banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Schundi
    A személyes tapasztaltom az, hogy kb a 4000 – ik csata környékén kezdtem ráérezni, hogy miéként is kell ezt a játékot játszani. Az elején elkövettem azt a hibát, hogy a WoW-os múltamból kiindulva semmi mással nem foglalkoztam, csak a tankok szintjének növelésével Csatába be – csatából ki. Elsőnek ezt sikerült levetkőznöm.

Aztán rájöttem, hogy a TD fekszik nekem, és elkezdtem azzal játszani. A 4k csata környékén már világossá vált, hogy kb. miként mozognak az emberek a randomba, hol mire lehet számítani, hogy lehet TD-vel ezt kihasználni stb.

Korábban azt hittem, hogy a win% nem igazán tudod befolyásolni, de rá kellett jönnöm, hogy mégis. Nem biztos, hogy mindig, minden meccsen, de átlagban igen. Hozzáteszem, hogy TD-vel valóban (ahogy Specznaz is mondta korábban) sok függ a csapattól. Egy szar csapattal nem tudsz mit kezdeni. De egy átlagost már nagyon jól lehet segíteni a 2-4 killel meg 2-3k damageval. (igazából a TD itt tud villogni. Túl jó csapattal egyszerűen meghalnak az ellenfelek, mire jó pozícióba kerülök)

Szóval winrate. Olyanokon múlik, hogy időben visszaindulok védeni a bázist. Nem akkor, amikor az utolsó tankot is kilőtték a másik szárnyon, hanem, amikor látom, hogy 4-3 vagy 4-2 azon az oldalon az ellenségnek. Lehet, hogy kilőnek, de tudok resetelni. Vagy ha megy a lemming train, akkor kimegyek kicsit oldalra, és kereszttüzet adok. Vagy előretörök, és beáldozom magamat, de kilövöm azt, aki blokkolja a lemmingeket stb.

Az eredmény nagyon látszik.
    Overall winrate=48%
    Uccsó 1000 csata (most van 5K)=50%

Owerall win6= 932
    Uccsó 1000 csata=1257

Még ez sem sok, de nekem elégedettséget okoz, hogy nő.

Egyébként nagyon látszik a görbéken, hogy pl mikor vettem meg a GW Tigert (kell klánwarra, mielött flamelnétek! )