A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #246949 Tudtommal én semmi féle személyedet illető megjegyzést nem tettem, csak véleményeztem egy orosz játékos körét.
Egyébként meg azt kritizálok, amit akarok, főleg, ha van is rajta mit...
A végeredmény nagyon szép, sok sebzés, sok kill, meg sok xp, de ez nem változtat azon, hogy nem igényel átlag feletti játéktudást egy jól páncélozott nehéz tankban 2 szinttel kisebb szerencsétlenek leölése, akik ráadásul egyesével érkeznek!
3 vagy 4 alkalommal is úgy ment ki meglőni az E3-at, hogy merőlegesen mutatta felé az oldalát. Attól meg hadd ne essek már hasra, hogy az E3 olyan hülye volt, hogy rá sem lőtt az egyetlen tankra, aki abban a mezőnyben sebezni tudta.
Ez az IS-7 még csak lövést sem kapott t10 tanktól abban a körben!
Abban megint nincs újdonság, hogy a t8-ak nem tudták átlőni szemből. Ennek ellenére meg sem próbáltak mögé kerülni, esetleg többen támadni egyszerre, inkább szemből kilövették magukat. Arty lövést szintén nem kapott egész meccsen sem, holott sok időt töltött belőhető területen.
Ez nem játéktudás, ez szerencse! Egyébként lehet, hogy egy nagyon jó játékosról beszélünk, de ebben a körben többször is olyan hibákat követett el, amik máskor végzetesek lehetnek. Ha csak egy t10 is van a másik csapatban, aki érti a dolgát, ezzel a játékkal 3-4k sebzésnél többet nem szedett volna össze, és még jóindulatú voltam.
De mivel tényleg tanulási szándékkal néztem meg a videót (csak épp nem volt belőle mit), ezért megnéztem még párat a ".eu"-s oldalon is, és bizony vannak köztük nagyon szépek, például akár ez is:
http://wotreplays.com/site/266812#el_halluf-tsl_tsl-is-7