418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Axon
    Május 9-re én is gondoltam, de az még nagyon messze van.
  • Renegade
    mindentől függetlenül jó lenne tudni a típus/nemzet eloszlást.
    Persze lehet, hogy sok a német tank, meg a "tigris ág" mert nagyon híres jármű. Viszont így tippre szovjet kütyü vonalból is sok lehet, hiszen ők voltak az OP vasak sokáig, és ez hívogató lehet sok kezdőnek. tehát elméletileg ott is sok a hülye. Sarkított péda pl a KV1S, mindenkinek van, mert OP, aztán így is lehet látni olyan effiket, meg derp gunos mókusokat, hogy nem hiszed el.
    Én pl közülük tartok sokat a játékos álomány legaljának. Bár tény én belőlük látok sokat mert t5-7el játszok mostanában.
  • Schundi
    Most volt a hétvégén fogyócikk - akció.
    Esélyes Május-9 a Győzelem Napja.
  • Axon
    Nem tudjátok, hogy várható-e mostanában felszerelés akció?
    Gondolok itt elsősorban valami nagyobb évforduló közeledtére vagy a készítők anyukájának szülinapjára vagy ilyesmire.
  • csoszi87
    Miért nehéz megérteni több ezer csata után, hogy bizonyos pályákon vannak olyan pontok, amiket el kell foglalni, és tartani kell, ha az ember győzni akar?
    És ezeket a pontokat általában medeknek, és lightoknak kell elfoglalni.
    4-2 volt a medek aránya ide, de csak egyedül indultam el Karelia-n a cápauszonyhoz.
    Többiek szétszéledtek, utána meg verték a Help gombot, mintha valami boostot adna nekik.
    El is küldtem az összeset a csába.
    De már hetek óta ezt látom: medek, meg lightok mennek a városba heavyk ellen harcolni.
    Kedvencem: (már elég régen történt) E50 Mines-on azt mondta, hogy Ő elvből nem megy soha a hegyre.
    Aztán meg egyedül maradok, ott ahol a 3-4 másik tanknak is lennie kellene.
  • Schundi
    Nem, nem használja. Csak nyilvános adatokkal dolgozik, a spot dmg meg nincs nyilvántartva.
  • NPite
    az efficieny vagy vn6 kalkulátor nem számolja a spot damaget? T-50-el van 60%-os win rátám több mint 1000 csata után és ad 1000-1100 pontot?
  • patchaou
    Úgy kerülheted el őket csak, ha nem nyomsz a csata gombra.
  • Destydeme
    Hi.
    "
    Kb 3-4 hete használok xvm-et,1 hete úgy kaptunk ki Prohorovka-n -nem mellé beszélek-,h nálunk mki zöld volt és a pirosak/narancssárgák megalázóan nyertek.Semmi nagy dolog nem történt,a csapat 80%-a c2-b2ben nézett ki a fejéből...(Mi voltunk felül)"

Na ugyanígy kaptunk ki 15 zöld játékossal.:)
  • Destydeme
    Nem volt senki mögöttük..A 2es oszlopban végig látott az object 268 a sziklák másik oldalán(város felé eső oldal) én voltam.Miközben látszott,h az enemy a kanyonban és a kanyon melleti úton támadt(nem a belvárosba vezető úton,én se ott támadnék,hisz csak 1esével lehetne ott támadni).
    Ja,h a minimap-ot nem ártana figyelni!?Azt gondolná az ember,h lilaként ez nem jelent gondot.
    Egyébként a batchat-ek elszaladtak...Én kínomban mentem rá a Jtigerre(mivel mellette volt az e75=így 1 idő után ketten lőttek egyszerre.),h mégse úgy legyen már a csata vége,h 25 xp-t kapok...
    Nem a lilákat stb-t bántom de,h sok esetben nem reális a tudásuk az fix.
    (Írtam is a Bat-eknek),h 1 nullát nyugodtan töröljenek le az effijükről.)

