A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Commandier #203032 Figyelj mentol, attól, hogy valaki nem úgy viselkedik veled, ahogy kéne, nem kellene kollektíven basztatni az itteni közösséget. Nem állsz rossz helyen, az IS3 jó szint már, csak most már döntsd el: 1. Tetszik a játék, hosszú távon ezt akarod játszani (akkor tanulj, nézz replayt, de az egyik leghasznosabb a hivatalos oldalon lévő "tankopedia", én még most is sűrven nézegetem, egy idő után megjegyzed mi hány milliméter vastag, és milyen irányból, minek mit tud az ágyúja, és milyen fürge, ha tudni fogod mikor mivel állsz szemben, az már sokat jelent)
2. Ha nem tervezel ezzel a játékkal hosszú időre, akkor hagyd inkább az egészet, és ne játsz t5 felett! Nekem is kevés az időm, ezért nem is klánozok, de nem is játszok semmi mást. Ha csinálsz valamit, igyekezz úgy csinálni hogy élvezd, és ez csak úgy fog menni, ha jól csinálod, legalábbis közepesen jól, vagy csak közepesen (mint pl én, asszem nem vagyok sem jobb, sem rosszabb egy közepes gamernél).