418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #246959 végülis....
ott rohadjon meg az egész :D
meg úgy sincs elég TD-m
Megvásárolva:
SU-100' vettél. Elköltöttél kredit: 636 230.
Renton ne kerülj a szemem elé ha ezzel megyek -
VanDaal #246958 Talán valami 150k-t buksz rajta, ha akció után adod csak el, ha mégsem jönne be. Napi 30 killes küldetés fele :) -
rahotep #246957 Planetwot -
kisokka #246956 Megkérdezem mégegyszer, mert eltűnt a hsz-em.
Ezt a fajta sárga mókát hogyan lehet működésre bírni és hol? Érdekelne a napi xp miatt. -
rahotep #246955 Ezért sajnálom,hogy nincs T8 prémtankom és prémium fiókom,de grat! -
Aláírtam utólag :D -
Szpecnyaz #246953 Mivel csináltad? -
foxbat88fx #246952 hmmmm
nemtom megvegyem-e... nem akarok pénzt kidobni az ablakon ha mégse jönne be
viszont azzal a camo-val meg gun-nal jól lehet a kicsiket szopatni....
megvegyem? ne vegyem?
-
Tegnap bebizonyítottam magamnak, hogy össze lehet farmolni 79 csata alatt 5.2 millát :D
Type 59 61 68.85%
T34 24 62.5% -
VanDaal #246950 Ha a Su-100-ról beszélsz, az most is épp akcióban van. Igaz, csak 30%, de t5 fölöttiek árát már amúgy is általában csak ennyivel szokták csökkenteni. -
VanDaal #246949 Tudtommal én semmi féle személyedet illető megjegyzést nem tettem, csak véleményeztem egy orosz játékos körét.
Egyébként meg azt kritizálok, amit akarok, főleg, ha van is rajta mit...
A végeredmény nagyon szép, sok sebzés, sok kill, meg sok xp, de ez nem változtat azon, hogy nem igényel átlag feletti játéktudást egy jól páncélozott nehéz tankban 2 szinttel kisebb szerencsétlenek leölése, akik ráadásul egyesével érkeznek!
3 vagy 4 alkalommal is úgy ment ki meglőni az E3-at, hogy merőlegesen mutatta felé az oldalát. Attól meg hadd ne essek már hasra, hogy az E3 olyan hülye volt, hogy rá sem lőtt az egyetlen tankra, aki abban a mezőnyben sebezni tudta.
Ez az IS-7 még csak lövést sem kapott t10 tanktól abban a körben!
Abban megint nincs újdonság, hogy a t8-ak nem tudták átlőni szemből. Ennek ellenére meg sem próbáltak mögé kerülni, esetleg többen támadni egyszerre, inkább szemből kilövették magukat. Arty lövést szintén nem kapott egész meccsen sem, holott sok időt töltött belőhető területen.
Ez nem játéktudás, ez szerencse! Egyébként lehet, hogy egy nagyon jó játékosról beszélünk, de ebben a körben többször is olyan hibákat követett el, amik máskor végzetesek lehetnek. Ha csak egy t10 is van a másik csapatban, aki érti a dolgát, ezzel a játékkal 3-4k sebzésnél többet nem szedett volna össze, és még jóindulatú voltam.
De mivel tényleg tanulási szándékkal néztem meg a videót (csak épp nem volt belőle mit), ezért megnéztem még párat a ".eu"-s oldalon is, és bizony vannak köztük nagyon szépek, például akár ez is:
http://wotreplays.com/site/266812#el_halluf-tsl_tsl-is-7 -
Hatalamas, HIVATALOS FAQ. Megéri át olvasni! -
Adjunktus #246947 Előttem 2 secenként hal meg valaki,akármilyen csatába kerülök!
A gond az,hogy ezek mindig a csapat társaim... -
8 mp? Nekem 12 mp alatt tölt. -
foxbat88fx #246945 hmmm...
megvárom most már a hétvégéket hátha lesz féláron
az a baj h már csak 3 helyem van :S
abból 1 kell a T32nek 1 az AMX 50 100nak aztán kifújt
küldenem kell a zsét ezeknek a buziknak hogy tudjak venni megint helyet :(
mert versenyeken már nem nagyon indulok h nyerjek aranyat -
madmanic #246944 valóban... -
Elég állat:) 8 secenként meghal valaki előttem vele ha t6 csatába kerülök:D -
foxbat88fx #246942 sokat gondolkodtam/gondolkodok rajta h visszavegyem-e
rof-ja azért nem rossz azzal a 122essel :D
meg még ugye most kapott 20% buffot hmmm hmmm -
szakasz #246941 a srác a legénység rangját kérdezte, nem a képzettségét.
a rangja semmit sem számít. -
Adjunktus #246940 ja és még valami! Akárki akármit mond,nem szar a SU-122/54!
