A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #245672 Mostanság nem játszom túl sokat, de az utóbbi napok csatáiban feltűnt pár zavaró dolog.
A spot damage-re bírságot szabnak ki, vagy csak nekem tűnik úgy, hogy eltűntek a scout-ok? Nem csak a tankok, mert ha akad is néha egy light a csapatban, az is hátul campel. Ellennél detto.
Viszont, ami zavaróbb, hogy a legújabb frissítés óta, hiába van a látómezőn belül egy tank és belém durrant egy lazát, akkor SE villan fel. Persze nem állandó dolog ez, de elég sűrűn előfordul és nem igazán tudom mire vélni. Legutóbb egy T34 lőtt kb. 100-150-ről és nem akartam hinni a szememnek, hogy nem látom. Duplabokor kizárva, egyszerűen semmi olyan nem volt a környezetében, ami ezt indokolná. Patch előttről én nem emlékszem ilyenekre.
A frissítési infókat általában nagy vonalakban olvasgatom át, így lehetséges, hogy valami elkerülte a figyelmem ezekkel kapcsolatban?