A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Béteába kezdtem, sőt, miután vissza tértem 7.0 valamikor, MÉG akkor sem volt egyértelmű hogy melyik lőszer a jobb.
Most már ugye nyilván az AP.
Itt, sg-n se tudták meg mondani abba az időbe hehe.
"Ha minimálisan jártas..." nem, nem az. Egyszerű halandó emberek vagyunk, szereti biztos a tankokat, van ez a játék ami egész nagy lehetőségeket ad, persze hogy ki próbálja.
Én se voltam minimálisan jártas a repülős szimulátorokba, kis idő múlva már rengeteged tanultam.
Ez csak egy példa.
És, hogy feltételezed hogy aki ezzel a játékkal játszik, az minimálisan jártas a haditechnikába, na ez a nagy hülyeség az egészben.
Miért kéne feltételezni ? oO Mindenhol ott a wot reklám, már szerintem ponró oldalakon is, nem pedig valami II.vh-s fórumon olvasnak róla.
A lényeg az, hogy tanuljátok meg, ez itt egy fórum, már hónapok óta sokan közületek nem úgy kezeli mint ahogy kéne.
Nem segítitek a fejlődést, hátráltatjátok ( akinek nem inge, nem veszi magára )