Ha StuG-os stílust szereted,akkor ez is tetszeni fog.:) -
Adjunktus #246939 Pontosan!
Kihagytad,hogy mindkettő viszonylag mozgékony.A 263 különösképp.
Az álcázásuk meg a szokásos orosz...
Mind a 2 nagyon jó. -
madmanic #246938 Nagyon fontos a legénység fejlettsége!
Minél fejlettebb pl a lövész meg a töltő, annál gyorsabban szűkül a kereszt meg a töltési idő is csökken.
-
Az Obj.268 ágnak tetszik a nagy alfája ésa BL-10 :), a másik ágtól meg olyan StuG-os játékmódot remélnék, ami szintén tetszik. -
400V #246936 Szokás szerint kritizálsz mindent. Akkor is meglőtte és a játékosok 50% a nem képes ennyit sebezni lehet keveset is mondtam. Nekem tetszett a replay, külön kiemelendő hogy nem volt semmi segítsége, egymaga csinált mindent. Amit nem vettél észre az hogy használta a tankja páncélját és sokszor beforgatta amit megint megjegyzek kb 100 csatából ha 2x vagy 3x látok beforgatást.
Legyen szép napod ne ilyen kritizálós! :D -
Mit szeretnél a végén? obj268 v 263? -
Válaszút elé értem: SU-152 vagy SU-100M1? -
VanDaal #246933 Megnéztem, mert tényleg érdekelt, hogy lehet egy ilyen -általam nem sokra tartott- tankkal ilyen eredményt elérni.
Ez a replay az én szememben 2 dolgot bizonyított:
-emberünknek olyan mákja volt, hogy az valami félelmetes
-az orosz szerveren talán még annál is több a retardált, mint nálunk :D
T10 csatában összesen 2 db t10 oldalanként (artyt nem veszem ide, mert semmi szerepe nem volt) manapság már szinte példátlannak számít. Inkább a CW jellegű random csaták váltak megszokottá. Az ellen egyik t10-ese már a legelején megölette magát. A másik pedig, az E3 folyamatosan semmibe vette az IS-7-et, végig a seggét meg az oldalát mutatta felé. Innentől nem volt más dolga, mint lelődözni a fogalmatlan 8-asokat, akik ráadásul helybe jöttek a pofonért... Az IS-7-es csóka majdnem minden egyes alkalommal úgy jött ki a fedezék mögül, hogy 90°-ban mutatta az oldalát. Röhej.
Semmi olyat nem csinált ebben a körben, amihez jó játéktudás kellett volna. Azt vártam, hogy majd látok 1-2 érdekes trükköt, de sajnos nem így lett. Nagyon meglepett, hogy ilyen játékkal ennyi sebzést ki lehetett osztani... -
lammaer #246932 Egyet mentem vele, 50%os legénységgel, de semmi extra. Lehet akkor belőle lesz egy ISU garázshely inkább :D -
Szpecnyaz #246931 Én egyből kukáztam, amint megnéztem az adatait. -
nyomiarty #246930 Az az orosz TD ág már a su85B-től nagyon jó.Talán egyedül a su152 nem tetszett annyira de az isu a bl10-el,majd a két object bőven feledtette. -
Szerintem nem rossz kis cucc, jó vele játszani. Ha ennyi elég hogy megtartsd akkor ne add el. De ennél többet ne várj tőle. 3 legény kevés arra hogy legénységet húzz, kredit farmolásra pedig azért vannak jobbak is :) -
Droughert #246928 Hátmárnem tudom merjem-e írni, de nekem bejön :) -
Próbáld ki és megtudod :) Még én sem mentem vele :D -
Ez a SU-100 valami álom TD a 122mm-sel. Most lett elit és ilyen csatával köszönt el:
Majd lefújták a meccset és ez lett a végeredmény:
-
lammaer #246925 Érdemes ezzel a csoda ajándék prémium tankkal babrálni, vagy mehet egyből a levesbe? -
Büszkék lehetünk rájuk. -
RHUN csodá klán 3 csodás játékosával találkoztam az imént. Szerencsére az ellenfeleknél voltak. Bár pofázásban elég nagymenők voltak, az igaz.
-
mittomén1 #246922 ha törölsz egy másodlagos képességet akkor visszaesik a rangja?csak kíváncsiságból kérdem.egyiknél véletlen rosszra nyomtam de csak most vettem észre 70%nál:) nehogy szeégnyke összeomoljon mert lefokozzák:) -
Igazad van, minden 50%-nál. Így 100-nál is :D -
Ez már nekem is feltűnt :)