen(miattunk)3x1 tierrel kevesebben vunk.Ez nem fikció,hanem rendszeres. -
foxbat88fx #203052 na mi a veszekedés (trágya) tárgya??? had szálljak be én is!!!!
-
Mentol #203051 Te tényleg bunkó vagy.
Megyek olvasgatni. -
foxbat88fx #203050 +1
Én se tudok mindent... pl. alig találkozok Obj.263-al és nem tudtam hol kell lőni... erre jó ez: http://lmgtfy.com/?q=world+of+tanks+object+263+weak+spots -
Renegade #203049 úgy, hogy te felvázoltál egy fikciót, amire ő válaszolt egy másik fikcióval :-)
egyszerübben: sehogy, csak belelátod -
:) azt hiszem a felsoroltak közül MM-hez egyiknek sincs köze.
WoTwiki MM -
Oddball29 #203047 Önérzeteskedés helyett inkább mindenki érdekében kezd el olvasgatni azokat a linkeket, amiket csak az elmúlt egy oldalon belinkeltek más jószándékú, ámde kissé naiv fórumtársak, akik nem bánják ha keresőmotornak nézik őket. -
Destydeme #203046 Ez milyen kérdések?Mi köze az eff-nek ehhez?Mufflon?Vagy valami vicces hsz volt tőled?Ha már van prem fizetve a platonhoz,akkor az lenne a minimum,h nem vagyunk konstans a legkissebbek! -
Toweliee #203045 Van prémfiók vagy nincs? Milyen a win rate / eff kombó? Áldoztál mufflont csata kezdés előtt? Ez így marha kevés info, hogy választ kapj. -
Mentol #203044 Rám gondoltál? ("vérpistike") -
Destydeme #203043 Hi.Az hogy van ha 1edül megyek akkor egész értelmes az mm,ha már platoon-ban akkor azonnal mi vunk a legkisebbek,konstans..Ez,h van?Ez az új platoon mm?Ez hogy van?Thx. -
Szpecnyaz #203042 De Mester91 ezt állítja. -
Szpecnyaz #203041 Pl a múltkor bukkant itt fel valaki aki szintén hasonló szinten állt mint Mentol. Felajánlottam neki hogy linkeljen replayt stb hogy tudjunk neki segíteni. Volt aki jól lebunkózott, hogy nagyképű vagyok, az ominózus delikvens pedig flegmán kijelentette hogy ez neki jó így és ne zargassuk.
Szóval ezután inkább azt mondom hogy nézzen először mindenki magának utána amit nem tud. Elvégre mindenki ismeri a gugli+olvasás kombót. -
Tessellia #203040 Persze, hogy nem kibalanszolt ez egyértelmű, soha nem is volt szerintem kibalanszolt. -
Szpecnyaz #203039 Na igen, mint mondtam speciális esetekben. De ez akkor se számít "kibalanszolt"-nak, meg annyira jónak hogy megérje mindig AP helyett HE-t használni. -
Toweliee #203038 Igazad van. De:
- ráférne a FAQ-ra egy alapos kiigazítás, rengeteg változás és újdonság van
- bővíteni kéne a tankismertetőt, ez egy totál jó kezdeményezés
- be kéne írni a fejlécbe, hogy mielőtt kérdezel olvasd el a FAQ-ot (hiába nagy és zöld, nem egyértelmű sokaknak). -
Mentol #203037 Informálódni szeretnék, azért olvasok/kérdezek. Namármost, ha bunkó választ kapok, akkor hagyjam annyiban? Elég türelmesnek tartom magam, de soxor nehéz tűrni/nem felvenni a kesztyűt.
Én a is a 2.meghatározással illetném magamat, nem is ismerem minden egyes tank/épület/bokor gyenge pontját, páncélvastagságát, ágyúméretét, sebzését/átütését stb. De azért engem is érdekel, hogy milyen egy magasabb szintű tankkal csatázni? -
Oddball29 #203036 Ha visszanézed, a vérpistike kezdett el az ő saját tier 8-as játékélményeiről okoskodn, ahol jelen állapotában semmi keresnivalója.
A WoT a nemlétező kerítések ellenére is egy igen komplex makroval bíró játék. Tudomásul kell venni, hogy nem való mindenkinek. -
Tessellia #203035 Én tisztán emlékszek még mikor KV-1s-el kellett menni IS-7 meg mausok ellen. Azokban az időkben használtam HE-t utoljára, mikor jött az IS-7 és egyszerűen nem lehetett vele szemből mit kezdeni azzal a tankkal.. Akkor töltöttem be a HE-t és igaz, hogy kb. 100 max 200-akat sebeztem bele, de legalább sebződött.. Hozzáteszem akkor sem lövöldöztem olyan célpontra HE-vel amit tudtam, hogy át tudok lőni. Azóta a helyzet meg csak javult rengeteget.. (+-2 tier ugyebár) -
Mentol #203034 Értelek. Egyetértek.
