A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tegnap többször is elgurult a gyógyszerem, pedig annyira próbáltam ötszörözni, de keservesen ment!
- egyszer a gépem akadt meg, egy AMX felderítőt befogtam és el is találtam, megkerült de nekiment a háznak és leesett a lánca. Na ekkor mondom gyorsan megölöm egy lövéssel. Rácéloztam és megakadt a gép! Talán lag lehetett... Mire visszajött minden már Amx lelépett és lőttek akik spottoltak. :(
- azután párszor láma csapattársakat követtem és bár nem voltam elöl, de a béna vagy bátortalan nyomulásuk miatt vagy ideje korán spotoltak és kiszedtek. Vagy annyira lassan haladtunk, hogy ezért buktunk... Egyik alkalommal egy Churchill III-at követtem aki már akkor gyanús volt mikor a levegőbe lövöldözött. Gondoltam is, hogy lehet hülyegyerek és nem kéne követni. Na beszoptam, ő beletolatott egy szakadékba és ezzel magamra hagyott három ellenséggel.
Fel fogom rakni az XVM-et, mert tényleg tragédia milyen emberek játszanak olykor. Persze miután szoptam én is ideges lettem és elkezdtem bénázni, na ekkor kapcsoltam ki az egészet!
Egyébként tegnap volt, hogy név szerint engem hívott az egyik top tank, talán annyira silány volt a mezőny, hogy effi alapján én voltam minden reménysége. :D