banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    OFF:

Nna figyi.

Nem azért írom le neked, és a hozzád hasonló önjelölt felvigyázónak, hogy okosabb legyél, csak mégse cseszegess feleslegesen senkit, nem koptatva ezzel a fórumlakók retináját:

Ez egy nyílt fórum. Mindenki leírhatja örömét, bánatát, sikerét kudarcát, arcolhat a statjával, kérdést tehet fel, válaszolhat a kérdezőnek olyan stílusban, és szóhasználattal ahogy neki tetszik. Te is, én is.

Rengeteg olyan Hsz van, ami engem is irritál, hülyeségnek tartom vagy egyenesen az arcomba markolok tőle, de soha ( tehát nagy S és nagy OHA ) nem venném a bátorságot, hogy a beírót kérdőre vonjam, vagy a szemére hányjam akár a stílust, akár a szóhasználatot, neadj' isten a helyesírást.

Amennyiben okvetlen szükségét érzed, hogy az sg csapatát erősítsd tehetségeddel, fordulj a moderátorokhoz bizalommal, amennyiben jónak látják, felruháznak a szükséges jogosítványokkal, hogy moderálhass akár engem, akár mást.

Sok sikert kívánok, a továbbiakban pedig megkérlek, hogy a bejegyzéseimmel ( és esetlegesen más fórumhasználó bármilyen bejegyzésével ) kapcsolatos véleményed ne tedd közkinccsé, ugyanis az meg engem irritál.

Köszönöm a figyelmed, remélem a megfogalmazás valamint a szóhasználat is megfelelt az általad elvárt színvonalnak.

ON