418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    Nem. Ha a felső kezdőről kezdtek mindig kimegy a csürhe a hegy takarásából a lejtőre, ott meg instant halál.
  • foxbat88fx
    jó sokáig fog tartani :S
    vagy 100 csata sajna, főleg h nem lesz hétvégén semmi exp bónuszos event :(
  • lexlutor
    az csak az en pechem h az uj palyan ezen a Severogorsk okadekon, az egyik oldalrol folyamatosan 3-15re vesztek?
  • foxbat88fx
    neeeeeeee :D
    sorba megyek vele 200 exp-s köröket
    ehhez képest a T25/2 álom tank :D:D
  • Máté94
    Szerintem jó kis tank volt. :)
  • JeffDunham
    Megéri
  • foxbat88fx
    gyerekek ez a Crusader mekkora szenvedés te jó isten :)
    remélem megéri a Cromwell-ért ennyit szopni :D:D
    örülök ha lesz vele 40% WR-em a végére!!!!
  • Thomasovics
    oh, bocs, nem vettem észre :(
  • popey8
    Olvasd el még1x, amit írtam.
  • Thomasovics
    ;)
    +
    http://worldoftanks.kr/ko/news/13/dct_devil_batchat/
  • Thomasovics
    Honnan veszed, hogy a tier 10-es batchet EU-n lesz a Hónap tankja ?
  • foxbat88fx
    mi ez hogy nincs sírás már egy ideje?
    na feldobok három témát had legyen meg a kezdő löket :)

1.olvastam egy fasza cikket a Tigrisről amit katonák írtak... németek, angolok, amerikaiak és kanadaiak.
    szépen le van írva hogy miért volt jó és miért volt rossz tank a Tigris...
    Röviden tömören voltak kiemelkedő tulajdonságai és nagyon nagy hibái.
    Nagyon jó tank volt, de nagyon rossz is :) na erre varjatok gombot hobbinácik :D

2.egyre többet csalódok a magyar játékosokban játék közben
    ma még egy volt klántagom is nekem esett a HPTS-ből :D
    más nemzet játékosai tök összefognak game közben főleg németek, csehek...
    mi magyarok meg egyből oltjuk egymást a gecibe :D tök jó

3.az a kurva lucky medál még mindig nincs meg ........ ááááááááá
  • Oddball29
  • foxbat88fx
    mi ez hogy nincs sírás már egy ideje?
    na feldobok három témát had legyen meg a kezdő löket :)

1.olvastam egy fasza cikket a Tigrisről amit katonák írtak... németek, angolok, amerikaiak és kanadaiak.
    szépen le van írva hogy miért volt jó és miért volt rossz tank a Tigris...
    Röviden tömören voltak kiemelkedő tulajdonságai és nagyon nagy hibái.
    Nagyon jó tank volt, de nagyon rossz is :) na erre varjatok gombot hobbinácik :D

2.egyre többet csalódok a magyar játékosokban játék közben
    ma még egy volt klántagom is nekem esett a HPTS-ből :D
    más nemzet játékosai tök összefognak game közben főleg németek, csehek...
    mi magyarok meg egyből oltjuk egymást a gecibe :D tök jó

3.az a kurva lucky medál még mindig nincs meg ........ ááááááááá
  • kisokka
    Mostanság nem játszom túl sokat, de az utóbbi napok csatáiban feltűnt pár zavaró dolog.

A spot damage-re bírságot szabnak ki, vagy csak nekem tűnik úgy, hogy eltűntek a scout-ok? Nem csak a tankok, mert ha akad is néha egy light a csapatban, az is hátul campel. Ellennél detto.

Viszont, ami zavaróbb, hogy a legújabb frissítés óta, hiába van a látómezőn belül egy tank és belém durrant egy lazát, akkor SE villan fel. Persze nem állandó dolog ez, de elég sűrűn előfordul és nem igazán tudom mire vélni. Legutóbb egy T34 lőtt kb. 100-150-ről és nem akartam hinni a szememnek, hogy nem látom. Duplabokor kizárva, egyszerűen semmi olyan nem volt a környezetében, ami ezt indokolná. Patch előttről én nem emlékszem ilyenekre.
    A frissítési infókat általában nagy vonalakban olvasgatom át, így lehetséges, hogy valami elkerülte a figyelmem ezekkel kapcsolatban?
  • kHares
    Jó, lehet az elmúlt szar csatákra vagyok ideges. Az igazi probléma az mm. Most 1-2 sec és rögtön csatába rak. Miért nem lehet beleírni hogy nagyjából azonos számú tanktípusok legyenek szembe és ne 2x annyi t10 td az egyik oldalon.
    Ja az meg külön móka mikor nekik Obj263+T110E4+IS8 tripla platoon jut (1500+ eff) míg nekünk random E100 meg IS7 a maguk 700 effjével. Tudod előre mi fog történni, a lista aljáról roppant nehéz befolyásolni ilyen leosztásnál a dolgokat.
  • Eagle16
    Az ilyenen kár idegeskedni, te megtetted a magadét és kész.