Kb 3-4 hete használok xvm-et,1 hete úgy kaptunk ki Prohorovka-n -nem mellé beszélek-,h nálunk mki zöld volt és a pirosak/narancssárgák megalázóan nyertek.Semmi nagy dolog nem történt,a csapat 80%-a c2-b2ben nézett ki a fejéből...(Mi voltunk felül)
  • csoszi87
    Úgy látom hiába van vége a hétvégének, a helyzet nem javult.
  • virkir
    Nem nehéz.
    Itt betöltöd a konfig fájlodat és kis odafigyeléssel teljesen testreszabhatod.
  • stoppos
    Igen, csak egynek vissza kellett maradni, hogy középen spottoljon a folyó környékén, a másik kettő meg belefutott a mi csapatunk lemmingvonatába, ráadásul elég közel voltak már, mire kiderült számukra. Én a meccs felét a bázisunknál lévő híd környékén töltöttem, hogy hátha a hegyen lévő csókák felbátorodnak a lemmingvonat láttán és megrohanják az én oldalamat. Volt időm bőven bámészkodni. :)
  • bigmano
    Azért 3 tipike csúnya dolgokat tud művelni szakaszban,volt hogy szó szerint menekültek előlünk.....
  • stoppos
    Te láttad a meccset, nem én, de honnan tudja a batchat platoon, hogy nem volt az E-75 és az ojjektum mögött még három szörny, akik pillanatok alatt szétkapják őket? Csata elején nem lehet ezt felmérni, ha nincsenek a legkeményebb tankok esetleg bespottolva.
  • Random_
    Nekem igazából azért lenne hasznos az XVM, hogy alapvetően a tök hülyéket kerüljem el. :(

Nehéz beconfigolni? Vagy azért megoldható hosszú config fájlok szerkesztése nélkül is?
  • haflac
    Mi a francot csináltak már megint a löwével?Sima terepen 20-al megy!Ráadásul atom pontatlan az ágyúja.
  • Schundi
    A személyes tapasztaltom az, hogy kb a 4000 – ik csata környékén kezdtem ráérezni, hogy miéként is kell ezt a játékot játszani. Az elején elkövettem azt a hibát, hogy a WoW-os múltamból kiindulva semmi mással nem foglalkoztam, csak a tankok szintjének növelésével Csatába be – csatából ki. Elsőnek ezt sikerült levetkőznöm.

Aztán rájöttem, hogy a TD fekszik nekem, és elkezdtem azzal játszani. A 4k csata környékén már világossá vált, hogy kb. miként mozognak az emberek a randomba, hol mire lehet számítani, hogy lehet TD-vel ezt kihasználni stb.

Korábban azt hittem, hogy a win% nem igazán tudod befolyásolni, de rá kellett jönnöm, hogy mégis. Nem biztos, hogy mindig, minden meccsen, de átlagban igen. Hozzáteszem, hogy TD-vel valóban (ahogy Specznaz is mondta korábban) sok függ a csapattól. Egy szar csapattal nem tudsz mit kezdeni. De egy átlagost már nagyon jól lehet segíteni a 2-4 killel meg 2-3k damageval. (igazából a TD itt tud villogni. Túl jó csapattal egyszerűen meghalnak az ellenfelek, mire jó pozícióba kerülök)

Szóval winrate. Olyanokon múlik, hogy időben visszaindulok védeni a bázist. Nem akkor, amikor az utolsó tankot is kilőtték a másik szárnyon, hanem, amikor látom, hogy 4-3 vagy 4-2 azon az oldalon az ellenségnek. Lehet, hogy kilőnek, de tudok resetelni. Vagy ha megy a lemming train, akkor kimegyek kicsit oldalra, és kereszttüzet adok. Vagy előretörök, és beáldozom magamat, de kilövöm azt, aki blokkolja a lemmingeket stb.

Az eredmény nagyon látszik.
    Overall winrate=48%
    Uccsó 1000 csata (most van 5K)=50%

Owerall win6= 932
    Uccsó 1000 csata=1257

Még ez sem sok, de nekem elégedettséget okoz, hogy nő.

Egyébként nagyon látszik a görbéken, hogy pl mikor vettem meg a GW Tigert (kell klánwarra, mielött flamelnétek! )
  • lexlutor
    nem kotozkodesbol, de en igazabol nem erzem annyira sulyosnak a problemat. en sokat jatszom, de keves lila jatekossal talalkozom. sot.. ha lila altalaban a csataszam miatt lila csak. az nekem legalabbis jobban faj amikor egy tier7es csataban mar az is esemeny ha nem csak pirosak hanem saraga mellett neha zold is feltunik..
  • Destydeme
    Az xvm nekem annyiban hasznos,h most már a c6-ot csak dicsérni vagy anyázni használom.
    "Teljesen felesleges" bármilyen taktikát felvázolni,látom,h csak magam szórakoztatására írok.
    Sőt,régebben a "cap hill"-hez(Mines/Prohorovka)még mutattam a kistérképen is,h mit akarok elfoglalni.Lehet rosszindulat,de már azt is feltételeztem,h fogalamuk sincs mit akarok elfoglalni.
    Viszont olyat is láttam,h 2k csata és 13 a wn6-os értéke.Ez,h jött ki neki?
  • Destydeme
    Tudom,a laptopon ez van,az valóban sok mindent elmond.
    Az asztalin sima eff van beállítva,este azon játszottam.
  • lexlutor
    xvm-nek van egy olyan modja is, h az adott tankra mutatja a csataszamot es effet. erdemes azt hasznalni, h valosabb kepet kapj.
  • Destydeme
    Hi."Egyébként tegnap volt, hogy név szerint engem hívott az egyik top tank, talán annyira silány volt a mezőny, hogy effi alapján én voltam minden reménysége. :D"

