banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Nem volt senki mögöttük..A 2es oszlopban végig látott az object 268 a sziklák másik oldalán(város felé eső oldal) én voltam.Miközben látszott,h az enemy a kanyonban és a kanyon melleti úton támadt(nem a belvárosba vezető úton,én se ott támadnék,hisz csak 1esével lehetne ott támadni).
    Ja,h a minimap-ot nem ártana figyelni!?Azt gondolná az ember,h lilaként ez nem jelent gondot.
    Egyébként a batchat-ek elszaladtak...Én kínomban mentem rá a Jtigerre(mivel mellette volt az e75=így 1 idő után ketten lőttek egyszerre.),h mégse úgy legyen már a csata vége,h 25 xp-t kapok...
    Nem a lilákat stb-t bántom de,h sok esetben nem reális a tudásuk az fix.
    (Írtam is a Bat-eknek),h 1 nullát nyugodtan töröljenek le az effijükről.)

Kb 3-4 hete használok xvm-et,1 hete úgy kaptunk ki Prohorovka-n -nem mellé beszélek-,h nálunk mki zöld volt és a pirosak/narancssárgák megalázóan nyertek.Semmi nagy dolog nem történt,a csapat 80%-a c2-b2ben nézett ki a fejéből...(Mi voltunk felül)