Csak az zavar, hogy akiknek már a könyökén jön ki, az inkább ne szóljon, minthogy rossz irányba menjen el a társalgás. -
Szpecnyaz #203033 Jaj ember, ez hol volt így kibalanszolva? Kb sehol, bizonyos esetekben lehetett használni és kész, ez kb most is így van. Ha viszont Te is orrba szájba nyomattad az a saját fogyatékosságod. Mindig is kiröhögtük azokat akik HE-t használtak fő lőszerként egy normális (nem derp v hasonló) ágyúban. -
Commandier #203032 Figyelj mentol, attól, hogy valaki nem úgy viselkedik veled, ahogy kéne, nem kellene kollektíven basztatni az itteni közösséget. Nem állsz rossz helyen, az IS3 jó szint már, csak most már döntsd el: 1. Tetszik a játék, hosszú távon ezt akarod játszani (akkor tanulj, nézz replayt, de az egyik leghasznosabb a hivatalos oldalon lévő "tankopedia", én még most is sűrven nézegetem, egy idő után megjegyzed mi hány milliméter vastag, és milyen irányból, minek mit tud az ágyúja, és milyen fürge, ha tudni fogod mikor mivel állsz szemben, az már sokat jelent)
2. Ha nem tervezel ezzel a játékkal hosszú időre, akkor hagyd inkább az egészet, és ne játsz t5 felett! Nekem is kevés az időm, ezért nem is klánozok, de nem is játszok semmi mást. Ha csinálsz valamit, igyekezz úgy csinálni hogy élvezd, és ez csak úgy fog menni, ha jól csinálod, legalábbis közepesen jól, vagy csak közepesen (mint pl én, asszem nem vagyok sem jobb, sem rosszabb egy közepes gamernél). -
Most visszaléptem 2530 oldalt a fórumban, 2010 nyarára. Jajj :)
Amúgy többen azért viseltetnek előre negatív kritikával dolgokat, mert tapasztalatuk van ilyen téren, és nagyjából unják. Vannak, akik türelmesek tízezredszerre is, ugyanazt nyomják el újra és újra, vannak olyanok, akik tizedszerre már a fejét ütnék a delikvensnek, hogy miért nem képes megjegyezni.
Az utóbbiba tartozok majdnem én is, sokaknak segítettem már nemcsak ebben a témában, de már úgy, hogy "te lökött, ezt így kell, nem úgy" vagy "bazzeg, miért vagy ilyen hülye, ezt így kell".
De már nem szokásom, mert kifárad az ember.
Vannak olyanok, akik mindenáron segítenének, de nem úgy teszik, ahogy azt mások elvárják. Vannak olyanok akik segítenek, de minek.
Egy publikus játékba mindenki beléphet, és így qrva nagy a merítés életkor, IQ, játéktudás, általános ismeretek terén.
-
Mentol #203030 Ja, és valószínűleg rosszul interpretáltam az "egy év"-et, vagy nem emeltem ki eléggé, hogy ritkán van alkalmam játszani ezzel a játékkal, vagy csak simán nem olvas vissza a törzsközönség, de most máshogy fogalmazom meg:
A Ti időszámításotok szerint, 1 NAPJA játszom a játékkal... -
Mentol #203029 Ja, hogy ez ráadásul nem is egyértelmű (PCT <-> RRO)?
Akkor a faxomat baxogattok itten! Most komolyan!
Szpeci: elhiszem, hogy Te jártas ezekben a dolgokban, örülök neki! Légyszíves, szólj, hogy mikor játszol a játékkal, mert szeretnék Veled egy csapatban menetelni! (vagy rákeressek a nevedre amikor játszom? melyikre? odball, szpecnyaz?) -
Mint mondtam, bétába, ÉS még 7.0 környékén.
Ennyire balanszolva volt, hogy nem lehetett eldönteni hogy melyik éri meg jobban.
Ha jól emlékszem úgy 3-4 petch alatt jutottunk el a mai lőszer "típusokhoz", tehát már biztosan az AP a jobb.
És nem csak én voltam ezzel így, mert itt, sg-n is nem egyszer meg kérdeztem mint bétába, mint amikor vissza tértem, és nem lehetett eldönteni.
1 év után nem jött magától rá, igen, ez súlyos dolog, de most mikor rá jöhetne leköpitek. Nekem meg ezzel van a bajom. -
csoszi87 #203027 El ne kezd használni, csak ha ellenem vagy a játékban.