Nem tudom az értékeid,de ebben van vmi(pozitív értelemben).Kedvencem amikor a 0 k-s csatával az illető hív,h kövessem.Volt már,h követtem,mondván mutasd mit tudsz.:)

Este nekem is laggolt 3-400as ping volt+mivel az object csak 4.re lett meg nem feszegettem az 5x-et,kiléptem.
  • Schundi
    Az a jó, amikor ott vagyunk a kedőkörben, én TD-vel, aztán rámpittyeg egy med vagy light, hogy kövessem. Hova ember? A múltkorjában egy BatChat pittyegetett meg Malinovkán, aztán kivágódott a mezőre "spottolni"
  • Random_
    Tegnap többször is elgurult a gyógyszerem, pedig annyira próbáltam ötszörözni, de keservesen ment!

- egyszer a gépem akadt meg, egy AMX felderítőt befogtam és el is találtam, megkerült de nekiment a háznak és leesett a lánca. Na ekkor mondom gyorsan megölöm egy lövéssel. Rácéloztam és megakadt a gép! Talán lag lehetett... Mire visszajött minden már Amx lelépett és lőttek akik spottoltak. :(

- azután párszor láma csapattársakat követtem és bár nem voltam elöl, de a béna vagy bátortalan nyomulásuk miatt vagy ideje korán spotoltak és kiszedtek. Vagy annyira lassan haladtunk, hogy ezért buktunk... Egyik alkalommal egy Churchill III-at követtem aki már akkor gyanús volt mikor a levegőbe lövöldözött. Gondoltam is, hogy lehet hülyegyerek és nem kéne követni. Na beszoptam, ő beletolatott egy szakadékba és ezzel magamra hagyott három ellenséggel.

Fel fogom rakni az XVM-et, mert tényleg tragédia milyen emberek játszanak olykor. Persze miután szoptam én is ideges lettem és elkezdtem bénázni, na ekkor kapcsoltam ki az egészet!

Egyébként tegnap volt, hogy név szerint engem hívott az egyik top tank, talán annyira silány volt a mezőny, hogy effi alapján én voltam minden reménysége. :D
  • Destydeme
    Nem egészen ugyenezt,mert csak annyit megyek a kv-al,amíg meg lesz a kv1s.
    (Nálam egyáltalán nem op a kv,stugIII-al farmolok és ölöm,igaz kell bele a gold,ha be van forgatva,de azon kívül jó célpont aki sok hp-t ad nekem.)
    Na majd azzal növesztgetem a jaj de jó vagyok szintet.

Szal az a bajom,h a lila nem feltétlen lila,s nem is biztos,h jó játékos,főleg ha lenyomott pár ezer csatát kis tierben bármilyen trollgold járművel.
  • Destydeme
    Hi.
    "
    ok 1:Tegnap pl farral támadó,harcoló 1700eff 60% körüli winrate.(lila játékos)..no comment,de annyi esze nem volt,h 2 lövés között megfordítsa a tankját a balfék."207816hsz-em

Tier 5-6ban nagyon szépen lehet húzni win rate-t és effet is,semmi nem kell hozzá csak troll+gold,vagy kv1s és még 2másik platoontárs.
    Ismerek olyat a köreimből aki 5-10fps-es laptoppal 1500 wn6-ot simán tud m4 troll+gold-al randomban....(egyedül)

Tegnap Abbey:Mi kezdtünk alul.
    2 LILA batchat(platoon)elszaladt a 3-4es oszloba,szóval nem a kanyonba,hanem a másik oldalra,ahol van némi hely mozogni.Beleütköztek 1 Jtigerbe és 1 E75-be...azonnal bújás,menekülés.Mindezt úgy,h mögöttük voltam 30méterre object 704-el,mellettem/mögöttem 1 KT tőlünk.De ha ez nem lenne elég a szikla másik oldalára(flank-re készen)elment tőlünk 1 object268...No comment,de a 2 tank feltartotta 5ünket.Nincs bat-em(teszten mentem vele),csak Lorraine-em,de az én olvasatomban,nekik kettőjüknek(BatChat-al) ki kellett volna radírozni a Jtiger/E75-ös párost,akár nélkülünk is.
    (Off:Néhány napja kitáraztam amx 1390el 1 Jtigerre..300hp körül maradt benne,igaz ahhoz támadni is kell persze)

Mivel láttam,h ennyi volt ez a csata rámentem a Jtigerre a nagyon gyorsan forduló és töltő(13.8sec/lövés)Object 704-el...250hp maradt benne,miközben az E75 is lőtt rám a Jtigeren kívül.A lényeg,h a LILA Bat-ek végignézték,majd elszaladtak....

