418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nobodyattis
    nekem a 113 kellett 3 szor lőtték ki előlem a múlt héten de most megvolt :)
  • DarkHorSe
    T29re szavazok:D
  • Tono34
    Grat, nekem még 3 tank hiányzik. Obj263, 113, wz132.
  • diegho
    Nos mivel én két gépen is játszok, elég nehéz összeválogatni a sok replay-ből azokat, amikben említésre méltó dolog van. Nem feltétlenül a legjobb köreimet akarom megmutatni, mert mi értelme van egy nagy mázlis kör bemutatásán. Inkább az olyanokat keresem, amikben miattam nyertünk egy szoros meccset. Visszagondolva az elmúlt hetekre ilyenek rémlenek:

T-54 két komoly meccs 2500xp felett, de én T-54-el csak goldot lövök és csak duplázom már régóta, a sok körömet még a tier10 medek előtt mentem vele

13 90 egy igazán epic malinovka csata, ezen szintén csak goldot lövök, mert nem jó megosztani vele a lőszert

T29 ezzel most talán egy ensk-es encounter jut eszembe, ahol elég szép fordítás volt

Panther egy elég komoly snipeolás talán erlenberg-en

IS-3 is volt talán egy elég szép push live oaks-on

50 100 is akadt pár, talán mines és siegfried-en

Chaffe is van talán, bár az lehet 8.2-es, de talán lejátssza

VK2801 is van, de azt már nem érdemes mutatni, mert változik a tank

Nem tudom mi van még ami rajtam múlott, rengeteg replay-em van.
  • besti
    Igen, a "szokásos" oldalon: http://www.vbaddict.net/
    Itt bruttó-nettó viszonylatban is meg tudod tankjaidat is nézni a dossier fájl feltöltése után (van hozzá külön program).
  • nobodyattis
  • nobodyattis
    Győzelem!
    Csata: Mines 2013. február 18. 9:46:19
    Jármű: E-50 Ausf.M
    Szerzett tapasztalat: 2 396 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 36 744
    Csatában elért Achievement: Szakértő: Kína, Tank Mester

NAH VÉGRE megvan
  • csoszi87
    Ehhez nem tudok mást hozzáfűzni, csak ennyit:
    WÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁ

• kisTekila
    a múltkor ugyan ezért szegény hac-s platoonról a vizeslepedőt is lehuztátok.
    (amúgy helyeslem, nem kell annyi)
  • Tigristank88
    Heavy
  • DarkHorSe
    Szivesen neznek valamilyen med videot, bar szerintem a kategoria mind1 a lenyeg hogy lehessen belole tanulni :D
  • Simulacrum
    Én medet néznék meg tőled. T-54-el tudom, hogy sokat mész. Én egy olyan videót megköszönnék.
  • Simulacrum
    Van annál dühítőbb, mikor visszahozza az ember a biztos vesztes meccset és csak azért nem tudják a végén ketten megnyerni (két lassú tankkal), mert az ellenfél gyalogkakukkja rohangál körbe előlük a pályán? :-(

• diegho
    Látom elárasztja a netet a sok haszontalan, megtévesztő játékelemzős, tippadós videó, amit honfitársain szórnak fel ezerrel. Nem tudom miért jó ez nekik, mindenesetre a hétvégén, ha lesz időm és kedvem csinálok egy olyan videót, amiben tényleg egy olyan játékos mondja el a miért/hogyan-t, akinek van köze a játékhoz, nem pedig csak hobbikertészkedik az artyk mögött maus-al. Annyi segítséget kérnék tőletek, hogy milyen tanktípus legyen az első? Heavy? Light? Med? Artyról és TD-ről nem igazán látom értelmét beszélni.
  • kisTekila
    nem a saját lézer a fontos, hanem látod az ellen hová céloz.
    amúgy érdekes hozzáállás, buzi skin mehet, lézer (amivel látod hogy meleg skint használ valószinüleg) nem.
    olyan mod kellene, ahol az ellennél rólam leszedi ezt. biztos felháborodnának a pár weekpontot megjegyezni nem képes skilles gémerek
  • Bmsrt n2
    Su-100Y az új prém verda,T6 Td és olyan mint a Kv-2 és egy Td torzszülötte:)
    És superteszten van Sexton arty,ha jól tudom T3...de fúj artyk.
  • Tessellia
    M-10-nek van kedvezményes MM-je. Legalább is az 7-es tank ellenére nem megy 9-esek közé. Funfactort meg az vágja akinek van:). De szerintem próbáld ki őket a tesztszerveren, elvileg az ott kapott aranyból mind a kettő ki tudod próbálni:).
  • Toweliee
    Vannak új prémjárgányok a 8.4 patchben?