Néhány hozzászólással lentebb leírtam a lényegét. -
Szpecnyaz #203026 Másik, tegyük fel hogy nem vagy minimálisan se jártas az ilyen dolgokban. Oda van írva a lőszer neve. PÁNCÉLTÖRŐ, vagy REPESZ ROMBOLÓ. Na, vajon mit is fogunk használni egy tankos játékban ahol csak tankokra lövünk? Szerintem ennek a megválaszolásához szintén nem kell nagy IQ fighternek lenni. -
R3nton #203025 viccet félretéve, rátartod az egeret a célra és jobbklikk. Becélozza a tank közepét, van hogy haszno, én személy szerint ritkán haszánlom, pedig sokat megyek meddel. Akkor segít pl ha körbetáncolsz egy másik tankot. Inkább gyengébb páncélzatú tankok ellen érdemes használni. Szemből az autoaim a lövegpajzsot fogja célozni, ami többynire AP-val átüthetlen. Van aki azomban autoaim+HE lövedéket szokott használni szemből, ez azért jó, mert nagy valószínűséggel szétzúzza a löveget. -
Tessellia #203024 Na a tanulni szándékozó emberkéknek még pár youtube csatorna:
hasznos tippek scoutoknak, gyengepontokról info stb.
replayek jól sikerült körökről
slow pc packos sráctól szintén replayek, kisebb tierű tankos replayek is vannak
tank/patch ismertetők (némely tankos bemutató régi már)
myreplays.ru youtubes csatornája -
Mentol #203023 Ezt nem ismertem. És el is szokta találni az automata az ellent? -
Oddball29 #203022 Ez ugye szarkazmus volt? Mert viccnek rossz.
Aki egy év játék után sincs tisztában az alapokkal, az nálam Taigetosz-pozitív a WoT-ban. Nem azzal van a bajom, aki 500-1000-nél még tátott szájjal bámulja a képernyőt, hanem aki a fenti idő alatt se volt képes előrelépni. Annak nem tanács kell, hanem kisegítő iskola. -
Az nem az, amire úgy hivatkoznak szerintem. -
Szpecnyaz #203020 Na ne nevettess már. Mikor nem volt az egyértelmű hogy az AP jobb? Pár derp ágyút leszámítva sose volt kérdés a dolog. Mint mondtam ahhoz csak minimális logikai készség szükségeltetik hogy vajon a jó páncél átütésű lőszert, vagy azt ami szart se üt át kell e használni. -
Mentol #203019 Az itteniek "humorát" már nagyjából ismerem, szóval amit írtál, azt ne vegye komolyan egy idetévedő se! -
csoszi87 #203018 erre én is csak annyit tudok mondani, hogy hivatalosan tiltva nincs.
Auto célzás: Jobb katt az ellenfél tankjára, ekkor elkezdi követni a célzásod.
Viszont mindig a tank mértani közepére fog célozni, ami általában a legkeményebb része, ezért a lövések nagy része pattan.
Illetve nem veszi figyelembe ha pl ház vagy domb van köztetek. -
R3nton #203017 vannak némelyik pályán autók, tehreautók és ha rájuk célzol, akkor mondjuk, hogy auto célzás :) -
Hivatalosan sem számítanak csalásnak. Valaki írta itt múltkor, hogy 2 mod számít annak, az egyik lézerpointert szerel mindenkire, így látod, ha becéloznak. A másikat nem tudom.
Ezeken kívül nincs tiltva más. A camera zoom a másik, vagy más? -
Mentol #203015 Szerintem, nem. De ne rám hallgass!
A gyenge pontokat megjelölő mod - szerintem - a kezdők nagy segítsége, a másik meg talán még a haladóknak is elkél néha. -
Béteába kezdtem, sőt, miután vissza tértem 7.0 valamikor, MÉG akkor sem volt egyértelmű hogy melyik lőszer a jobb.
Most már ugye nyilván az AP.
Itt, sg-n se tudták meg mondani abba az időbe hehe.
"Ha minimálisan jártas..." nem, nem az. Egyszerű halandó emberek vagyunk, szereti biztos a tankokat, van ez a játék ami egész nagy lehetőségeket ad, persze hogy ki próbálja.
Én se voltam minimálisan jártas a repülős szimulátorokba, kis idő múlva már rengeteged tanultam.
Ez csak egy példa.
És, hogy feltételezed hogy aki ezzel a játékkal játszik, az minimálisan jártas a haditechnikába, na ez a nagy hülyeség az egészben.
Miért kéne feltételezni ? oO Mindenhol ott a wot reklám, már szerintem ponró oldalakon is, nem pedig valami II.vh-s fórumon olvasnak róla.
A lényeg az, hogy tanuljátok meg, ez itt egy fórum, már hónapok óta sokan közületek nem úgy kezeli mint ahogy kéne.
Nem segítitek a fejlődést, hátráltatjátok ( akinek nem inge, nem veszi magára )