Akkor legyél ideges, ha te rontasz el valamit és ezért bukjátok a csatát.

Ha ilyen 40%-os bukó csatákban értelmes sebzést osztok ki akkor elégedett vagyok, de mikor én rontom el és ezért vesztünk akkor meg 5 percen keresztül szidom magamat hogy minek mentem ki a fedezékből, miért nem vártam még egy kicsit, miért mentem olyan hülye pozícióba.
  • 3636
    A mai nap legjobb csapata!
    Odatették magukat rendesen. Igaz csak úgy,hogy golyófogók voltak. És ne legyen ideges az ember.
  • Tessellia
    A felszerelés akcióhoz: We can't do everything at once. Regarding equipment discounts, they come about once a quarter. The last was in May, so the next could be any time within July, August or September.
  • Tessellia
    Ok so during the weekend there is 3x crew training. We also have the mission "Be a good winner" which rewards 3x crew training.

The calculation for this is as follows

Player gets his own x3 crew experience = x1 base exp as player ordinary receive + 200% exp as bonus = x3 (300% total).
    When player additionally complete the mission = x1 base exp + 200% for x3 crew + 200% from mission (because x1 base exp you've already received) = x5 (500%) total.
  • Tessellia
    Specials don't stack with specials. The highest bonus or highest discount is always what is taken. (So if tank of the month gives you 30% off and a weekend special gives you 15% off. You get 30% off, not 45%).

Missions are separate to specials and stack with a special. So you can get 3 x crew with a special and 3x crew with a mission. (I'll explain in more detail later if you want as it's complex and not just 6x exp).

A mission can stack with another mission.

A mission can only be awarded once per match. (So you don't get x2 credit for Top Gun AND x2 credit for Patrol Duty)

So a tank that is "tank of the month" or "top of the tree" (big and heavy) will get 30% income from the special and then any bonus income from a mission they complete. (So some tanks can get 130% extra credits if they play well enough - IS-2, AMX 13-90, Lorraine 40t or Batchat winning a battle with a Top Gun medal for example).

Mission bonus and special bonus are not combined, for the calculation. They're applied separately from your base amount.

For example using one of the tanks above.

You get 50,000 credits for winning a battle.
    You get 30% credits from Tanks of the month or Big and Heavy (Top of the tree) = 15,000 credits
    You get x 2 credits for getting a Top Gun = 50,000 credits

Total = 115,000 credits. (bonus amount 65,000 credits from event)
  • Malarki
    "ha olyan a helyzet semmit nem tudsz csinálni." Ez a lényeg. A többi tanknál is van olyan helyzet amikor nem tudsz vele mit kezdeni, pl. ha egy gyorsabb med körbetáncol, vagy ha hulldown tank ügyesen elrejti az alját.

Nekem pont az előbb volt egy csatám, hol KT-val mentem, és egy Chaffee-vel maradtuk egyedül egy szinte full HP-s E3 ellen. Na mondom ennek itt rövid úton vége lesz. Aztán mikor ránk jött engem akart kilőni de utolsó leheletemmel lelőttem a lánctalpát. Na innentől halott volt, mert a Chaffee mögé került és szépen lelőtte százasával 2000 körüli HP-ról. Pedig az tényleg op t10 TD. Mégis kiszedte egy T5-ös light...
  • kHares
    Én sem hiszem el de kezdek igazat adni R3nton-nak. Azért a t10 td-k kezdenek kurvára idegesíteni, pláne mert dupla annyi kerül az ellenfélhez hogy ne tudják grindelni a Vk 4502 Ausf A-val.

Csata1: jagdpz e-100 550 méterről tornyon át kikap 1200 hp-ról. Csata2: Foch 155 kikap 2 lövéssel 5 sec alatt persze láncol is szemből meg sebez. Csata3: lerohan T110E3, átlőni nem tudom ő snapshottal kikap 1000 hp-ról. Unalmas. Persze, nem az én feladatom kilőni meg miért nem flankelek, de ha olyan a helyzet semmit nem tudsz csinálni.
    Tegnap többször reportoltak mert visszavonultam onnan ahol ketten tartottuk a frontot és 6 ellen jött szembe.
  • lexlutor
    ez az Overlord gyerek meg mindig tud humorosakat mondani:

- regading artillery: “Arty won’t be the same as before 8.6. That’s for sure. We are monitoring the situation right now. Everything is possible. Including rebalance.” - nocsak-nocsak..

"- Q: “What is the next big thing after physics?” A: “In-game quests, cybersport, reshuffled CWs historical battles, garage battles”" - ugy ket eve is megvan h baratkoznak a garaszcsataval, meg a historical battleval. sot! legutobb serb mondta, h ezekbol talan nem is lesz semmi, mert a jatekosoknak csak egy szuk reteget erdekli..
  • kHares
    Ahogy láttam jól használják tapasztalt emberek spottolásra kihasználva a mozgékonyságot. Majd a használat eldönti
  • popey8
    Igen ez a másik opció. A Battel nem sűrűn fog az ember messziről snipolni (bár én lehet), ezért a nagyobb látótáv a célszerűbb választás. Jó a camója és így jóval hamarabb lehet észrevenni az ellent.