Összegzés:Az én zöld értékem valós értéket mutat,s nem ilyen"csinált jaj de jó vagyok,közben meg mégsem" LILÁT.
    Lehet nem leszek lila(addigra uninstall),de nem szoktam végignézni ahogy akár csak random csapattársam xarrá lövik 30méterre tőlem.
    Pz4em nincs,helyette pz3/4-el megyek tier 5ben(ennek nincs trollgold ágyúja),de hamarosan lesz kv1-s és tovább emelkedik a virtual 3.láb.

• stoppos
    Pár hete erlenbergen futottam össze ellenfélként egy hármas tipi platoonnal, akik mind 1800 feletti effel rendelkeztek.
    Valószínű, a legtöbb embernek fent volt az xvm náluk is, ezért úgy döntöttek, hogy nekik elég a várhegyen kempelni, a többit megoldják a tipik. Akik annak rendje és módja szerint el is hullottak a túlerővel szemben. Onnantól csak be kellett spottolni a hegyen bóklászókat és az 5%-ra adott meccs le lett hozva.
  • lexlutor
    .. amugy igazabol nem ertelek.. kv1-el te nem pont ugyanezt csinaltad tier5ben. halomra a kicsiket? :)

ok1.: lehetett eladott account, lehet a 8 eves gyerek ment egyet. ebbol hosszu tavu kovetkeztetest levonni, cirka 10k jatekosrol nekem fura.
    ok2.?
    ok3.?
    ok4.?

amugy, amennyi random van ebben a jatekban, sokszor lehet bmilyen jo az ember, nem sokat tud tenni a random ellen. eleg megnezni hany 50% alatti winratu meccset tud megnyerni a teljesen piros brigad is.
  • bigmano
    A századozásal nem hiszem a szakasszal talán.......
    Bajnok században nem Anuluk vannak általában közepesben sem jellemző ........
  • lexlutor
    ezekkel szerintem is winrate-ot lehet novelni.
  • stoppos
    A platony, meg a század inkább csökkenti ezeket szerintem.
  • lexlutor
    az fel sem merul, h tenyleg jo? :)
  • Destydeme
    Ezek az általam csak"mesterségesen generált" lila játékosok hogy érik el ezt a szintet?
    1:Húzzák őket században?
    2:3-as platoonban lemennek trollkodni tier 5-be?(m4/pz4,kv1s-eekkel xy k battle?)

Mert tier 10ben igazi useless...A piros játékostól tudom,h semmit nem várhatok,de"ezekről"azt feltételezem....illetve csak feltételeztem bármit is.
  • Destydeme
    Persze ilyet nem lehet menni 5x alatt csak munkaidőben.

Győzelem!
    Csata: Lakeville 2013. február 26. 8:07:43
    Jármű: KV-1
    Szerzett tapasztalat: 2 374 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 29 008
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Prém nélkül...Kell a kv1s a századra,random-ra ölni a kicsiket,aztán lesz nekem is mesterségesen generált 1800 eff/wn6.

ok 1:Tegnap pl farral támadó,harcoló 1700eff 60% körüli winrate.(lila játékos)..no comment,de annyi esze nem volt,h 2 lövés között megfordítsa a tankját a balfék.
  • Dorgal
    Amúgy meg tökmindegy melyik irányba mész,mert ha sebzel 3737-et,arra akkor is csak 340 xp-t fogsz kapni.
  • stoppos
    Link
  • Sir Charles
    Valaki linkelje be légyszi azokat a file-kat, amivel a meccs végi statisztikánál a damage-t mutatja, nem az életerőt.
    Előre is köszönöm
  • TOMSILENT
    Orosz oldalon

• Solten
    Overlord blogja:

MONDAY, FEBRUARY 25, 2013

[WoT] New Mod Policy

We are currently updating our mod (user-created extensions) policy for World of Tanks.

How it looks like so far:

- Disable everything that gives any kind of advantage in direct form: laser-like pointer, transparent tree crowns, hit-box like skins in-game, etc
    - Also there is an intention to disable mods that are using modified client scripts (automated fire extinguisher, automated repair kit, auto-shooting etc)
    - Mods that are not related to scripts and only modifies visual side of UI will still be tolerable (WR efficiency mods, XVM, etc)
    - Some mods can be integrated into the game client (which ones - under discussion).

link