banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Most visszaléptem 2530 oldalt a fórumban, 2010 nyarára. Jajj :)

Amúgy többen azért viseltetnek előre negatív kritikával dolgokat, mert tapasztalatuk van ilyen téren, és nagyjából unják. Vannak, akik türelmesek tízezredszerre is, ugyanazt nyomják el újra és újra, vannak olyanok, akik tizedszerre már a fejét ütnék a delikvensnek, hogy miért nem képes megjegyezni.
    Az utóbbiba tartozok majdnem én is, sokaknak segítettem már nemcsak ebben a témában, de már úgy, hogy "te lökött, ezt így kell, nem úgy" vagy "bazzeg, miért vagy ilyen hülye, ezt így kell".
    De már nem szokásom, mert kifárad az ember.
    Vannak olyanok, akik mindenáron segítenének, de nem úgy teszik, ahogy azt mások elvárják. Vannak olyanok akik segítenek, de minek.

Egy publikus játékba mindenki beléphet, és így qrva nagy a merítés életkor, IQ, játéktudás, általános ismeretek terén.