banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho
    Nos mivel én két gépen is játszok, elég nehéz összeválogatni a sok replay-ből azokat, amikben említésre méltó dolog van. Nem feltétlenül a legjobb köreimet akarom megmutatni, mert mi értelme van egy nagy mázlis kör bemutatásán. Inkább az olyanokat keresem, amikben miattam nyertünk egy szoros meccset. Visszagondolva az elmúlt hetekre ilyenek rémlenek:

T-54 két komoly meccs 2500xp felett, de én T-54-el csak goldot lövök és csak duplázom már régóta, a sok körömet még a tier10 medek előtt mentem vele

13 90 egy igazán epic malinovka csata, ezen szintén csak goldot lövök, mert nem jó megosztani vele a lőszert

T29 ezzel most talán egy ensk-es encounter jut eszembe, ahol elég szép fordítás volt

Panther egy elég komoly snipeolás talán erlenberg-en

IS-3 is volt talán egy elég szép push live oaks-on

50 100 is akadt pár, talán mines és siegfried-en

Chaffe is van talán, bár az lehet 8.2-es, de talán lejátssza

VK2801 is van, de azt már nem érdemes mutatni, mert változik a tank

Nem tudom mi van még ami rajtam múlott, rengeteg replay-em van.