AMX1390-en horribilis a célzási idő, ezért azzal is csak közelharcban tárazok ki általában.
  • popey8
    Én azt rakom rá. Lilától kaptam a tippet;)
  • Eagle16
    Az optika helyett a célzásgyorsító se hülyeség, mert messzi célpontoknál előbb tölt újra, minthogy összeszűkülne a célkör.
  • Rotterdam1
    hali teszt szerver mikor lesz legközelebb kb? szar az fps-m csak ott nem. most ez van...lementem 13 ezer csatát egy jó géppel ami bedöglött ami meg most van az meg szaggat. lövével is 2000+ csata amúgy is untam. előre is kösz a válaszokat hátha többet tudtok.
  • kHares
    Batchat, here I come!
    Remélem megéri, fun-nak tűnik. Felszerelésnek gondolom vstab meg optics + venti?
  • Eagle16
    Nem fog összeadódni, ilyenkor mindig a nagyobb akció érvényesül, tehát 30%-kal lesz olcsóbb.
  • popey8
    Végre

Csak az a nagy kérdés, h most hétvégén összeadódik-e a 30% és a 15%. Sajnos nem valószínű, h a WG ilyen rendes lesz (majdnem féláron lenne a Bat), de hátha:)

Master91: Igen ez se rossz, de az 5x-nek jobban örültem volna. Több xp, rövidebb grind. Meg amúgy is a missziók is csak arra vonatkoznak, ha te szerzed a legtöbb alap xp-t a csatában.
  • madmanic
    Részemről lezárva.

Leírom büntiből százszor, hogy nem káromkodok az SG-n...

Már 52-mél tartok.
  • Bangaro
    Nem nyúl bele csak megoszlik, feltéve ha többen is látjátok.
    Lehet spotolni, csak kell egy elfogadható csapat is mellé:

Amx 13 75 replay
  • Szpecnyaz
    Attól még igaza volt :).
  • madmanic
    OFF:

Nna figyi.

Nem azért írom le neked, és a hozzád hasonló önjelölt felvigyázónak, hogy okosabb legyél, csak mégse cseszegess feleslegesen senkit, nem koptatva ezzel a fórumlakók retináját:

Ez egy nyílt fórum. Mindenki leírhatja örömét, bánatát, sikerét kudarcát, arcolhat a statjával, kérdést tehet fel, válaszolhat a kérdezőnek olyan stílusban, és szóhasználattal ahogy neki tetszik. Te is, én is.

Rengeteg olyan Hsz van, ami engem is irritál, hülyeségnek tartom vagy egyenesen az arcomba markolok tőle, de soha ( tehát nagy S és nagy OHA ) nem venném a bátorságot, hogy a beírót kérdőre vonjam, vagy a szemére hányjam akár a stílust, akár a szóhasználatot, neadj' isten a helyesírást.

Amennyiben okvetlen szükségét érzed, hogy az sg csapatát erősítsd tehetségeddel, fordulj a moderátorokhoz bizalommal, amennyiben jónak látják, felruháznak a szükséges jogosítványokkal, hogy moderálhass akár engem, akár mást.

Sok sikert kívánok, a továbbiakban pedig megkérlek, hogy a bejegyzéseimmel ( és esetlegesen más fórumhasználó bármilyen bejegyzésével ) kapcsolatos véleményed ne tedd közkinccsé, ugyanis az meg engem irritál.

Köszönöm a figyelmed, remélem a megfogalmazás valamint a szóhasználat is megfelelt az általad elvárt színvonalnak.

ON

• Master91
    2-3 napja én is észre vettem ezt, 10000% hogy én tartom spotton a 2-3 tankot, lövik őket, és kapok valami ~300 spot dmg-t.

Előbb Isuval hoztam 2k spot dmg-et, úgy hogy kb. 2 vonalba voltam, és eszembe se jutott hogy én spottolok valakit

És persze a wg nem nyúl bele semmibe
  • Master91
    helyette folyamatosan kapsz bónuszt loose esetén (is)

Nem is érdekel az 5x win ezek mellett, úgy is 2k expet hoznék csak...
  • Szpecnyaz
    Csak óvatosan. Amikor én legutóbb a linkelt topikba irányítottam valakit, akkor ezzel a szöveggel nyomtak fel a modi topikban: "Hazigazda trollkodas, mar megint a feszultsegszitas"
    Am teljesen egyetértek veled.
  • Malarki
    Na ez a spotong rendszer tényleg érdekes.
    Sand riveren folyamatosan spotolok vagy 6 tankot, lövik őket, sebzik is. Aztán a végén kapok 300 spot dmg-t. DAFAQ?
    Van replay is, valaki megnézhetné, de nem hinném hogy én néztem be. Látszik, hogy senki sincs a közelemben, csak jóval távolabb. Na akkor ez most mi?