Legénységhúzásra melyiket tartjátok jobbak e kettő közül: PzKpfw IV Schmalturm vagy Panther-M10? Adatokat vágom, matchmaker, funfaktor szempontjából érdekel inkább.
  • Jozsó
    Sziasztok,

Van vmi lehetőség arra, hogy megnézzem, hogy melyik tankkal mennyi kreditet szedtem össze?

(Úgy érzésre a Pzw 3/4, meg a KV1 lehet a legjobb, de nem vagyok benne biztos. Bár most a hétvégi akcióval (kontra Valentin napi prémium) a Stug III komolyan feljött.)
  • Tessellia
    Itt mindent megtudsz róla.

Nem, nincs MM kedvezménye.
    Fordulásra inkább stug. Annak 44 a fordulása, ennek meg 42.
  • ximix #206272
    Anyukám kötött a tanknak pulcsit nehogy megfázzon:)

forrás
  • darkwraith
    Én is ezen gondolkodom, meg a type 59 maximum, ami szóba jöheten.
    Van MM kedvezménye a su-nak?
    Fordulékonyságban mire hasonlít? Su-100 vagy Su-152?
    Köszi a válaszokat.
  • marchizor

• marchizor

• Ry0K3N

Szép munka WARGAMING. Egyszerűen gyönyörű. Megérte az a több hetes "maintenance".
  • Maala
    Tekintve, hogy 10 kg-val könnyebb a fejlesztett motor, már a kérdés is hibásan lett feltéve.
  • ozzz
    A gun carriert majd a Chirchill VII-es ből lehet fejleszteni ugye?
  • Bugi Misi
    nekem köszönhetően igen:D
  • patchaou
    Nyertetek? XD
  • Ohyner
    Srácok lenne egy kérdésem. A BatChat játékstílusában mennyire hasonlít az AMX 13 90-re? Az AMX-t nagyon szeretem, iszonyat jó köröket megyek vele, még a bukott meccseken is. A lorraine viszont egy csalódás volt számomra, 150-200 free xp-t is belepumpáltam, mert annyira egy rakás... volt, legalább is nekem. A kérdés az, hogy érdemes-e megvennem a BatChatet?
  • hawken
    ijjj ez félrement, nem ezt akartam linkelni
  • hawken
  • Bmsrt n2
    Nem nincs garázshely,max az árukkal lehet majd játszani,legalábbis gondolom egy T4 leónál drágább egy T5 leó,de ennyi...
  • Commandier
    Üdv! A német könnyűtankokkal variálva lehet valahogy plusz garázshelyet nyerni?
  • Bugi Misi
    javítás az 1 utána amit akarsz
    célzásgyorsító,töltésgyorsító,venti
  • JeffDunham
    "Kérdés. WZ-132-n van egy fejlesztett motor is, ami az adatai szerint ugyan az mint az alap motor. Mivel jobb? Nagyobb nyomaték? Gyorsulás? Aki feltette érzett valamilyen különbséget a kettő között?"

Senki? Ne már...
  • Bee
    ... és milyen kiegészítőket?
  • Bee
    Sikerült kigrindelnem a Panthert, örömmel rúgtam a szemetesbe a 3001H-t.
    A Párducra milyen elsődleges skilleket ajánlanátok?
  • Bmsrt n2
    Azóta bejutottam tesztre,és a Dagin van az Xp.
  • Bugi Misi